Liever uw plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 03 8080 258 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen u tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Argentinië

Geldzaken

Terug

Het prijspeil in Argentinië ligt lager dan in België. Er is echter een duidelijk verschil in de toeristisch ontwikkelde en minder ontwikkelde regio's. De nationale munteenheid van Argentinië is de peso. De Peso is sterk onderhevig aan sterke koerswijzigingen. U kunt ter plaatse in hotels, restaurants en autoverhuurbedrijven bijna altijd met creditcards als MasterCard en Visa betalen, echter betaalt u dan wel vaak een toeslag van 10% tot 15%. In steden kunt u vaak pinnen bij pinautomaten (ATM’s), echter komt het helaas vaak voor dat u omgerekend maximaal 50 Euro per dag kunt pinnen of in een uitzonderlijk geval helemaal niet, omdat het geld op is. Daarnaast betaalt u een flink bedrag aan transactiekosten. Neemt u daarom altijd voldoende contant geld mee in Euro of US Dollars.   

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Gratis annuleren bij vertrek vóór 1 december

Tot 6 weken voor vertrek en geldig voor IJsland en Noorwegen (m.u.v. scheepsreizen)

Bekijk reizen Meer informatie

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.