Chili reizen

Land van contrasten

Scroll naar beneden om meer te ontdekken
play_arrow
  • Torres del Paine NP

Uitgestrekt over een afstand van 4.000 kilometer van noord naar zuid, vindt u in Chili alle mogelijke vormen van natuurschoon. Denk aan de droge Atacama woestijn, groene oerbossen en met sneeuw bedekte vulkanen. Ook Patagonië, waar imposante rotspartijen, gletsjers en blauwe meren elkaar afwisselen, is een bezoek waard. Lees verder...

Reis naar Chili en ervaar de magie van de Atacama woestijn waar geisers kokend water hoog de lucht in spuiten en zoutvlaktes zich eindeloos uitstrekken. Beklim een actieve vulkaan of de gletsjers van Patagonië. Wat u er ook doet, uw reis naar Chili zult u nooit vergeten.

Wie wil, kan zijn reis naar Chili volledig zelf samenstellen. Kies, bijvoorbeeld, voor een rondreis met de wagen of voor een boottocht door de zuidelijke fjorden van Patagonië. Onze Chili-experts reizen regelmatig naar het land. Zij bieden gespecialiseerd advies en hebben de beste tips om u een unieke vakantie in Chili te garanderen. Een reis door Chili is prima te combineren met een reis door Argentinië. Of combineer een reis naar Chili en met een met een spectaculaire cruise naar Antarctica!

Askja Reizen 
Als echte Chili-expert hebben wij een groot aanbod aan individuele reizen naar Chili. Wilt u zelf uw reis naar Chili samenstellen, een specifieke excursie in uw reis opnemen of een van onze bestaande reizen laten aanpassen of uitbreiden, laat het ons dan weten. Een van onze experts maakt graag een voorstel op maat. Zij hebben Chili bezocht en stellen op basis van uw wensen de beste reisroute samen.

Inklappen

Alles is mogelijk

Onze specialisten kennen je favoriete land op hun duimpje en helpen je graag met het samenstellen en boeken van je reis.

Reisexpert Chili
Léonie van Rossem Reisexpert

Een reis om nooit te vergeten is de cruise met Cruceros Australis. Immense gletsjerwanden, pinguïns, zeeolifanten en een bezoek aan Kaap Hoorn laten je kennismaken met het onontdekte zuiden.

DINGEN DIE JE GEDAAN MOET HEBBEN

Een kleine selectie van tips en bezienswaardigheden van onze medewerkers en reisleiders.

Employee
Hotel Petrohué
Impression
Employee
Kaap Hoorn
Impression
Employee
Naar de top van de wereld
Impression
Employee
Torres del Paine
Impression

Afbeeldingen (1/9)

Informatiedagen

Wilt u kennismaken met Askja Reizen of met een van onze bijzondere bestemmingen? U bent van harte welkom op ons kantoor in Arnhem, om de presentaties bij te wonen. Daarnaast worden er op verschillende plaatsen in het land informatiedagen gehouden. Het bijwonen van de presentaties is helemaal gratis, de koffie staat voor u klaar. Wel vragen wij u om u vooraf in te schrijven.

zaterdag 25 jan.
Locatie: Rotterdam
Informatiedag Chili

Aanmelden

Bekijk meer informatiedagen

Reisbrochure Askja

Vraag onze gratis brochures aan

Tjokvol reisinspiratie, gewoon op uw deurmat.