Liever uw plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 03 8080 258 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen u tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Coronavirus

Lastig, die onzekerheid. Maar daar hebben we iets op bedacht: de Askja Omboekgarantie. Boekt u nu een reis dan kunt u tot 60 dagen voor vertrek kosteloos omboeken naar een andere datum of bestemming. 

Dus gaat u toch liever naar Alaska? Of kiest u voor een reis in de winter in plaats van de zomer? Wij boeken uw reis gratis om.

Code oranje
Is er ineens code oranje op uw bestemming? Ook dan zit u goed, want binnen 30 dagen voor vertrek kunt u in dat geval gratis annuleren. Wij volgen hierbij de reisadviezen van de Belgische overheid.

Corona en onze reizen
Sinds 15 juni is reizen naar IJsland weer mogelijk is. De grenzen zijn open en het reisadvies vanuit de Nederlandse overheid is van code oranje naar geel gezet. Onze reizigers hebben wij het goede nieuws al gemeld en de eerste reizen naar IJsland zijn al gemaakt.

Met veel plezier melden wij ook dat Finland per 13 juli de grenzen heeft geopend en Noorwegen per 15 juli. Het reisadvies van het Ministerie van Buitenlandse Zaken voor deze bestemmingen is code geel. Iedereen die een reis bij ons heeft geboekt houden we op de hoogte en we zullen persoonlijk contact opnemen.
Heeft u zin om op reis te gaan, naar één van deze bestemmingen bel of mail ons.

Als u bij ons een reis hebt geboekt houden wij u op de hoogte en nemen we ruim voor vertrek contact op om u te informeren of deze wel of niet door kan gaan. Natuurlijk volgen wij de richtlijnen van het Ministerie van Buitenlandse Zaken, het ANVR en het SGR. De gezondheid verliezen wij niet uit het oog, want die blijft leidend.

Heeft u nog vragen over uw geboekte reis of heeft u plannen om op reis te gaan maar wilt u eerst het één en ander weten? Bel of mail ons dan gerust. De reisexperts staan te popelen om u te helpen.

Deze pagina is voor het laatst geüpdatet op 31 juli 2020.

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Gerust op reis?

Tot 60 dagen voor vertrek gratis omboeken. Code oranje? Binnen 30 dagen voor vertrek gratis omboeken of annuleren.

Reizen bekijken Lees meer