IJsland winterreizen

Winters paradijs

Scroll naar beneden om meer te ontdekken
play_arrow
 • IJsbergenmeer Jökulsárlón, IJsland
 • Zwarte strand bij Jökulsárlón, IJsland

IJsland kan het hele jaar door bezocht worden en is ook in de winter een reis waard. Dan kunt u er immers het noorderlicht zien. Steeds meer mensen trekken dan ook buiten het zomerseizoen naar het land. Lees verder...

Ontdek IJsland 
Askja organiseert al jaren reizen naar IJsland, een waar paradijs voor natuurliefhebbers. Wat denkt u van een schitterend besneeuwd landschap, een deels bevroren waterval en de kans om het noorderlicht te spotten?  Wanneer u met ons naar IJsland reist, krijgt u het allemaal.

In het voorjaar kunt u tijdens uw vakantie op IJsland genieten van het ontluikende groen en de trekvogels en in het najaar sieren prachtige herfstkleuren de natuur. In de winter kunt u dan weer indrukwekkende excursies maken. IJsland is dé bestemming voor iedereen die van rust en ruimte houdt.

Een rondreis IJsland is gemakkelijk combineerbaar met een bezoek aan Groenland. Een andere optie is met uw eigen wagen de Smyril Line te nemen en uw reis naar IJsland te combineren met een bezoek aan de ongerepte Faeröer eilanden.

Askja Reizen 
Als echte IJsland-expert hebben wij een groot aanbod aan individuele reizen en (Nederlandstalige) groepsreizen naar IJsland. Met onze Askja groepsreizen gaat u onder begeleiding van een Nederlandstalige reisleiding en samen met een groep leuke mensen op reis naar IJsland. Wij zorgen voor een persoonlijke, gezellige en onvergetelijke ervaring.

Wilt u zelf uw reis naar IJsland samenstellen, een specifieke excursie in uw reis opnemen of een van onze bestaande reizen laten aanpassen of uitbreiden, laat het ons dan weten. Een van onze experts maakt graag een voorstel op maat. Zij hebben IJsland bezocht en stellen op basis van uw wensen de beste reisroute samen.

Inklappen

Alles is mogelijk

Onze specialisten kennen je favoriete land op hun duimpje en helpen je graag met het samenstellen en boeken van je reis.

Product Manager IJsland winterreizen
Carla Ebben Product Manager

Het prachtige licht en de bevroren watervallen maken de winter in IJsland voor mij extra bijzonder.

Reviews - gemiddelde score voor IJsland winterreizen: 9.1/10 - Lees meer reviews »

  • IJsland winterreizen (askja)
   Review van 21 januari 2019
   SCORE: 4/5

   "Askja is vriendelijk en behulpzaam!"

  • IJsland winterreizen (askja)
   Review van 8 januari 2019
   SCORE: 4/5

   "Ontzettend mooie reis! Goede accommodaties en lekker eten! Vriendelijke mensen! Goede tijdspanne voor een hele rondreis op 1 week. "

  • IJsland winterreizen (askja)
   Review van 19 november 2018
   SCORE: 4/5

   "Een goed product als je van natuur houdt. Weinig culturele aspecten. Sommige bezienswaardigheden zijn in de winter wegens gladheid niet goed te doen voor oudere...

  • IJsland winterreizen (askja)
   Review van 25 oktober 2018
   SCORE: 5/5

   "Een prachtig land, fantastische reis. Goed met de auto te bereizen."

  • IJsland winterreizen (askja)
   Review van 11 oktober 2018
   SCORE: 5/5

   "Wel veel afstand per dag. "

  • IJsland winterreizen (askja)
   Review van 5 oktober 2018
   SCORE: 5/5

   "Goede info gehad van iemand die op IJsland heeft gewoond. Alles klopte. Het was in het echt nog mooier dan vooraf zelf verwachtten. Een eventuele volgende keer...

DINGEN DIE JE GEDAAN MOET HEBBEN

Een kleine selectie van tips en bezienswaardigheden van onze medewerkers en reisleiders.

Employee
Badderen in de hotpot
Impression
Employee
IJstunnel in het Reykholtsdal
Impression
Employee
De Gullfoss waterval
Impression
Employee
Winters Reykjavik
Impression

Afbeeldingen (1/8)

Informatiedagen

Wilt u kennismaken met Askja Reizen of met een van onze bijzondere bestemmingen? U bent van harte welkom op ons kantoor in Arnhem, om de presentaties bij te wonen. Daarnaast worden er op verschillende plaatsen in het land informatiedagen gehouden. Het bijwonen van de presentaties is helemaal gratis, de koffie staat voor u klaar. Wel vragen wij u om u vooraf in te schrijven.

Bekijk informatiedagen

Reisbrochure Askja

Vraag onze gratis brochures aan

Tjokvol reisinspiratie, gewoon op uw deurmat.