Liever uw plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 03 8080 258 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen u tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Botswana

Camperhuur Botswana

Terug

Botswana is een land waar u goed met een camper kunt reizen. De meest gebruikte doorgaande wegen in Botswana, van Ngoma Bridge naar Kasane en via Nata naar Maun, zijn geasfalteerd. Soms treft u er wel trajecten aan met zogenaamde 'potholes'. Andere veelvoorkomende obstakels op de weg vormen koeien, geiten en ezels, maar ook mensen die van het ene dorp naar het andere lopen. Let dus goed op!

Voor Namibië geldt dat er in de steden diverse campings zijn met redelijke tot goede faciliteiten. Wanneer u in een van de nationale parken wilt kamperen dient u hiervoor al zeer tijdig een reservering te maken, zeker in het hoogseizoen. Op de website van 'Namibia Wildlife Resorts' kunt u een reservering maken voor de kampen in bijvoorbeeld Etosha National Park, maar ook bij Sesriem of de Fish River Canyon. Wanneer u een 4WD camper huurt met een tent op het dak is het een bijzondere ervaring om vanuit uw tent uit te kunnen kijken naar bijvoorbeeld de woestijnolifanten die langs de kampeerplaats trekken die bij de Palmwag Lodge ligt. Een bezoek aan de echte wildernis van Moremi en Savuti in Botswana raden wij alleen aan, op eigen gelegenheid met een 4WD camper, aan mensen die zéér ervaren zijn in het rijden op GPS coördinaten. Vraag onze reisspecialisten gerust om advies.

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe