Liever uw plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 03 8080 258 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen u tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Dagprogramma

Ocean Albatros

Terug Bekijk samenvatting

De Ocean Albatros is één van de twee nieuwste schepen van de rederij Albatros Expeditions en het zusterschip van de Ocean Victory. Het schip wordt in mei 2023 in de vaart genomen en zal ingezet worden op expeditiecruises naar Antarctica en het Arctische gebied. Het is een zeer comfortabel schip met 95 hutten en suites. Alle hutten hebben vrij uitzicht op zee, de meeste een eigen balkon. Net als de Ocean Victory heeft twee restaurants, een wellnessruimte, een Albatros Nordic Bar, een eetgelegenheid op het open dek en een moderne lounge. Het schip is gebouwd met oog op duurzaamheid en is een van de meest milieuvriendelijke schepen met een meer dan 50% lagere CO2-voetafdruk dan traditionele expeditieschepen. Als extra biedt de Ocean Albatros ook een unieke panorama sauna en 12 speciale solo reis hutten zonder single-supplement.

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.