Liever uw plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 03 8080 258 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen u tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Dagprogramma 3 Dagen

Stopover Rio de Janeiro

Terug

Een stopover in Rio de Janeiro is heel goed te combineren met je rondreis door Argentinië en/of Chili. Het is heerlijk om na je reis nog even te genieten van deze bruisende metropool. Je kunt er bijvoorbeeld lekker naar het strand, een fietstocht maken of de wereldberoemde Suikerbroodberg bezoeken. Dit pakket bestaat uit een transfer van en naar het vliegveld en twee overnachtingen in een hotel in de stad. Als je wilt, kun je ook nog excursies bijboeken. Vraag onze specialisten naar de mogelijkheden en de prijzen. 

Dag 1

Accommodatie: Augusto's Rio Copa Hotel - Standard Room (LO) // Windsor Plaza Hotel - Standard Room (LO)

Aankomst in Rio de Janeiro

Na aankomst op de luchthaven in Rio wordt u opgewacht en naar uw hotel gebracht. De rest van de dag is ter vrije besteding. 

Dag 2

Accommodatie: Augusto's Rio Copa Hotel - Standard Room (LO) // Windsor Plaza Hotel - Standard Room (LO)

Vrije dag in Rio de Janeiro

Een vrije dag in Rio de Janeiro, een van de meest bruisende steden van Zuid-Amerika. Maak een wandeltocht over de Copacabana, reis per kabelbaan naar de top van de Suikerbroodberg, neem de tandradbaan naar de berg Corcovado tot vlakbij het beroemde Christus beeld of kom tot rust op een van de prachtige stranden. 

Dag 3

Einde van jouw bezoek aan Rio de Janeiro

Na het ontbijt check u uit bij het hotel en heeft u de rest van de tijd ter vrije besteding. Afhankelijk van uw vluchttijd, wordt u vervolgens naar de luchthaven terug gebracht. 

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe