Liever uw plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 03 8080 258 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen u tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Coronavirus

Lastig, die onzekerheid. Daarom hebben wij nu de Askja Omboekgarantie bedacht. Boek een reis en je kunt tot 60 dagen voor vertrek kosteloos omboeken naar een andere datum of bestemming. 

Dus ga je toch liever naar Alaska? Of kies je voor een reis in de winter in plaats van de zomer? Wij boeken je reis gratis om.
Het maakt niet uit wanneer je vertrek gepland staat.

Alleen reizen naar Spitsbergen en Antarctica zijn uitgezonderd van deze omboekgarantie. Daarvoor gelden afwijkende annuleringsvoorwaarden.

Negatief reisadvies
Voor onze Belgische klanten volgen wij het advies van FOD Buitenlandse Zaken. Wil je een reis boeken of heb je een reis geboekt, en een maand voor vertrek is uw bestemming gesloten? 
Ook dan zit je goed, want binnen 30 dagen voor vertrek kun je kosteloos omboeken of annuleren.

Wat betekent dat? Wil je omboeken dan gaan onze reisexperts voor je aan de slag. Zij organiseren een nieuwe reis voor je. Er zijn geen omboekingskosten en je krijgt een offerte voor je nieuwe reis toegestuurd. Daarin kun je zien wat die reis kost. Boek je precies dezelfde reis dan doen wij er alles aan de kosten gelijk te houden. Wil je annuleren dan berekenen wij geen annuleringskosten. Je ontvangt een Corona-voucher voor het aan ons betaalde bedrag. Dit kun je besteden aan een nieuwe reis. Meer informatie over het Corona-voucher vind je op de website van de ANVR.  

Repatriëring
Je hebt bij ons een pakketreis inclusief vlucht geboekt en tijdens je reis wordt de bestemming gesloten. 
Wij bekijken of het mogelijk is om je reis gewoon af te maken. Als dat veilig kan, is dat natuurlijk het leukst. Lukt dat niet, dan zorgen wij dat je terugkeert.

Corona en onze reizen
Deze zomer heeft een aantal van onze bestemmingen de grenzen geopend. Het reisadvies van de Nederlandse en Belgische overheid stond reizen toe. Wij hebben het goede nieuws al gemeld aan onze reizigers en er zijn al weer heel wat reizen naar vooral IJsland en Noorwegen gemaakt.

De situatie verandert echter per dag. Wij houden deze nauwlettend in de gaten en informeren onze klanten.

Er is nu een aantal landen (met relatief weinig besmettingen) dat de grenzen voor reizigers sluit door strikte inreismaatregelen te nemen. In de meeste gevallen is er bijvoorbeeld een verplichte quarantaine. Wij verwachten dat dit binnenkort weer aangepast wordt en dat reizen naar IJsland, Noorwegen en Finland dan weer is toegestaan.  

Als u bij ons een reis hebt geboekt houden wij u op de hoogte en nemen we ruim voor vertrek contact op om u te informeren of deze wel of niet door kan gaan. Natuurlijk volgen wij de richtlijnen van het Ministerie van Buitenlandse Zaken, het ANVR en het SGR. De gezondheid verliezen wij niet uit het oog, want die blijft leidend.

Hebt u zin om op reis te gaan, neem dan contact met ons op. Wij organiseren een mooie reis samen met u. Voor vertrek én als u op reis bent, houden wij de situatie in de gaten. U hebt een pakket bij ons geboekt, dus wij zorgen voor u, samen met onze lokale agenten. Bel of mail ons, wij helpen u graag!

Deze pagina is voor het laatst geüpdatet op 15-09-2020.

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Gerust op reis?

Tot 60 dagen voor vertrek gratis omboeken. Code oranje? Binnen 30 dagen voor vertrek gratis omboeken of annuleren.

Reizen bekijken Lees meer