Namibië reizen

Land van uitersten

Scroll naar beneden om meer te ontdekken
play_arrow
 • Omgeving Aus, Namibië
 • Deadvlei, Namibië

Namibië, ooit een Duitse kolonie, is een must voor natuurliefhebbers en zeker als u van spectaculaire, weidse landschappen houdt. Met de aanwezigheid van woestijnen, bergen en natuurparken is Namibië een ongelofelijk veelzijdig land. Lees verder...

Ontdekt Namibië 
Tijdens een rondreis Namibië rijdt u langs uitgestrekte zandduinen, door woestijnen en langs de wilde dieren in het Etosha National Park. In het zuiden ligt de Fish River Canyon, de op een na grootste canyon ter wereld. De Namibwoestijn met de bekende Sossusvlei is dan weer een van de oudste woestijnen ter wereld.

Namibië is heel dun bevolkt en op sommige dagen komt u er haast niemand tegen. Toch is door Namibië reizen betrekkelijk gemakkelijk, zeker als u met een onze groepsreizen meegaat. Reist u liever individueel, dan kunt u tijdens uw vakantie in Nambië een huurauto of een terreinwagen huren.

Wie meer wil, kan zijn rondreis Namibië combineren met een bezoek aan de Victoriawatervallen of met een spectaculaire reis door Botswana.

Askja Reizen 
Als echte Namibië-expert hebben wij een groot aanbod aan individuele reizen en groepsreizen naar Namibië. Met de groepsreizen gaat u onder begeleiding van een reisleider en samen met een groep leuke mensen op reis door Namibië. Wij zorgen voor een persoonlijke, gezellige en onvergetelijke ervaring.

Wilt u zelf uw reis naar Namibië samenstellen, een specifieke excursie in uw reis opnemen of een van onze bestaande reizen laten aanpassen of uitbreiden, laat het ons dan weten. Een van onze experts maakt graag een voorstel op maat. Zij hebben Namibië bezocht en stellen op basis van uw wensen de beste reisroute samen.

Inklappen

Alles is mogelijk

Onze reisexperts kennen uw favoriete land op hun duimpje en helpen u graag met het samenstellen en boeken van uw reis.

Reisexpert Namibië
Debby Rosengarten Reisexpert

Namibië is een land waar je uren over uitgestrekte vlaktes kunt rijden zonder iemand tegen te komen, met gekleurde zandduinen en afwisselend wildlife. Deze bestemming mag op geen enkele bucket-list ontbreken!

Reviews - gemiddelde score voor Namibië: 8.9/10 - Lees meer reviews »

  • Namibië
   Review van 22 augustus 2017
   SCORE: 5/5

   "Prachtig land, fantastisch om uren door de stilte en afwisselende landschappen te reizen. Overwegend in leuke en mooi gelegen lodges geslapen. Sossusvlei en Etosha...

  • Namibië
   Review van 11 augustus 2017
   SCORE: 5/5

   "Prachtige reis door een prachtig land. Zeer veilig. Vriendelijke mensen. Goede accomodaties."

  • Namibië
   Review van 12 juni 2017
   SCORE: 3/5

   "Namibie is wel erg groot met als gevolg dat je erg veel in de auto zit. De afstanden per dag zijn erg groot en je kunt vaak niet harder van 60 km per uur."

  • Namibië
   Review van 5 september 2016
   SCORE: 4/5

   "Mooie maar intensieve rondreis. De afstanden waren wel groter dan verwacht, maar was een super reis. "

  • Namibië
   Review van 7 juli 2015
   SCORE: 5/5

   "Namibië is een fantastische reisbestemmingen die prima individueel te bereizen is. Het service niveau is erg hoog en de onderkomens heb ik nog niet zo goed gezien....

  • Namibië
   Review van 21 juni 2014
   SCORE: 5/5

   "De vaak kleinschalige hotels, lodges of bed & breakfast met een prachtige ligging waren voor mij een mooie toevoeging aan de gevarieerde route."

DINGEN DIE JE GEDAAN MOET HEBBEN

Een kleine selectie van tips en bezienswaardigheden van onze medewerkers en reisleiders.

Employee
Skeleton Coast
Impression
Employee
Waterholes in Etosha
Impression
Employee
Waterhole Okaukuejo
Impression
Employee
Zand in je schoenen
Impression

Afbeeldingen (1/9)

Informatiedagen

Wilt u kennismaken met Askja Reizen of met een van onze bijzondere bestemmingen? U bent van harte welkom op ons kantoor in Arnhem, om de presentaties bij te wonen. Daarnaast worden er op verschillende plaatsen in het land informatiedagen gehouden. Het bijwonen van de presentaties is helemaal gratis, de koffie staat voor u klaar. Wel vragen wij u om u vooraf in te schrijven.

zondag 26 nov
Locatie: Amsterdam
Informatiedag Namibië

Aanmelden

zaterdag 27 jan
Locatie: Rotterdam
Informatiedag Namibië

Aanmelden

Bekijk meer informatiedagen

Reisbrochure Askja

Vraag onze gratis brochures aan

Tjokvol reisinspiratie, gewoon op uw deurmat.