Namibië reizen

Land van uitersten

Scroll naar beneden om meer te ontdekken
play_arrow
 • Omgeving Aus, Namibië
 • Deadvlei, Namibië

Namibië, ooit een Duitse kolonie, is een must voor natuurliefhebbers en zeker als u van spectaculaire, weidse landschappen houdt. Met de aanwezigheid van woestijnen, bergen en natuurparken is Namibië een ongelofelijk veelzijdig land. Lees verder...

Ontdekt Namibië 
Tijdens een rondreis Namibië rijdt u langs uitgestrekte zandduinen, door woestijnen en langs de wilde dieren in het Etosha National Park. In het zuiden ligt de Fish River Canyon, de op een na grootste canyon ter wereld. De Namibwoestijn met de bekende Sossusvlei is dan weer een van de oudste woestijnen ter wereld.

Namibië is heel dun bevolkt en op sommige dagen komt u er haast niemand tegen. Toch is door Namibië reizen betrekkelijk gemakkelijk, zeker als u met een onze groepsreizen meegaat. Reist u liever individueel, dan kunt u tijdens uw vakantie in Nambië een huurauto of een terreinwagen huren.

Wie meer wil, kan zijn rondreis Namibië combineren met een bezoek aan de Victoriawatervallen of met een spectaculaire reis door Botswana.

Askja Reizen 
Als echte Namibië-expert hebben wij een groot aanbod aan individuele reizen en groepsreizen naar Namibië. Met de groepsreizen gaat u onder begeleiding van een reisleider en samen met een groep leuke mensen op reis door Namibië. Wij zorgen voor een persoonlijke, gezellige en onvergetelijke ervaring.

Wilt u zelf uw reis naar Namibië samenstellen, een specifieke excursie in uw reis opnemen of een van onze bestaande reizen laten aanpassen of uitbreiden, laat het ons dan weten. Een van onze experts maakt graag een voorstel op maat. Zij hebben Namibië bezocht en stellen op basis van uw wensen de beste reisroute samen.

Inklappen

Alles is mogelijk

Onze specialisten kennen je favoriete land op hun duimpje en helpen je graag met het samenstellen en boeken van je reis.

Reisexpert Namibië
Annelies Steentjes Reisexpert

Wat ik zo bijzonder aan Namibië vind is het landschap, zo anders dan je zou verwachten van een land in Afrika. Hier staan juist de prachtige rotsformaties, overweldigende zandduinen en uitgestrekte woestijnen centraal.

Reviews - gemiddelde score voor Namibië: 8.8/10 - Lees meer reviews »

  • Namibië
   Review van 13 december 2017
   SCORE: 5/5

   "Een goede auto is de beste investering. Wat een geweldige lodges hadden we!!!! Rondreis is spectaculair mooi. Paar dagen langer zou beter zijn geweest maar we hadden...

  • Namibië
   Review van 8 november 2017
   SCORE: 4/5

   "Uitstekende gidsen. Kundig, goede sfeer Truck had onderhoud nodig."

  • Namibië
   Review van 31 oktober 2017
   SCORE: 4/5

   "Hartstikke leuke reis, met gezellige internationale groep en goede gids en chauffeur. Wel veel lange reisdagen en soms erg warm en stoffig. Comfort niveau is goed...

  • Namibië
   Review van 11 augustus 2017
   SCORE: 5/5

   "Prachtige reis door een prachtig land. Zeer veilig. Vriendelijke mensen. Goede accomodaties."

  • Namibië
   Review van 12 juni 2017
   SCORE: 3/5

   "Namibie is wel erg groot met als gevolg dat je erg veel in de auto zit. De afstanden per dag zijn erg groot en je kunt vaak niet harder van 60 km per uur."

  • Namibië
   Review van 16 januari 2017
   SCORE: 4/5

   "Zie onderdelen met verbeter voorstellen. Ik wil dit evt. graag concreet maken."

DINGEN DIE JE GEDAAN MOET HEBBEN

Een kleine selectie van tips en bezienswaardigheden van onze medewerkers en reisleiders.

Employee
Skeleton Coast
Impression
Employee
Waterholes in Etosha
Impression
Employee
Waterhole Okaukuejo
Impression
Employee
Zand in je schoenen
Impression

Afbeeldingen (1/9)

Informatiedagen

Wilt u kennismaken met Askja Reizen of met een van onze bijzondere bestemmingen? U bent van harte welkom op ons kantoor in Arnhem, om de presentaties bij te wonen. Daarnaast worden er op verschillende plaatsen in het land informatiedagen gehouden. Het bijwonen van de presentaties is helemaal gratis, de koffie staat voor u klaar. Wel vragen wij u om u vooraf in te schrijven.

zondag 18 mrt
Locatie: Arnhem
Informatiedag Namibië

Aanmelden

Bekijk meer informatiedagen

Reisbrochure Askja

Vraag onze gratis brochures aan

Tjokvol reisinspiratie, gewoon op uw deurmat.