Whisky reizen

Varen en whisky proeven in Schotland

Scroll naar beneden om meer te ontdekken
play_arrow
  • Whiskyvaten, Schotland

Ga op expeditie naar het land van de whisky! Geniet van de Schotse natuur én whisky. Afgelegen stokerijen worden bezocht, zoals Arran en Campbeltown (Springbank, Glen Scotia) en het beroemde whiskyfestival van Islay wordt bezocht. Lees verder...

Met het kleine schip de Atlantis maakt u een grote reis langs een ruige kustlijn, waar het al eeuwenlang voor zowel mens als dier een uitdaging is om een schamel kostje bij elkaar te scharrelen. Er wordt onderweg ruimte gemaakt voor wandelingen aan wal. We bezoeken meerdere plekken en stokerijen én we zijn ook op het whisky festival van Islay. Aan boord wordt er een uitgebreide proeverij verzorgd. En natuurlijk wordt er ook aandacht besteed aan het gewone Schotse leven en de natuur.

De  reis is echter geen specifieke zeilreis. Er wordt regelmatig op de motor gevaren, maar als weer en wind gunstig zijn worden de zeilen gehesen! Zeilervaring is niet nodig. Meehelpen aan boord geschiedt alleen op vrijwillige basis. De focus ligt, zoals u van ons gewend bent, op de natuur.

Inklappen