Noorwegen reizen

Waar zee en bergen elkaar raken

Scroll naar beneden om meer te ontdekken
play_arrow
 • Senja
 • Lysefjord
 • Lofoten, Noorwegen
 • Lofoten, Noorwegen

Ruige natuur, uitgestrekte hoogvlakten en spectaculaire vergezichten: nergens in Europa krijgt u zo'n onbegrensd gevoel van vrijheid als in Noorwegen. Lees verder...

Ontdek Noorwegen 
Door Noorwegen reizen is reizen langs machtige bergen, ongenaakbare gletsjers en een azuurblauwe zee. Het land is voor een kwart bedekt door bossen, aangevuld met meren, rivieren en majestueuze bergen. De kust van Noorwegen spreekt eveneens tot de verbeelding, met spectaculaire fjorden en zo'n 15.000 eilanden. 

Wie in de winter een vakantie in Noorwegen plant, heeft daarenboven de kans het noorderlicht te zien. Een unieke beleving.

Als echte Noorwegenexpert hebben wij een groot aanbod aan individuele rondreizen zowel in het zuiden als in het noorden van Noorwegen. U overnacht in hotels, in huisjes of in rorbuer, de traditionele vissershuisjes in het noorden van het land.

Een rondreis Noorwegen is gemakkelijk combineerbaar met een bezoek aan de Lofoten. Voeg een bootreis met de Hurtigruten toe wanneer u uw reis naar Noorwegen plant en geniet op een unieke manier van dit oogverblindende natuurschoon.

Askja Reizen 
Als echte Noorwegen-expert hebben wij een groot aanbod aan individuele reizen naar Noorwegen. Wilt u zelf uw reis naar Noorwegen samenstellen, een specifieke excursie in uw reis opnemen of een van onze bestaande reizen laten aanpassen of uitbreiden, laat het ons dan weten. Een van onze experts maakt graag een voorstel op maat. Zij hebben Noorwegen bezocht en stellen op basis van uw wensen de beste reisroute samen.

Inklappen

Alles is mogelijk

Onze specialisten kennen je favoriete land op hun duimpje en helpen je graag met het samenstellen en boeken van je reis.

Reisexpert Noorwegen
Chantal Borgers Reisexpert

Voor mij is Noorwegen de ideale wandelbestemming. Zo bracht mijn laatste reis mij naar Fjord Noorwegen, waar ik een prachtige wandeling over Romsdalseggen gemaakt heb. Een spectaculair uitzicht!

Reviews - gemiddelde score voor Noorwegen: 8.7/10 - Lees meer reviews »

  • Noorwegen (askja)
   Review van 20 augustus 2019
   SCORE: 5/5

   "Noorwegen is een prachtig land om doorheen te reizen"

  • Noorwegen (askja)
   Review van 19 augustus 2019
   SCORE: 4/5

   "Mooie reis met gevarieerde verblijven. Afstanden zijn prima te doen. Wij hadden graag iets meer tijd in Bergen gehad, omdat dit toch een leuke stad is."

  • Noorwegen (askja)
   Review van 19 augustus 2019
   SCORE: 5/5

   "We hebben een topvakantie gehad. Zeer mooie wandelingen gemaakt in de natuur met mijn man en zoon die niet van wandelen houden!"

  • Noorwegen (askja)
   Review van 19 augustus 2019
   SCORE: 4/5

   "gevarieerde reis, die in korte tijd een goed compleet beeld geeft van het land"

  • Noorwegen (askja)
   Review van 5 augustus 2019
   SCORE: 4/5

   "Mooie route, prima hotels met uitgebreid ontbijt buffet, goede bedden."

  • Noorwegen (askja)
   Review van 5 augustus 2019
   SCORE: 5/5

   "Ontspannen reis door de mooie natuur van Noord Scandinavië goede wegen waar de drukte veroorzaakt werd door de rendieren op de weg. mooie route genieten ten top...

DINGEN DIE JE GEDAAN MOET HEBBEN

Een kleine selectie van tips en bezienswaardigheden van onze medewerkers en reisleiders.

Employee
Hiken in Bergen
Impression
Employee
Stokvismuseum?
Impression
Employee
De-weg-met-11-haarspeldbochten
Impression
Employee
Kajakken in het fjord
Impression

Afbeeldingen (1/12)

Informatiedagen

Wilt u kennismaken met Askja Reizen of met een van onze bijzondere bestemmingen? U bent van harte welkom op ons kantoor in Arnhem, om de presentaties bij te wonen. Daarnaast worden er op verschillende plaatsen in het land informatiedagen gehouden. Het bijwonen van de presentaties is helemaal gratis, de koffie staat voor u klaar. Wel vragen wij u om u vooraf in te schrijven.

zondag 6 okt.
Locatie: Arnhem
Informatiedag Noorwegen

Aanmelden

vrijdag 18 okt.
Locatie: Arnhem
Informatiedag Noorwegen

Aanmelden

Bekijk meer informatiedagen

Reisbrochure Askja

Vraag onze gratis brochures aan

Tjokvol reisinspiratie, gewoon op uw deurmat.