Zuid-Afrika reizen

Een wereld op zich

Scroll naar beneden om meer te ontdekken
play_arrow
 • Camp Figtree nabij Addo Elephant Park, Zuid-Afrika
 • Rhino Post Safari Lodge, Kruger, Zuid-Afrika

Voor het ultieme safarigevoel moet u door Zuid-Afrika reizen. Het land biedt tal van mogelijkheden om wilde dieren van nabij te zien, wat een fantastische ervaring is. Bijzonder is ook de afwisseling tussen de veelzijdige natuur en de gezellige, vaak historische plaatsjes die u tijdens uw rondreis Zuid-Afrika tegenkomt. Lees verder...

Ontdek Zuid-Afrika 
Zuid-Afrika is een land van uitersten. Elke provincie is er anders. In Limpopo overheerst de rijke Venda- en Shangaancultuur. In Mpumalanga is de Panoramaroute een lust voor het ook en ligt ook het bekende Krugerpark. In de Drakensbergen kunt u dan weer naar hartenlust wandelen.

Door Zuid-Afrika reizen is relatief gemakkelijk, zeker als u met een van onze groepsreizen meegaat. Reist u liever alleen, dan kunt u voor uw rondreis Zuid-Afrika kiezen voor een camper, een huurauto of een terreinwagen.

Combineer uw rondreis Zuid-Afrika met een bezoek aan de Victoriawatervallen of een reis door Namibië of Botswana voor nog meer natuurpracht.

Askja Reizen 
Als echte Zuid-Afrika-expert hebben wij een groot aanbod aan individuele reizen en groepsreizen naar Zuid-Afrika. Met de groepsreizen gaat u onder begeleiding van een reisleider en samen met een groep leuke mensen op reis naar Zuid-Afrika. Wij zorgen voor een persoonlijke, gezellige en onvergetelijke ervaring.

Wilt u zelf uw reis naar Zuid-Afrika samenstellen, een specifieke excursie in uw reis opnemen of een van onze bestaande reizen laten aanpassen of uitbreiden, laat het ons dan weten. Een van onze experts maakt graag een voorstel op maat. Zij hebben Zuid-Afrika bezocht en stellen op basis van uw wensen de beste reisroute samen.

Inklappen

Alles is mogelijk

Onze specialisten kennen je favoriete land op hun duimpje en helpen je graag met het samenstellen en boeken van je reis.

Reisexpert Zuid-Afrika
Debby Rosengarten Reisexpert

Mijn eerste safari ervaring was tijdens een vakantie in Zuid-Afrika. Lekker ontspannen bij een lodge en het wild observeren dat komt drinken bij de waterpoel, dat is voor mij pas genieten!

Reviews - gemiddelde score voor Zuid-Afrika: 8.7/10 - Lees meer reviews »

  • Zuid-Afrika (askja)
   Review van 31 januari 2018
   SCORE: 3/5

   "Zuid-Afrika is een geweldig mooi land om rond te rijden. Mijn advies is echter om minder lange reisdagen te maken. Dit was echt slopend. Zelfs de vermelde kortere...

  • Zuid-Afrika (askja)
   Review van 22 augustus 2017
   SCORE: 5/5

   "Wij zijn zeer tevreden over het hele verloop van begin tot eind van de reis. Mensen met kennis hebben ons daar in begeleid."

  • Zuid-Afrika (askja)
   Review van 20 maart 2017
   SCORE: 5/5

   "Voor een reis écht op maat moet je bij Askja zijn!"

  • Zuid-Afrika (askja)
   Review van 3 mei 2016
   SCORE: 5/5

   "Perfecte avontuurlijke reis. Alles super goed verzorgt, goed eten en geode, schone (wel basic) accomodaties. De locaties zijn buitengewoon mooi en je komt op plekken...

  • Zuid-Afrika (askja)
   Review van 3 december 2015
   SCORE: 4/5

   "Vooral het gespecialiseerd zijn van ASKJA en haar medewerkers voelt heel goed. Gelukkig hebben we ASKJA weer herontdekt. Wij hebben alleen ervaring met hun camperaanbod....

  • Zuid-Afrika (askja)
   Review van 2 november 2015
   SCORE: 4/5

   "Zuid-Afrika is een prachtig land met hele mooie en bijzondere natuur. Hoewel wij kwantitatief iets meer dieren hadden verwacht, hebben wij optimaal genoten van...

DINGEN DIE JE GEDAAN MOET HEBBEN

Een kleine selectie van tips en bezienswaardigheden van onze medewerkers en reisleiders.

Employee
Swingen in de kerk
Impression
Employee
Beklim de Tafelberg
Impression
Employee
Genieten van wijn
Impression
Employee
Timbavati op z'n best
Impression

Afbeeldingen (1/12)

Informatiedagen

Wilt u kennismaken met Askja Reizen of met een van onze bijzondere bestemmingen? U bent van harte welkom op ons kantoor in Arnhem, om de presentaties bij te wonen. Daarnaast worden er op verschillende plaatsen in het land informatiedagen gehouden. Het bijwonen van de presentaties is helemaal gratis, de koffie staat voor u klaar. Wel vragen wij u om u vooraf in te schrijven.

Bekijk informatiedagen

Reisbrochure Askja

Vraag onze gratis brochures aan

Tjokvol reisinspiratie, gewoon op uw deurmat.