Argentinië reizen

Het ruige zuiden

Scroll naar beneden om meer te ontdekken
play_arrow
 • Glaciar Perito Moreno, El Calafate, Argentinië
 • Iguazú watervallen

Door Argentinië reizen is reizen door een erg divers land. In Salta geniet u van een glas wijn en een heerlijke steak met uitzicht op de prachtige rotsformaties van de steek, terwijl u in Patagonië langs besneeuwde bergtoppen wandelt die uit de Andes naar de bewoonde wereld stromen. Lees verder...

Argentinië is het land van voetbal en tango, maar ook van ijzige gletsjers en watervallen midden in de jungle. Ga op zoek naar walvissen en pinguïns of maak een avontuurlijke boottocht door het ruige zuiden.

Uw rondreis in Argentinië stelt u bij Askja volledig zelf samen. Of u nu kiest voor een rondrit of een boottocht door de zuidelijke fjorden van Patagonië, onze reisexperts adviseren u over de mogelijkheden en tonen u de beste opties. Zij reizen regelmatig naar het land zodat ze u steeds van de nieuwste informatie kunnen voorzien.

Een reis naar Argentinië is perfect combineerbaar met een rondreis door Chili of een spectaculaire cruise naar Antarctica. Aan u de keuze!

Askja Reizen 
Als echte Argentinië-expert hebben wij een groot aanbod aan individuele reizen en groepsreizen naar Argentinië. Met de groepsreizen gaat u onder begeleiding van een reisleider en samen met een groep leuke mensen op reis door Argentinië. Wij zorgen voor een persoonlijke, gezellige en onvergetelijke ervaring.

Wilt u zelf uw reis naar Argentinië samenstellen, een specifieke excursie in uw reis opnemen of een van onze bestaande reizen laten aanpassen of uitbreiden, laat het ons dan weten. Een van onze experts maakt graag een voorstel op maat. Zij hebben Argentinië bezocht en stellen op basis van uw wensen de beste reisroute samen.

Inklappen

Alles is mogelijk

Onze specialisten kennen je favoriete land op hun duimpje en helpen je graag met het samenstellen en boeken van je reis.

Reisexpert Argentinië
Léonie van Rossem Reisexpert

Argentinië is een land van uitersten. Indrukwekkende watervallen en eindeloze zoutvlaktes in het noorden tot de imponerende gletsjers in het zuiden. De variatie maakt het zo’n bijzondere bestemming.

Reviews - gemiddelde score voor Argentinië: 8.5/10 - Lees meer reviews »

  • Argentinië (askja)
   Review van 25 augustus 2019
   SCORE: 5/5

   "Onze individuele rondreis door Chili verzorgd door Askja Reizen was top. Alles klopte: goede accommodaties; goede excursies met deskundige gidsen. Genoten van onze...

  • Argentinië (askja)
   Review van 23 januari 2019
   SCORE: 5/5

   "Het was een prachtige reis met veel afwisseling (cultuur, steden, natuur). De route leidt langs alle hoogtepunten van Chileens en Argentijns Patagonië. Wanneer...

  • Argentinië (askja)
   Review van 5 november 2018
   SCORE: 5/5

   "heb ik al verteld"

  • Argentinië (askja)
   Review van 7 september 2018
   SCORE: 5/5

   "Onze reis is om nooit meer te vergeten ! "

  • Argentinië (askja)
   Review van 7 september 2018
   SCORE: 3/5

   "Jammer, jammer, jammer. Doordat ons aangeraden werd om bus te nemen i.p.v. huurauto hebben we geen mooie foto van lama kunnen maken. En wij hebben een gevoel van...

  • Argentinië (askja)
   Review van 7 september 2018
   SCORE: 4/5

   "De reis was prima georganiseerd."

DINGEN DIE JE GEDAAN MOET HEBBEN

Een kleine selectie van tips en bezienswaardigheden van onze medewerkers en reisleiders.

Employee
Land van IJs
Impression
Employee
Lake Crossing
Impression
Employee
Watervallen van Iguazú
Impression
Employee
Peninsula Valdés
Impression

Afbeeldingen (1/4)

Informatiedagen

Wilt u kennismaken met Askja Reizen of met een van onze bijzondere bestemmingen? U bent van harte welkom op ons kantoor in Arnhem, om de presentaties bij te wonen. Daarnaast worden er op verschillende plaatsen in het land informatiedagen gehouden. Het bijwonen van de presentaties is helemaal gratis, de koffie staat voor u klaar. Wel vragen wij u om u vooraf in te schrijven.

zaterdag 25 jan.
Locatie: Rotterdam
Informatiedag Argentinië

Aanmelden

Bekijk meer informatiedagen

Reisbrochure Askja

Vraag onze gratis brochures aan

Tjokvol reisinspiratie, gewoon op uw deurmat.