Liever uw plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 03 8080 258 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen u tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Argentinië

Taal

Terug

In Argentinië spreekt men Spaans. In de toeristische gebieden kunt u zich meestal redden met Engels. Het gros van de lokale bevolking kan echter geen hele gesprekken voeren in het Engels. In het Argentijnse Spaans dat men spreekt zijn verscheidene woorden terug te vinden van de oorspronkelijke stammen die er leefden. Deze verschillen, net als bij ons, per streek. In de taal komen woorden terug uit het Quechua, Mapuche, Guaraní en Toba. Sommige bewoners op het platteland gebruiken deze talen zelfs nog als voertaal. Het is wel aan te bevelen om voordat u naar Argentinië reist, enkele woorden Spaans te leren, omdat bijvoorbeeld taxi chauffeurs en medewerkers van winkels meestal geen Engels spreken. 

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Gerust op reis?

Géén aanbetaling voor reizen naar Finland, Noorwegen, IJsland en Alaska en tot 31 dagen voor vertrek gratis annuleren (enkele uitzondering mogelijk). Boek vóór 18 mei 2021.

Reizen bekijken Lees meer