Liever uw plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 03 8080 258 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen u tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Botswana

Safari pur sang

Terug

Door Botswana reizen geeft u het ultieme safarigevoel. Dit prachtige land biedt een grote variëteit aan dierensoorten - denk aan de Big Five - en een overweldigende natuur, met als voorbeelden de Okavanga Delta en het Chobe National Park.

Voor het ultieme safarigevoel is Botswana dé perfecte bestemming. Dit prachtige land heeft een grote variëteit aan wild en een overweldigende natuur. Een hoogtepunt is de Okavango Delta, werkelijk een betoverend gebied! Daarnaast mag zeker het Chobe National Park op uw lijst niet ontbreken. U komt hier oog in oog te staan met grote kuddes olifanten en buffels. Reizen is betrekkelijk gemakkelijk, zeker als u met een van de vele verschillende groepsreizen onder begeleiding van professionele gidsen meegaat. Reist u individueel dan kunt u kiezen voor het gebruik van een terreinwagen of u laten invliegen naar een lodge in de Delta. Het is het meer dan waard!

Botswana kent een klimaat met een droog- en regenseizoen. U kunt het regenseizoen (van eind oktober t/m maart) beter vermijden wanneer u niet graag reist in een periode met extreme hitte, korte hevige regenbuien en een hoge vochtigheidsgraad. De beste reistijd voor Botswana is de winterperiode van mei t/m oktober.

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe