Liever uw plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 03 8080 258 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen u tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Australië

Regio's

Terug

Great Barrier Reef
Van Lady Elliott Island in het zuiden tot even boven de punt van Cape York, strekt het grootste rif ter wereld zich uit langs de oostkust van Australië. Het is moeilijk onder woorden te brengen hoe mooi deze tropische omgeving is. Azuurblauwe zeeën, parelwitte stranden, met koraal omgeven groene eilanden en snorkel- en duikmogelijkheden te over. Genieten is dé tip, ga het zelf ervaren!

Fraser Island
Fraser Island is het grootste zandeiland ter wereld, maar op deze werelderfgoed locatie hangt ook een sfeer van ongerepte wildernis. U vindt er regenwoud, een rijk vogelleven, zoetwatermeren en vanaugustus tot oktober kunt u walvissen (humpback whales) spotten voor de kust. Het is een  bestemming voor natuurliefhebbers, maar evengoed voor 4WDenthousiastelingen.

Outback
Wanneer u de kust verlaat maakt u na soms enkele kilometers al kennis met de ongelooflijke uitgestrektheid, de zogenaamde ‘outback’. U vindt er lange oneindig lijkende wegen, hobbelige ‘dirtroads’, woestijnen, zoutmeren en grote Australische boerderijen, de zogenaamde stations. Zeker een interessant deel, maar bereidt u zich wel goed voor, want de ‘outback’ kan onverbiddelijk zijn.

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Gerust op reis?

Tot 60 dagen voor vertrek gratis omboeken. Code oranje? Binnen 30 dagen voor vertrek gratis omboeken of annuleren.

Reizen bekijken Lees meer