Liever uw plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 03 8080 258 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen u tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Zuid-Afrika

Een wereld op zich

Terug

Voor het ultieme safarigevoel moet u door Zuid-Afrika reizen. Het land biedt tal van mogelijkheden om wilde dieren van nabij te zien, wat een fantastische ervaring is. Bijzonder is ook de afwisseling tussen de veelzijdige natuur en de gezellige, vaak historische plaatsjes die u tijdens uw rondreis Zuid-Afrika tegenkomt.

Wild spotten blijft een onbeschrijfelijke ervaring en Zuid-Afrika biedt u daarvoor ruim de gelegenheid. Interessant is ook de afwisseling tussen de veelzijdige natuur en de gezellige of historische plaatsjes. Van heuvelachtige wegen tot uitgestrekte vlaktes en van knusse bed & breakfasts tot stijlvolle lodges in wildreservaten. Keuze genoeg!

Het weer in Zuid-Afrika is over het algemeen zonnig en plezierig. De Kaap kent een Middellandse Zee klimaat met regenval in de (Zuid-Afrikaanse) winter. Winters zijn mild, hoewel er wel eens sneeuw valt in de hoger gelegen gebieden van de Kaapprovincie en in de bergen van Natal. Verder is het oosten tropisch warm en vochtig, maar in de Drakensbergen heerst een gematigd klimaat. Het noorden (Kalahari) en het westen (Alexanderbaai) heeft een woestijnklimaat. Zomer en winter zijn omgekeerd aan de onze. In oktober begint de lente, qua reistijd een goede periode een rondreis te maken.

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe