Liever uw plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 03 8080 258 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen u tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Chili

Land van contrasten

Terug

Uitgestrekt over een afstand van 4.000 kilometer van noord naar zuid, vindt u in Chili alle mogelijke vormen van natuurschoon. Denk aan de droge Atacama woestijn, groene oerbossen en met sneeuw bedekte vulkanen. Ook Patagonië, waar imposante rotspartijen, gletsjers en blauwe meren elkaar afwisselen, is een bezoek waard.

Askja Reizen organiseert al vele jaren reizen naar Chili. En dat doen we met veel plezier. Het zijn twee zeer afwisselende bestemmingen. Van de pampa en de altiplano in het noorden tot de gletsjers en vulkanen in Patagonië: waar u ook heen gaat, een reis naar Chili staat voor puur genieten! 

Door Chili reizen kan het hele jaar, maar Chili heeft wel een bijzonder klimaat. De uitgestrektheid van de Chili zorgt er voor dat bepaalde gebieden in het zuiden maar een deel van het jaar goed te bezoeken zijn. Het noorden is het hele jaar door te bezoeken. Vanwege de ligging op het zuidelijk halfrond zijn de seizoenen in Chili tegengesteld aan die van Nederland. De zomer duurt van december tot en met maart en de winter van juni tot en met september. Bezoekt u Patagonië, dan is november tot maart de beste reistijd. De woestijn in Chili is het aangenaamst in de herfst of lente. Het midden van Chili kan het hele jaar door bezocht worden.

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Gerust op reis?

Tot 60 dagen voor vertrek gratis omboeken. Code oranje? Binnen 30 dagen voor vertrek gratis omboeken of annuleren.

Reizen bekijken Lees meer