Liever uw plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 03 8080 258 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen u tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Dagprogramma 4 Dagen

Op zoek naar de witte Spirit Bear

Terug Bekijk samenvatting

Wil je écht iets bijzonders meemaken, boek dan een verblijf in de Spirit Bear Lodge en ga op zoek naar de zeldzame en witgekleurde Kermodebeer of Spirit Bear. Hier in het Great Bear Rainforest aan de westkust van Canada wacht je een prachtig avontuur wanneer je een paar dagen te gast bent in deze op de First Nations’-cultuur geïnspireerde Lodge.

Vlucht van Vancouver naar Bella Bella

Vroeg in de middag vertrek je voor een twee uur durende vlucht met Pacific Coastal Airlines van Vancouver Airport naar Bella Bella. Nadat je je bagage hebt opgehaald, krijg je een transfer van een kleine tien minuten naar de haven. Hier wacht een watertaxi je op om je naar de Spirit Bear Lodge in het kleine dorpje Klemtu te brengen. Geniet van de 90 minuten durende tocht langs een web van kleine eilandjes. Na aankomst heb je de rest van de middag om te relaxen en de omgeving te verkennen. Het dinerbuffet is gepland om 19.00 uur en wordt gevolgd door een bijeenkomst waar je meer te weten komt over het programma van de komende dagen. Om 20.00 uur wordt er een avondpresentatie gehouden en krijg je meer te horen over de bijzondere omgeving. 

Dag 2

Accommodatie: Spirit Bear Lodge (VP)

Op zoek naar grizzlyberen

Na het ontbijt ontmoeten we elkaar om 08.00 uur bij de steiger, vanwaar we vertrekken voor onze eerste berenexcursie. We gaan per boot naar een van de belangrijkste plekken waar beren gezien worden. Ook zie je de spectaculaire watervallen bij Carter Inlet. We komen rond 18.00 uur weer terug bij de lodge, waar om 19.00 uur weer een fantastisch dinerbuffet voor je klaarstaat. Daarna hebben we een avondpresentatie over enkele aspecten van het Great Bear Rainforest, de beren en de cultuur van de First Nations.

Dag 3

Accommodatie: Spirit Bear Lodge (VP)

Op zoek naar de Spirit Bear

Na een vroeg ontbijt gaan we om 08.00 uur op pad voor een Spirit Bear-safari. Deze tocht maak je met een gids en dit gebeurt vooral te voet. Je waadt door en langs de rivieren, op zoek naar deze bijzondere witte beer. Rond 18.00 uur ben je weer terug in de lodge, waar een heerlijke maaltijd klaarstaat, gevolgd door een avondprogramma.

Dag 4

Vlucht terug naar Vancouver

Na het ontbijt (om 08.00 uur) ga je weer aan boord van de watertaxi, die je in 90 minuten naar Bella Bella brengt voor de vlucht naar Vancouver.

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.