Liever uw plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 03 8080 258 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen u tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Australië

The land down under

Terug

Reizen naar Australië is reizen naar ontspanning. Het aangename klimaat, de vriendelijke mensen en het westerse comfort maken het een gemakkelijk land om in te reizen. Of u nu de interessante Oostkust bezoekt of liever opgaat in de ruimte van de ruige Westkust, u voelt zich er steeds snel thuis. Go down under!

Australië ademt een relaxte sfeer uit. Het heeft een aangenaam klimaat, de mensen zijn vriendelijk en het is een makkelijk land om in te reizen. Of u nu de veel bezochte oostkust bezoekt of liever opgaat in de ruimte en stilte van het binnenland of de ruige westkust. In alle gevallen zult u zich er opmerkelijk snel thuis voelen.

De beste reistijd voor Australië hangt nauw samen met uw reisplannen, maar in het algemeen kun je zeggen dat de periode september, oktober en november voor bijna heel Australië een uitstekende reistijd is. Gaat u buiten deze periode, dan is het raadzaam uw reisschema wat aan te passen aan het klimaat van de te bezoeken regio’s.

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Gerust op reis?

Tot 60 dagen voor vertrek gratis omboeken. Code oranje? Binnen 30 dagen voor vertrek gratis omboeken of annuleren.

Reizen bekijken Lees meer