IJsland winterreizen

Winters paradijs

Scroll naar beneden om meer te ontdekken
play_arrow
 • IJsbergenmeer Jökulsárlón, IJsland
 • Zwarte strand bij Jökulsárlón, IJsland

IJsland kan het hele jaar door bezocht worden en is ook in de winter een reis waard. Dan kunt u er immers het noorderlicht zien. Steeds meer mensen trekken dan ook buiten het zomerseizoen naar het land. Lees verder...

Ontdek IJsland 
Askja organiseert al jaren reizen naar IJsland, een waar paradijs voor natuurliefhebbers. Wat denkt u van een schitterend besneeuwd landschap, een deels bevroren waterval en de kans om het noorderlicht te spotten?  Wanneer u met ons naar IJsland reist, krijgt u het allemaal.

In het voorjaar kunt u tijdens uw vakantie op IJsland genieten van het ontluikende groen en de trekvogels en in het najaar sieren prachtige herfstkleuren de natuur. In de winter kunt u dan weer indrukwekkende excursies maken. IJsland is dé bestemming voor iedereen die van rust en ruimte houdt.

Een rondreis IJsland is gemakkelijk combineerbaar met een bezoek aan Groenland. Een andere optie is met uw eigen wagen de Smyril Line te nemen en uw reis naar IJsland te combineren met een bezoek aan de ongerepte Faeröer eilanden.

Askja Reizen 
Als echte IJsland-expert hebben wij een groot aanbod aan individuele reizen en (Nederlandstalige) groepsreizen naar IJsland. Met onze Askja groepsreizen gaat u onder begeleiding van een Nederlandstalige reisleiding en samen met een groep leuke mensen op reis naar IJsland. Wij zorgen voor een persoonlijke, gezellige en onvergetelijke ervaring.

Wilt u zelf uw reis naar IJsland samenstellen, een specifieke excursie in uw reis opnemen of een van onze bestaande reizen laten aanpassen of uitbreiden, laat het ons dan weten. Een van onze experts maakt graag een voorstel op maat. Zij hebben IJsland bezocht en stellen op basis van uw wensen de beste reisroute samen.

Inklappen

Alles is mogelijk

Onze specialisten kennen je favoriete land op hun duimpje en helpen je graag met het samenstellen en boeken van je reis.

Reisexpert IJsland winterreizen
Kim Haarbrink Reisexpert

Ik ben in 2011 voor het eerst naar IJsland gegaan en sindsdien ben ik er ieder jaar twee keer geweest. IJsland is het perfecte land om er zelf op uit te gaan. Mijn favoriete plek is Jokulsarlon, het ijsbergenmeer.

Reviews - gemiddelde score voor IJsland winterreizen: 9.1/10 - Lees meer reviews »

  • IJsland winterreizen (askja)
   Review van 20 mei 2019
   SCORE: 4/5

   "adequate beschrijving. Reis voldeed zeker aan beschrijving."

  • IJsland winterreizen (askja)
   Review van 20 mei 2019
   SCORE: 5/5

   "Een prachtige reis langs de hoogtepunten van IJsland. Voldoende tijd om alles te kunnen zien. en aanrader!"

  • IJsland winterreizen (askja)
   Review van 20 mei 2019
   SCORE: 5/5

   "Erg mooie reis met veel bezienswaardigheden. Ook veel ruimte voor eigen keuzes. De accommodaties waren mooi gelegen met prachtige vergezichten."

  • IJsland winterreizen (askja)
   Review van 3 mei 2019
   SCORE: 5/5

   "Prachtige locaties bezocht, erg onder de indruk van het land Organisatie van de reis was goed"

  • IJsland winterreizen (askja)
   Review van 3 mei 2019
   SCORE: 4/5

   "Prachtig landschap. Net buiten toeristische piek, dus best rustig. Hou er wel rekening mee dat bepaalde excursies pas mogelijk zijn vanaf midden mei."

  • IJsland winterreizen (askja)
   Review van 2 mei 2019
   SCORE: 5/5

   "Prachtig tijd om rondreis door IJsland te maken!"

DINGEN DIE JE GEDAAN MOET HEBBEN

Een kleine selectie van tips en bezienswaardigheden van onze medewerkers en reisleiders.

Employee
Badderen in de hotpot
Impression
Employee
IJstunnel in het Reykholtsdal
Impression
Employee
De Gullfoss waterval
Impression
Employee
Winters Reykjavik
Impression

Afbeeldingen (1/8)

Informatiedagen

Wilt u kennismaken met Askja Reizen of met een van onze bijzondere bestemmingen? U bent van harte welkom op ons kantoor in Arnhem, om de presentaties bij te wonen. Daarnaast worden er op verschillende plaatsen in het land informatiedagen gehouden. Het bijwonen van de presentaties is helemaal gratis, de koffie staat voor u klaar. Wel vragen wij u om u vooraf in te schrijven.

Bekijk informatiedagen

Reisbrochure Askja

Vraag onze gratis brochures aan

Tjokvol reisinspiratie, gewoon op uw deurmat.