Zuid-Afrika reizen

Een wereld op zich

Scroll naar beneden om meer te ontdekken
play_arrow
 • Rhino Post Safari Lodge, Kruger, Zuid-Afrika
 • Camp Figtree nabij Addo Elephant Park, Zuid-Afrika

Voor het ultieme safarigevoel moet u door Zuid-Afrika reizen. Het land biedt tal van mogelijkheden om wilde dieren van nabij te zien, wat een fantastische ervaring is. Bijzonder is ook de afwisseling tussen de veelzijdige natuur en de gezellige, vaak historische plaatsjes die u tijdens uw rondreis Zuid-Afrika tegenkomt. Lees verder...

Ontdek Zuid-Afrika 
Zuid-Afrika is een land van uitersten. Elke provincie is er anders. In Limpopo overheerst de rijke Venda- en Shangaancultuur. In Mpumalanga is de Panoramaroute een lust voor het ook en ligt ook het bekende Krugerpark. In de Drakensbergen kunt u dan weer naar hartenlust wandelen.

Door Zuid-Afrika reizen is relatief gemakkelijk, zeker als u met een van onze groepsreizen meegaat. Reist u liever alleen, dan kunt u voor uw rondreis Zuid-Afrika kiezen voor een camper, een huurauto of een terreinwagen.

Combineer uw rondreis Zuid-Afrika met een bezoek aan de Victoriawatervallen of een reis door Namibië of Botswana voor nog meer natuurpracht.

Askja Reizen 
Als echte Zuid-Afrika-expert hebben wij een groot aanbod aan individuele reizen en groepsreizen naar Zuid-Afrika. Met de groepsreizen gaat u onder begeleiding van een reisleider en samen met een groep leuke mensen op reis naar Zuid-Afrika. Wij zorgen voor een persoonlijke, gezellige en onvergetelijke ervaring.

Wilt u zelf uw reis naar Zuid-Afrika samenstellen, een specifieke excursie in uw reis opnemen of een van onze bestaande reizen laten aanpassen of uitbreiden, laat het ons dan weten. Een van onze experts maakt graag een voorstel op maat. Zij hebben Zuid-Afrika bezocht en stellen op basis van uw wensen de beste reisroute samen.

Inklappen

Alles is mogelijk

Onze specialisten kennen je favoriete land op hun duimpje en helpen je graag met het samenstellen en boeken van je reis.

Reisexpert Zuid-Afrika
Karin Wolf-Mackaaij Reisexpert

De combinatie van prachtige wildparken, fascinerende cultuur, uitstekende keuken en dito wijnen maakt Zuid-Afrika voor mij een heerlijke bestemming om te reizen.

Reviews - gemiddelde score voor Zuid-Afrika: 8.9/10 - Lees meer reviews »

  • Zuid-Afrika (askja)
   Review van 19 september 2019
   SCORE: 4/5

   "Mooie reis, goede accommodaties"

  • Zuid-Afrika (askja)
   Review van 3 september 2019
   SCORE: 5/5

   "Deze reis zouden wij iedereen aanraden. Je ziet ontzettend veel, maakt hele gave excursies en alle accomodaties zijn erg goed! Askja heeft alles tot in de puntjes...

  • Zuid-Afrika (askja)
   Review van 2 mei 2019
   SCORE: 5/5

   "Goede communicatie en organisatie. "

  • Zuid-Afrika (askja)
   Review van 17 december 2018
   SCORE: 4/5

   "Het overtrof onze verwachtingen. Een aantal punten hadden beter gekund en minder gehaast. Zie vorige punten. "

  • Zuid-Afrika (askja)
   Review van 7 september 2018
   SCORE: 5/5

   "Walking safari in kruger park grote aanrader, verder goede accommodaties mooie plekken en prima faciliteiten en maaltijden. Mooie reis"

  • Zuid-Afrika (askja)
   Review van 7 september 2018
   SCORE: 3/5

   "Zuid-Afrika is een geweldig mooi land om rond te rijden. Mijn advies is echter om minder lange reisdagen te maken. Dit was echt slopend. Zelfs de vermelde kortere...

DINGEN DIE JE GEDAAN MOET HEBBEN

Een kleine selectie van tips en bezienswaardigheden van onze medewerkers en reisleiders.

Employee
Swingen in de kerk
Impression
Employee
Timbavati op z'n best
Impression
Employee
Genieten van wijn
Impression
Employee
Beklim de Tafelberg
Impression

Afbeeldingen (1/12)

Informatiedagen

Wilt u kennismaken met Askja Reizen of met een van onze bijzondere bestemmingen? U bent van harte welkom op ons kantoor in Arnhem, om de presentaties bij te wonen. Daarnaast worden er op verschillende plaatsen in het land informatiedagen gehouden. Het bijwonen van de presentaties is helemaal gratis, de koffie staat voor u klaar. Wel vragen wij u om u vooraf in te schrijven.

zaterdag 25 jan.
Locatie: Rotterdam
Informatiedag Zuid-Afrika

Aanmelden

Bekijk meer informatiedagen

Reisbrochure Askja

Vraag onze gratis brochures aan

Tjokvol reisinspiratie, gewoon op uw deurmat.