Liever uw plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 03 8080 258 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen u tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Namibië

Land van uitersten

Terug

Namibië, ooit een Duitse kolonie, is een must voor natuurliefhebbers en zeker als u van spectaculaire, weidse landschappen houdt. Met de aanwezigheid van woestijnen, bergen en natuurparken is Namibië een ongelofelijk veelzijdig land.

Namibië, ooit een Duitse kolonie, is een must voor natuurliefhebbers, zeker als je van wijd open landschappen houdt. Woestijnen, bergen, ravijnen, valleien en natuurparken: Namibië is een veelzijdig land. En omdat het zo dun bevolkt is, kan het zijn dat u op sommige dagen bijna niemand tegenkomt! Het land heeft een goede infrastructuur en is goed met een huurauto te bereizen. In het zuiden ligt de Fish River Canyon, de op één na grootste canyon van de wereld. Namibië kent ook een van de oudste woestijnen ter wereld, de Namib woestijn, met de bekende rode zandduinen van de Sossusvlei. Het Etosha National Park is vrijwel onaangetast. Een groot deel van het park bestaat uit een zoutmeer, de Etosha Pan, dat slechts enkele dagen per jaar water bevat.

Namibië is vooral een woestijn en savanneland. Het klimaat kenmerkt zich dan ook door ongeveer 300 dagen zon per jaar. Hoewel het land het gehele jaar goed te bezoeken is, wordt de winter (van mei t/m september) als beste reistijd beschouwd om Namibië te bezoeken, onder meer omdat deze periode de dieren in de wildparken zich het best laten zien. Het weer is dan ook zeer aangenaam.

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe