Chili reizen

Land van contrasten

Scroll naar beneden om meer te ontdekken
play_arrow
 • Torres del Paine NP

Uitgestrekt over een afstand van 4.000 kilometer van noord naar zuid, vindt u in Chili alle mogelijke vormen van natuurschoon. Denk aan de droge Atacama woestijn, groene oerbossen en met sneeuw bedekte vulkanen. Ook Patagonië, waar imposante rotspartijen, gletsjers en blauwe meren elkaar afwisselen, is een bezoek waard. Lees verder...

Reis naar Chili en ervaar de magie van de Atacama woestijn waar geisers kokend water hoog de lucht in spuiten en zoutvlaktes zich eindeloos uitstrekken. Beklim een actieve vulkaan of de gletsjers van Patagonië. Wat u er ook doet, uw reis naar Chili zult u nooit vergeten.

Wie wil, kan zijn reis naar Chili volledig zelf samenstellen. Kies, bijvoorbeeld, voor een rondreis met de wagen of voor een boottocht door de zuidelijke fjorden van Patagonië. Onze Chili-experts reizen regelmatig naar het land. Zij bieden gespecialiseerd advies en hebben de beste tips om u een unieke vakantie in Chili te garanderen. Een reis door Chili is prima te combineren met een reis door Argentinië. Of combineer een reis naar Chili en met een met een spectaculaire cruise naar Antarctica!

Askja Reizen 
Als echte Chili-expert hebben wij een groot aanbod aan individuele reizen naar Chili. Wilt u zelf uw reis naar Chili samenstellen, een specifieke excursie in uw reis opnemen of een van onze bestaande reizen laten aanpassen of uitbreiden, laat het ons dan weten. Een van onze experts maakt graag een voorstel op maat. Zij hebben Chili bezocht en stellen op basis van uw wensen de beste reisroute samen.

Inklappen

Alles is mogelijk

Onze reisexperts kennen uw favoriete land op hun duimpje en helpen u graag met het samenstellen en boeken van uw reis.

Reisexpert Chili
Léonie van Rossem Reisexpert

Een reis om nooit te vergeten is de cruise met Cruceros Australis. Immense gletsjerwanden, pinguïns, zeeolifanten en een bezoek aan Kaap Hoorn laten je kennismaken met het onontdekte zuiden.

Reviews - gemiddelde score voor Chili: 8.1/10 - Lees meer reviews »

  • Chili
   Review van 10 maart 2017
   SCORE: 5/5

   "combinatie van de Stad Buenos Aires en de overweldigend mooie natuur op diverse plekken in het grote Argentinië is top"

  • Chili
   Review van 2 maart 2017
   SCORE: 4/5

   "Prachtige reis in mooi maar prijzig land. mogelijk ook een restaurant keuze aangeven in een paar prijsklassen. geld wisselen is niet altijd eenvoudig en tijdrovend....

  • Chili
   Review van 28 februari 2017
   SCORE: 4/5

   "In Argentinie was het net wat minder verzorgd dan in Chille met ondanks dat een prachtig land en een prachtige reis. "

  • Chili
   Review van 2 december 2016
   SCORE: 4/5

   "De locatie van hotel Babel uitstekend. Fietstocht met gids was leuke ervaring. De accomodaties in Argentinië vielen tegen, helaas geen B&B's, maar in Chili weer...

  • Chili
   Review van 28 april 2016
   SCORE: 4/5

   "De carretera austral is prachtig. De goede auto is wel cruciaal. Ga in geen geval akkoord met een Toyota RAV 4. En neem een Lonely Planet mee voor de broodnodige...

  • Chili
   Review van 28 april 2016
   SCORE: 4/5

   "Vrijwel alles is volgens verwachting, of zelfs boven verwachting verlopen. "

DINGEN DIE JE GEDAAN MOET HEBBEN

Een kleine selectie van tips en bezienswaardigheden van onze medewerkers en reisleiders.

Employee
Torres del Paine
Impression
Employee
Hotel Petrohué
Impression
Employee
Naar de top van de wereld
Impression
Employee
Kaap Hoorn
Impression

Afbeeldingen (1/9)

Informatiedagen

Wilt u kennismaken met Askja Reizen of met een van onze bijzondere bestemmingen? U bent van harte welkom op ons kantoor in Arnhem, om de presentaties bij te wonen. Daarnaast worden er op verschillende plaatsen in het land informatiedagen gehouden. Het bijwonen van de presentaties is helemaal gratis, de koffie staat voor u klaar. Wel vragen wij u om u vooraf in te schrijven.

zondag 26 nov
Locatie: Amsterdam
Informatiedag Chili

Aanmelden

zaterdag 27 jan
Locatie: Rotterdam
Informatiedag Chili

Aanmelden

Bekijk meer informatiedagen

Reisbrochure Askja

Vraag onze gratis brochures aan

Tjokvol reisinspiratie, gewoon op uw deurmat.