Liever uw plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 03 8080 258 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen u tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Yukon

Larger Than Life

Terug

De Yukon wordt vaak in een adem genoemd met Alaska en dat is niet voor niets. De gebieden zijn aan elkaar gewaagd wat fauna en flora betreft. Wat de Yukon anders maakt, is de overheersende leegte.

De Yukon Territory wordt vaak in één adem genoemd met Alaska en dat is niet voor niks. Beide gebieden kunnen zich zeker aan elkaar meten wat natuur en wild betreft. In één opzicht is de Yukon anders: de eenzaamheid overheerst hier.

De Yukon heeft een bijzonder klimaat. Vanwege de noordelijke ligging van de Yukon is er in de zomer veel daglicht. In de maand juni wordt het in grote delen van deze gebieden helemaal niet donker, vanaf september worden de dagen snel weer korter en heeft u zelfs kans om het noorderlicht te zien. Op de kortste dag van het jaar, 21 december, is het in Anchorage, Alaska, pas om 10 uur ’s ochtends licht en om 4 uur ’s middags weer donker.

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Gerust op reis?

Tot 60 dagen voor vertrek gratis omboeken. Code oranje? Binnen 30 dagen voor vertrek gratis omboeken of annuleren.

Reizen bekijken Lees meer