Liever uw plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 03 8080 258 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen u tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Yukon
Daglicht

Terug
Kies een pagina:

Yukon heeft in de zomer meer daglicht dan België, doordat de ligging een stuk noordelijker is. In de maand juni wordt het in grote delen van de provincie helemaal niet donker. U kunt dan om middernacht buiten nog een boek lezen! In september worden de dagen snel korter. In de winter is het langer donker dan in België. Op de kortste dag van het jaar, 21 december, is het in Whitehorse om 10 uur ’s morgens licht, en om 4 uur ’s middags weer donker. Het Noorderlicht, is in Yukon vaak waarneembaar in de periode van eind augustus tot en met begin april. Het moet dan wel donker zijn, een echte koude, heldere avond. Soms is het noorderlicht urenlang zichtbaar, soms maar een paar minuten. Werp daarom 's avonds regelmatig een blik omhoog!

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.