Liever uw plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 03 8080 258 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen u tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Argentinië

Lokale keuken

Terug

Bij een bezoek aan Argentinië ontbreekt het u zeker niet aan ekker eten en drinken. Argentinië staat bekend om de overheerlijke steaks en biefstuk. De keuken wordt vooral door het rundvlees gedomineerd. Andere typische ingrediënten zoals maïs komen ook regelmatig voor in de gerechten die op het menu staan. Geniet van de voortreffelijke wijnen, terwijl u wacht op uw hoofdgerecht. Als voorgerecht of tussendoortje is de empanada een echte aanrader. 

Wat absoluut niet mag ontbreken bij uw bezoek aan Argentinië, is een barbecue. Het meest gebruikelijke is lam van de barbecue. Een asado wordt vaak gehouden op een speciale barbecueplek, de quincho genaamd.  Argentijnen eten twee keer per dag een warme maaltijd. De lunch wordt meestal tussen 13.00 en 15.00 genuttigd en het diner na 20.00. Let op dat u in sommige accommodaties dan ook niet voor 20.00 kunt aanschuiven voor het avondmaal.

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Gratis annuleren bij vertrek vóór 1 december

Tot 6 weken voor vertrek en geldig voor IJsland en Noorwegen (m.u.v. scheepsreizen)

Bekijk reizen Meer informatie

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.