Liever uw plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 03 8080 258 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen u tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Australië

Camperhuur Australië

Terug

Australië is een perfect land om met de camper te ontdekken! Of u nu met een 4-persoonscamper de oostkust bereisd of het ruige binnenland met een 4WD camper bedwingt, het kan allemaal.

De wegen zijn goed onderhouden en de bewegwijzering is duidelijk. In Australië mag u niet wild kamperen, maar bent u dus verplicht om op campings te overnachten of op daarvoor speciaal aangegeven plekken, die u in het hele land kunt vinden. De oostkust en het gebied tussen Sydney en Adelaide zijn drukker bezochte delen dan de 'outback', dus daar zal ook meer variatie zijn qua overnachtingsmogelijkheden. In het hoogseizoen kan het handig zijn om een dag of paar dagen van te voren even te bellen, wanneer u graag op een specifieke camping wilt overnachten. Maar reserveren is doorgaans niet noodzakelijk. Ook in nationale parken vindt u kampeermogelijkheden, maar wanneer u in het binnenland na 200 km weer een benzinestation tegenkomt treft u daar ook vaak een camping bij aan.

De meeste campings zijn wel voorzien van faciliteiten zoals (warme) douches, toiletten, wasmachines en natuurlijk de niet te vergeten barbecue. Tip: voor een uitgebreid overzicht van alle kampeerplekken en 'rest areas' koopt u ter plaatse of zelfs in goede boekhandels in Nederland of België een 'Hema map' of 'Hema campingguide' met daarop alle kampeeropties, hun lokatie, faciliteiten, prijs en een beoordeling.

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Gerust op reis?

Tot 60 dagen voor vertrek gratis omboeken. Code oranje? Binnen 30 dagen voor vertrek gratis omboeken of annuleren.

Reizen bekijken Lees meer