Liever uw plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 03 8080 258 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen u tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Argentinië en Chili

Het ruige zuiden

Terug

Door Chili en Argentinië reizen is in alle opzichten uniek! Beleef de contrasten: van de droge uitgestrekte zoutvlaktes en zandduinen in de Atacama woestijn, tot de gletsjers en fjorden in het koude, ruige Patagonië. Afwisseling alom!

Askja Reizen organiseert al vele jaren reizen naar Argentinië en Chili. En dat doen we met veel plezier. Het zijn twee zeer afwisselende bestemmingen. Van de pampa en de altiplano in het noorden tot de gletsjers en vulkanen in Patagonië: waar u ook heen gaat, een reis naar Argentinië en Chili staat voor puur genieten! 

Wilt u naar Argentinië en Chili, dan kan dat het hele jaar door. De uitgestrektheid van de beide landen zorgt wel voor een bijzonder klimaat. Bepaalde gebieden in het zuiden zijn maar een deel van het jaar goed te bezoeken zijn. Het noorden is het hele jaar door goed te bezoeken. Zo verschilt de beste reistijd per gebied heel erg.

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Gerust op reis?

Tot 60 dagen voor vertrek gratis omboeken. Code oranje? Binnen 30 dagen voor vertrek gratis omboeken of annuleren.

Reizen bekijken Lees meer