Treinreizen

Onvergetelijke treinreizen dwars door de natuur

Scroll naar beneden om meer te ontdekken
play_arrow

Dwars door Zuid-Afrika of Alaska reizen per trein? Of neem je de Ghan in Australië? Onze treinreizen zijn legendarisch en uniek. Geniet van het uitzicht, ontmoet nieuwe mensen en beleef onze prachtige bestemmingen. Het wordt gegarandeerd een reiservaring die je nooit zult vergeten. Lees verder...

Zuid-Afrika
De Blue Train tussen Pretoria en Kaapstad is een 27 uur durende reis van 1.600 kilometer door een van de meest gevarieerde en spectaculaire landschappen van het Afrikaanse subcontinent. Er zijn twee treinsamenstellingen: één voor 74 gasten en één voor 82. Onderweg geniet je van een verfijnde keuken, aangevuld met de beste Zuid-Afrikaanse wijnen. Intussen trekt er een steeds veranderend landschap voorbij. De gastvrije Lounge Car heeft grote ramen en ligt in de buurt van de ontspannen Club Car, een ideale ontmoetingsplaats voor een aperitief of om na het diner een koffie met cognac te drinken.

Australië
In Australië kun je een aantal bijzondere treinreizen maken, met name dwars door de outback. De mooiste routes zijn Sydney-Perth via Adelaide en Adelaide-Darwin via Alice Springs. De reis is comfortabel en je ziet een prachtig landschap aan je voorbij trekken. Een reis op zich!

Op de meeste treinen in Australië heb je de keuze uit een ruime, comfortabele zitplaats of een slaapcoupé in twee verschillende prijscategorieën. In de restauratiewagon kun je altijd terecht voor een drankje of een maaltijd. Tijdens de treinreizen wordt ook een paar keer gestopt, waarbij soms excursies worden aangeboden naar interessante bezienswaardigheden, zoals de Royal Flying Doctors in Broken Hill.

Alaska
De prachtige beelden van treinen die door de Alaskaanse natuur rijden heb je vast wel eens gezien op Discovery Channel. Askja heeft een prachtige combinatiereis waarbij grote delen van de route met de trein worden afgelegd.

Azië
Kijk voor treinreizen in Azië eens bij onze collega's van VNC Asia Travel.

Inklappen