Liever uw plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 03 8080 258 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen u tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Namibië

Camperhuur Namibië

Terug

Namibië is een land dat uitermate geschikt is om te bereizen per camper. De wegen in Namibië zijn hoofdzakelijk gravelwegen, welke goed worden onderhouden.

Voor Namibië geldt dat er in de steden diverse campings zijn met redelijke tot goede faciliteiten. Wanneer u in een van de nationale parken wilt kamperen dient u hiervoor al zeer tijdig een reservering te maken, zeker in het hoogseizoen. Op de website van 'Namibia Wildlife Resorts' kunt u een reservering maken voor de kampen in bijvoorbeeld Etosha National Park, maar ook bij Sesriem of de Fish River Canyon. Wanneer u een 4WD camper huurt met een tent op het dak is het een bijzondere ervaring om vanuit uw tent uit te kunnen kijken naar bijvoorbeeld de woestijnolifanten die langs de kampeerplaats trekken die bij de Palmwag Lodge ligt. Vraag onze reisexperts gerust om advies.

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe