Liever uw plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 03 8080 258 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen u tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Dagprogramma 7 Uur

Berenexcursie Emerald Air vanuit Homer

Terug Bekijk samenvatting

Een van de bijzonderste excursies die je tijdens je rondreis Alaska kunt maken is de dagtocht met Emerald Air Service naar de beren van Katmai National Park. Gids Sarah geeft vooraf belangrijke gedragsinstructies, zodat de beren niet worden verstoord door je aanwezigheid. Dan vliegt de bushpilot je vanuit Homer over actieve vulkanen naar Katmai National Park. Het watervliegtuig landt op een meer of een zeearm, afhankelijk van de beste locatie om op dat moment beren te observeren. Elke trip is anders, maar vaak verblijf je letterlijk temidden van deze machtige dieren. Dit is een ervaring die je nooit zult vergeten! Je brengt de hele dag buiten door, zonder hutten, toiletten of aangelegde paden. Er wordt regelmatig gestopt en zodra er beren in de buurt zijn, gaat iedereen zitten om de beren niet te verstoren. Natuurlijk krijg je uitgebreid de mogelijkheid om foto’s te maken. De tijd die je (afhankelijk van het weer) doorbrengt bij de beren is ongeveer 5 uur.

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.