Liever uw plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 03 8080 258 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen u tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Argentinië

Het ruige zuiden

Terug

Argentinië is het land van voetbal en de tango, maar ook van ijzige gletsjers en watervallen midden in de jungle. Ga op zoek naar walvissen en pinguïns of maak een avontuurlijke bootreis in het ruige zuiden!

Een reis naar Argentinië staat garant voor afwisseling. Rondom Salta liggen prachtige rotsformaties en kunt u onder het genot van een glas wijn genieten van een heerlijke steak. In Patagonië liggen besneeuwde toppen en gletsjer die uit de Andes naar de bewoonde wereld stromen. U kunt uw Argentinië reis uiteraard helemaal zelf samenstellen. Kies bijvoorbeeld voor een rondreis per auto door Argentinië of voor een boottocht door de zuidelijke fjorden van Patagonië. Onze experts reizen regelmatig naar Argentinië en kunnen u uitstekend adviseren over de beste reismogelijkheden in Argentinië. Uiteraard kunt u uw vakantie naar Argentinië ook combineren met een reis naar Chili. Een vakantie in Chili en Argentinië is in alle opzichten uniek!

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

IJsland staat weer op 'groen'

Goed nieuws: IJsland heeft sinds kort weer kleurcode 'groen'. Neem contact met ons op voor de beschikbaarheid.

IJsland reizen Alle reizen

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.