Liever uw plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 03 8080 258 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen u tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Coronavirus

ACTIE VERLENGD

Het kriebelt. Tjonge, wat kriebelt het. Bij ons, bij onze klanten, eigenlijk bij iedereen die graag de wereld ontdekt. Bij iedereen die er het liefst op uit trekt. Op zijn wandelschoenen, nieuwe culturen ontdekkend. Genietend van al dat moois dat de wereld ons te bieden heeft.

Maar tegelijkertijd snappen we heel goed dat je huiverig bent om te boeken. En daarom hebben we een hele bijzondere actie in het leven geroepen. Eentje waarmee je bovendien 100% zekerheid hebt.Als je namelijk nu boekt naar IJsland of Noorwegen (m.u.v. scheepsreizen) en vóór 1 december vertrekt, kun je tot 6 weken voor vertrek gratis annuleren. Tel daar de voordelen van het boeken van een pakketreis bij op – namelijk onze repatriëringsplicht en het feit dat je bij code oranje sowieso altijd binnen 30 dagen kunt annuleren – en niets houdt je meer tegen om te boeken.

Code oranje
Wil je een reis boeken of heb je een reis geboekt en een maand voor vertrek is het reisadvies code oranje? Ook dan zit je goed, want binnen 30 dagen voor vertrek kun je kosteloos omboeken of annuleren.

Wat betekent dat? Wil je omboeken dan gaan onze reisexperts voor je aan de slag. Zij organiseren een nieuwe reis voor je. Er zijn geen omboekingfskosten en je krijgt een offerte voor je nieuwe reis toegestuurd. Daarin kun je zien wat die reis kost. Boek je precies dezelfde reis dan doen wij er alles aan de kosten gelijk te houden. Wil je annuleren dan berekenen wij geen annuleringskosten.

Repatriëring
Heb je bij ons een pakketreis inclusief vlucht geboekt en verandert tijdens je reis het reisadvies van code geel naar oranje? Dan bekijken wij of het mogelijk is om je reis gewoon af te maken. Als dat veilig kan, is dat natuurlijk het leukst. Lukt dat niet, dan zorgen wij dat je terugkomt naar Nederland.

Heb je zin om later in het jaar op reis te gaan, neem dan contact met ons op. Wij organiseren een mooie reis samen met jou. Voor vertrek én als je op reis bent, houden wij de situatie in de gaten. Je hebt een pakket bij ons geboekt, dus wij zorgen voor je, samen met onze lokale agenten. Bel of mail ons, wij helpen je graag!

Deze pagina is voor het laatst geüpdatet op 14 juli 2021. 

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.