Liever uw plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 03 8080 258 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen u tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Dagprogramma 3 Dagen

Raften op de Nahatlatsch River

Terug Bekijk samenvatting

Ga mee op dit avontuur in de Canadese wildernis! Je verblijft in één van de luxe tenten van REO Rafting Resort aan de groene Nahatlatch rivier omgeven door diepe klofen, bossen en bergen. Overdag ga je whitewater raften, maak je een iets rustigere tocht op de rivier of kun je wandelingen maken in een verbluffend mooie natuur. Je slaapt met het geluid van de stroomversnellingen in unieke luxe tenten. Geniet van heerlijke maaltijden aan de rivier en van het kampvuur in de avond. Er is een privé strand, er zijn verschillende wandelpaden, beachvolleybal en een hot-tub. Kortom, hier is avontuur voor iedereen!

Dag 1

Accommodatie: Glamping tent (VP)

Aankomst REO rafting resort

Vanaf 16.00 uur ben je welkom op het resort. Je ontmoet je gidsen en begint met het inplannen van je actviteiten. Je comfortabele glamping tent wordt je toegewezen en al snel staat een overheerlijk diner voor je klaar. het onthaasten kan beginnen! De tenten zijn ingericht met houten vloeren, houten bedden en comfortabele matrassen. Geniet 's avondsvan een wandeling langs de river en een drankje bij het kampvuur.

Dag 2

Accommodatie: Glamping tent (VP)

Volop activiteiten

Elke dag tijdens je verblijf wordt je getrakteerd op een keuze aan avonturen. Je pakket omvat in ieder geval een geweldige rafttrip op de Nahatlatch rivier op elke volle dag dat je in het resort bent. Houd je daar niet zo van dan kun je een heerlijke full-body massage krijgen. Daarnaast is er een keuze aan activiteiten zoals een yoga les,begeleide wandelingen in de diepe kloven dichtbij het resort, paddleboarden of kayakken. Sommige activiteiten dien je ter plekken nog af te rekenen zoals kayakken en paddleboarden en de kinderclub. 's Avonds bij het kampvuur klets je gezellig met de andere gasten en geniet je van het buiten zijn. 

Dag 3

Einde van je avontuur

In de late ochtend na het ontbijt pak je je spullen en is dit avontuur helaas weer afgelopen Op naar het volgende avontuur!

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Gratis annuleren bij vertrek vóór 1 december

Tot 6 weken voor vertrek en geldig voor IJsland en Noorwegen (m.u.v. scheepsreizen)

Bekijk reizen Meer informatie

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.