Liever uw plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 03 8080 258 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen u tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Chili

Camperhuur Chili

Terug

Een camper biedt u de vrijheid om ergens een nacht langer te blijven als u nog niet uitgekeken bent op één van de vele mooie plekken die Chili te bieden heeft. Het Chileense bedrijf Holiday Rent heeft ruim 10 jaar ervaring met het verhuren van campers in dit immense land. Geniet optimaal van Chili én Argentinië, want bij Holiday Rent mag u met de camper ook de grens oversteken. Houd er rekening mee dat nagenoeg alle campers in Chili eenvoudig zijn.

Kamperen in Chili is een ideale manier van reizen. U bepaalt zelf hoe lang u ergens blijft en wanneer u weer verder rijdt. Er zijn in de meeste gebieden voldoende campings, maar u kunt altijd bij locals vragen of u de camper bij hen neer mag zetten. Het hoofdkantoor van Holiday Rent zit in Santiago, tegen een toeslag is het mogelijk om campers op andere plekken in te leveren of op te halen.

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Gratis annuleren bij vertrek vóór 1 december

Tot 6 weken voor vertrek en geldig voor IJsland en Noorwegen (m.u.v. scheepsreizen)

Bekijk reizen Meer informatie

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.