Liever uw plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 03 8080 258 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen u tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Kajakken tussen de walvissen in Quebec

Duur 3 Dagen

Soort Meerdaagse excursies

Prijs (vanaf) € 200

En kampeer in een klein tentje aan de oever van de St. Lawrence

Heb je ooit walvissen horen zingen? Of ben je ooit dichtbij een walvis geweest? Er zijn maar weinig plekken ter wereld waar je de mogelijkheid hebt om zo dicht in de buurt van blauwe vinvissen, bultrug walvissen en witte beluga's te komen. Midden in de natuur, aan de oever van de machtige St. Lawrence rivier, verblijf je in een Canadese tent waarbij je alle uitrusting krijgt om zo comfortabel mogelijk te kamperen. Hoogtepunt van je avontuur is ongetwijfeld de zeekajak excursie waaraan je deel gaat nemen.

De St. Lawrence rivier is juist op deze plek heel diep tot aan de kust waardoor de walvissen tot vlakbij de kust kunnen komen. Wakker worden van het geluid van de walvissen... hoe bijzonder is dat?

Lees meer over deze reis Wat is inbegrepen?

Dagprogramma

Dag 1 - Aankomst Les Bergeronnes: Na aankomst installeer je je op de camping en kun je genieten van het adembenemende uitzicht over de St. Lawrence rivier. In de avond bereid je je maaltijd en kun je 's avonds genieten van je kampvuur. Wie weet hoor je de eerste walvis al!
Dag 2 - Per kajak op zoek naar walvissen: Na een goede nacht slaap wordt je misschien wel wakker van het geluid van de walvissen. Je kajak avontuur start met een uitleg van de ervaren gids die je alles vertelt over het kajakken en over de walvissen. Eenmaal op het water peddel je rustig met de gids en de kans is groot dat je walvissen ziet. Soms komen ze heel dichtbij en soms zie je ze van wat verderaf. Maar ongetwijfeld is het zien van walvissen in deze stille omgeving een heel bijzondere ervaring! In de middag peddel je naar een klein strandje waar een heerlijke lunch wordt geserveerd. Ook van hieraf is het uizicht schitterend en kun je verschillende soorten zeedieren en vogels observeren.  Aan het einde van de dag keer je moe maar voldaan weer terug bij je tent en verzorg je je eigen maaltijd.
Dag 3 - Einde van het arrangement: Na het ontbijt kun je nog even blijven als je wilt om te genieten van deze prachtige plek!

Liever echt maatwerk? Of vragen over deze reis?

Ben u helemaal óm en wilt u meteen deze reis aanvragen? Gebruik dan onderstaande opties om uw variant te selecteren en klik op 'Aanvragen'. U kunt ook nog extra wensen doorgeven. Ben u toch op zoek naar 100% maatwerk (bijvoorbeeld op basis van deze reis)? Vraag dan een maatwerk offerte aan en we nemen vliegensvlug contact met u op.

Maatwerk offerte 03 8080 258
Om resultaten te zien, vul alle vier onderstaande filters in

Vol
Gegarandeerde vertrekdatum
Nog een paar plaatsen beschikbaar
Nog genoeg plaatsen beschikbaar

Hebt u vragen over deze reis?

Onze reisexperts kennen íedere uithoek van hun bestemming. Nou ja, bijna dan. Neem contact met ons op en we helpen u graag.

Ik wil bellen Mail ons

Een ogenblik geduld alstublieft. De prijzen worden geladen.

Wat is inbegrepen?

Inbegrepen: 
• 2 overnachtingen in een canadese tent
• volle dag kajak excursie
• alle kampeer- en kajak uitrusting incl. kookgerei
• 1 lunch tijdens het kajakken
• lokale belastingen

Niet inbegrepen: 
• overige maaltijden en drankjes
• fooi voor de gids

Dagelijks vertrek mogelijk, minimum aantal deelnemers = 2

Wil je deze reis aanvragen?

Bel ons of bezoek deze pagina op tablet (houd hem dan horizontaal) of desktop computer om het aanvragen af te ronden.

03 8080 258

Liever je wensen per mail doorgeven?

Dat kan. Laat ons je wensen weten en we gaan voor je aan de slag.

Mailen

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.