Liever uw plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 03 8080 258 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen u tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Rondreis Chili

Een vakantie naar Chili bevat alle vormen van natuurschoon die moeder natuur bedacht heeft, van de Atacama-woestijn en groene oerbossen tot indrukwekkende gletsjers en blauwe meren. Genoeg suggesties voor een schitterende rondreis Chili!

Reis naar Chili en ervaar de magie van de Atacama woestijn waar geisers kokend water hoog de lucht in spuiten en zoutvlaktes zich eindeloos uitstrekken. Beklim een actieve vulkaan of de gletsjers van Patagonië. Wat u er ook doet, uw reis naar Chili zult u nooit vergeten.

Wie wil, kan zijn reis naar Chili volledig zelf samenstellen. Kies, bijvoorbeeld, voor een rondreis met de wagen of voor een boottocht door de zuidelijke fjorden van Patagonië. Onze Chili-experts reizen regelmatig naar het land. Zij bieden gespecialiseerd advies en hebben de beste tips om u een unieke vakantie in Chili te garanderen. Een reis door Chili is prima te combineren met een reis door Argentinië. Of combineer een reis naar Chili en met een met een spectaculaire cruise naar Antarctica!

Askja Reizen 
Als echte Chili-expert hebben wij een groot aanbod aan individuele reizen naar Chili. Wilt u zelf uw reis naar Chili samenstellen, een specifieke excursie in uw reis opnemen of een van onze bestaande reizen laten aanpassen of uitbreiden, laat het ons dan weten. Een van onze experts maakt graag een voorstel op maat. Zij hebben Chili bezocht en stellen op basis van uw wensen de beste reisroute samen.

Onze voorbeeldreizen in Chili

We hebben 18 voorbeeldreizen voor u. Liever zélf uw reis samenstellen? Dat kan natuurlijk ook. Al onze reizen zijn op maat te maken.

03 Jun 2019 - Chili

De magie van de Atacama woestijn

Soms denk je dat het niet mooier kan. Dat je het hoogtepunt... Lees verder

Gerust op reis?

Géén aanbetaling voor reizen naar Noorwegen en IJsland en tot 31 dagen voor vertrek gratis annuleren (enkele uitzondering mogelijk). Boek vóór 15 juli 2021.

Léonie van Rossem

Reisexpert

Liever echt maatwerk?

Al onze reizen zijn op maat te maken. En dan bedoelen we ook écht op maat. Laat ons dus door middel van dit formulier uw wensen weten en we gaan zo snel mogelijk voor u aan de slag.

Ik heb liever maatwerk
 • Askja review
  Review van 28-12-2018
  "Zeker aan te raden!"
 • Askja review
  Review van 02-01-2018
  "Product Chili? De vraagstelling is al merkwaardig. "
 • Askja review
  Review van 19-12-2017
  "Super mooi land met veel diversiteit. Prachtige omgeving om in te wandelen of te fietsen met als hoogtepunt Torres del Paine. Behalve Torres del Paine nog niet heel toeristisch. De tocht door het Lake district is prachtig, ongerept en zeker de moeite waard. "
Santiago de Chile

Dingen

die je gedaan moet hebben

04 Mei 2017 - Chili

Van fjord tot oceaan op Chiloé

Ik ben inmiddels anderhalve week in Zuid-Amerika wanneer ik... Lees verder

12 Feb 2020 - Australië, Chili, IJsland, Lapland en Nieuw-Zeelan...

De meest luxe accommodaties op onze bestemmingen

Zoeken naar een luxe accommodatie? Ja hoor, dat wil ik wel d... Lees verder

15 Maa 2018 - Argentinië en Chili

De berghut van mijn dromen in Argentinië

Al heel lang wilde ik mezelf trakteren op de bergen van Zuid... Lees verder

01 Maa 2018 - Argentinië en Chili

Varen naar het einde van de wereld met de Stella Australis

Het is tegen het einde van de middag wanneer ik me meld in d... Lees verder

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

IJsland staat weer op 'groen'

Goed nieuws: IJsland heeft sinds kort weer kleurcode 'groen'. Neem contact met ons op voor de beschikbaarheid.

IJsland reizen Alle reizen

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.