Schotland reizen

Het einde van de wereld

Scroll naar beneden om meer te ontdekken
play_arrow
  • De Atlantis
  • Arran whisky

Eeuwenlang lagen de Schotse eilanden op de grens van de bekende wereld en zelfs nu nog krijgt u er het gevoel aan de rand van de aarde te staan. Daarvoor zorgen de typische cultuur en de ruige, onbedorven kusten. Lees verder...

Ontdek Schotland per zeilschip 
Zo dicht bij huis ontvouwt zich een andere wereld. Het is gemakkelijk te begrijpen dat de zeevaarders van de Middeleeuwen bang waren om voorbij Ierland te varen en zo van de aarde te vallen.

Geen cruise, geen zeilvakantie, maar een onvergetelijke zwerftocht door de ongerepte natuur van Schotland. Onze rondreis Schotland gebeurt met de Flying Dutchman, een fantastisch schip dat u de boeiende natuur en de schilderachtige havenplaatsjes van Schotland laat ontdekken. Het schip is groot genoeg om als aangename verblijfplaats te dienen en klein genoeg om verborgen plekjes te kunnen bereiken. Deze reis naar Schotland mag op geen enkele bucket list ontbreken!

Askja heeft een uitgelezen aanbod aan scheepsreizen naar Schotland. Meevaren op een tweemaster is een bijzondere ervaring. Tijdens de reis wordt er wanneer mogelijk gezeild. Natuurlijk zal de motor vaak bijgezet worden om onze reisdoelen te realiseren, want de nadruk van de reis ligt op het verkennen van de Schotse eilanden.

Zeilervaring is niet nodig, want onze ervaren bemanning leert u graag de knepen van het vak. Meehelpen is leuk maar absoluut niet verplicht. De sfeer aan boord is informeel en de groep blijft, met maximaal 26 deelnemers, klein. Geen captain's dinners, dus. Uw smoking en baljurk kunt u thuislaten.

Askja Reizen 
Als echte Schotland-expert hebben wij een groot aanbod aan individuele reizen en scheepsreizen naar Schotland. Wilt u zelf uw reis naar Schotland samenstellen, een specifieke excursie in uw reis opnemen of een van onze bestaande reizen laten aanpassen of uitbreiden, laat het ons dan weten. Een van onze experts maakt graag een voorstel op maat. Zij hebben Schotland bezocht en stellen op basis van uw wensen de beste reisroute samen.

Inklappen

Alles is mogelijk

Onze specialisten kennen je favoriete land op hun duimpje en helpen je graag met het samenstellen en boeken van je reis.

Reisexpert Schotland
Léonie van Rossem Reisexpert

Varen met een zeilschip vind ik al een geweldige ervaring op zich. Gecombineerd met de prachtige natuur van Schotland staat dit garant voor een fantastische reis.

DINGEN DIE JE GEDAAN MOET HEBBEN

Een kleine selectie van tips en bezienswaardigheden van onze medewerkers en reisleiders.

Employee
Whisky
Impression
Employee
Wandelen wordt beloond
Impression
Employee
Duart Castle
Impression
Employee
Jura
Impression

Afbeeldingen (1/6)

Informatiedagen

Wilt u kennismaken met Askja Reizen of met een van onze bijzondere bestemmingen? U bent van harte welkom op ons kantoor in Arnhem, om de presentaties bij te wonen. Daarnaast worden er op verschillende plaatsen in het land informatiedagen gehouden. Het bijwonen van de presentaties is helemaal gratis, de koffie staat voor u klaar. Wel vragen wij u om u vooraf in te schrijven.

zaterdag 26 okt.
Locatie: Antwerpen
Informatiedag Schotland

Aanmelden

zondag 17 nov.
Locatie: Rotterdam
Informatiedag Schotland

Aanmelden

Bekijk meer informatiedagen

Reisbrochure Askja

Vraag onze gratis brochures aan

Tjokvol reisinspiratie, gewoon op uw deurmat.