Liever uw plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 03 8080 258 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen u tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Argentinië

Het ruige zuiden

Terug

Door Argentinië reizen is reizen door een erg divers land. In Salta geniet u van een glas wijn en een heerlijke steak met uitzicht op de prachtige rotsformaties van de steek, terwijl u in Patagonië langs besneeuwde bergtoppen wandelt die uit de Andes naar de bewoonde wereld stromen.

Askja Reizen organiseert al vele jaren reizen naar Argentinië. En dat doen we met veel plezier. Het is een zeer afwisselende bestemming. Van watervallen van Iguazú in het noorden tot de gletsjers en vulkanen in Patagonië: waar u ook heen gaat, een reis naar Argentinië staat voor puur genieten! 

Door Argentinië reizen kan het hele jaar, maar Argentinië heeft wel een bijzonder klimaat. De uitgestrektheid van het land zorgt er wel voor dat bepaalde gebieden in het zuiden maar een deel van het jaar goed te bezoeken zijn. Het noorden is het hele jaar door goed te bezoeken. Mei tot september is voor de subtropische gebieden in het noorden van Argentinië de beste reistijd. Bezoekt u Patagonië, dan is oktober tot maart het meest geschikt. De rest van het land kan het hele jaar door worden bezocht. In het gebied van rondom Salta is het tussen januari en maart regenseizoen, wanneer u hier in deze periode reist, kan dit uitsluitend met een 4WD auto.

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Gratis annuleren bij vertrek vóór 1 december

Tot 6 weken voor vertrek en geldig voor IJsland en Noorwegen (m.u.v. scheepsreizen)

Bekijk reizen Meer informatie

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.