Liever uw plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 03 8080 258 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen u tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Vakantie Noorwegen

Ruige natuur, uitgestrekte hoogvlakten en spectaculaire uitzichten: nergens in Europa krijg je zo’n onbegrensd gevoel van vrijheid als tijdens je rondreis Noorwegen. 

Ontdek Noorwegen 
Door Noorwegen reizen is reizen langs machtige bergen, ongenaakbare gletsjers en een azuurblauwe zee. Het land is voor een kwart bedekt door bossen, aangevuld met meren, rivieren en majestueuze bergen. De kust van Noorwegen spreekt eveneens tot de verbeelding, met spectaculaire fjorden en zo'n 15.000 eilanden. 

Wie in de winter een vakantie in Noorwegen plant, heeft daarenboven de kans het noorderlicht te zien. Een unieke beleving.

Als echte Noorwegenexpert hebben wij een groot aanbod aan individuele rondreizen zowel in het zuiden als in het noorden van Noorwegen. U overnacht in hotels, in huisjes of in rorbuer, de traditionele vissershuisjes in het noorden van het land.

Een rondreis Noorwegen is gemakkelijk combineerbaar met een bezoek aan de Lofoten. Voeg een bootreis met de Hurtigruten toe wanneer u uw reis naar Noorwegen plant en geniet op een unieke manier van dit oogverblindende natuurschoon.

Askja Reizen 
Als echte Noorwegen-expert hebben wij een groot aanbod aan individuele reizen naar Noorwegen. Wilt u zelf uw reis naar Noorwegen samenstellen, een specifieke excursie in uw reis opnemen of een van onze bestaande reizen laten aanpassen of uitbreiden, laat het ons dan weten. Een van onze experts maakt graag een voorstel op maat. Zij hebben Noorwegen bezocht en stellen op basis van uw wensen de beste reisroute samen.

Onze voorbeeldreizen in Noorwegen

We hebben 37 voorbeeldreizen voor u. Liever zélf uw reis samenstellen? Dat kan natuurlijk ook. Al onze reizen zijn op maat te maken.

19 Jul 2021 - Noorwegen

Zijn er in Noorwegen veel muggen?

Het is tijdens infodagen (kent u ze nog?) en webinars zo&rsq... Lees verder

Onze infodagen

Benieuwd naar de persoonlijke ervaringen van onze reisexperts? Snappen we. Kom naar één van de infodagen en we vertellen u alles over uw toekomstige bestemming.

Alle info op een rij

Ilse van der Horst-Borghouts

Reisexpert

Liever echt maatwerk?

Al onze reizen zijn op maat te maken. En dan bedoelen we ook écht op maat. Laat ons dus door middel van dit formulier uw wensen weten en we gaan zo snel mogelijk voor u aan de slag.

Ik heb liever maatwerk
 • Askja review
  Review van 03-03-2020
  "Product voldeed prima aan de verwachting."
 • Askja review
  Review van 03-03-2020
  "hele leuke vakantie. tromso is een leuke stadje met goede restaurants. vanuit daar leuke excursies te doen."
 • Askja review
  Review van 22-01-2020
  "We hebben geen standaard reis gehad maar er zelf een laten samenstellen. Hier zijn wij zeer te spreken over, omdat je toch je eigen vrijheid hebt in wat je wanneer wilt doen, maar ook de kennis van Askja en soepelheid van reizen als zij dit vooraf voor je georganiseerd hebben."
 • Askja review
  Review van 25-11-2019
  "Bij toeval kwamen we langs Henningsvaer. Erg leuk plaatsje en zeker de moeite waard. Reinebringen wandeling werd lokaal afgeraden als zeer gevaarlijk"
 • Askja review
  Review van 19-11-2019
  "Lofoten Noorderlichtreis met zeilschip Antigua is een leuke reis waar je verblijft op een comfortabel schip en je mooie, zowel kortere als langere, begeleide wandelingen kunt maken op de eilanden waar je aanmeert. In mijn reis hadden we het geluk om twee avonden heel veel Noorderlicht te zien."
 • Askja review
  Review van 18-10-2019
  "Noorwegen, Lofoten, Vesteralen, Senja, vooral de landschappen waren in de herfst met de prachtige herfstkleuren adembenemend mooi."
 • Askja review
  Review van 09-10-2019
  "De reisroute van deze dubbele fly-drive (Fjordengebied en Lofoten) hebben wij zelf samengesteld en Askja regelde de overnachtingen en het binnenlandse vervoer, alsmde de heen- en retourvlucht. Aanvankelijk waren zew bij Askja (enigszins sceptisch over de groete afstanden binnen de gestelde tijd maar dit leverde voor ons (3 volwassen mannen) totaal geen problemen op in het naseizoen. Je kon goed doorrijden op de wegen en bij de ferries was het ook nooit druk. Askja dacht goed met ons mee."
 • Askja review
  Review van 01-10-2019
  "Mooiste vakantieland van Europa en ook heerlijk niet te warm aangenaam weer. "
 • Askja review
  Review van 09-09-2019
  "Een aanrader voor wie binnen twee weken een goede indruk wil krijgen van het veelzijdige Noorwegen."
 • Askja review
  Review van 07-09-2019
  "De route zou ik zeker aanpassen als ik Askja was: Langer verblijf in Bodo en omgeving is een aanrader. Korter verblijf bij Sandnoesjoen en dan ook zeker verblijven in een hotel in deze plaats. Mosjoen is een erg leuke plaats voor een dag. Let op: ferry op de terugweg zit er niet bij en de informatie in Noorwegen is minimaal. "
Jotunheimen
Rendieren, Noord-Noorwegen
Flåmsbanen
Rødøyløva berg, Helgeland
Atlantische route
Papegaaiduiker
Vesterålen

Dingen

die je gedaan moet hebben

05 Sep 2019 - Noorwegen

Senja: het onontdekte Noorse paradijs

Tijdens een bezoek aan mijn oud-werkgever Askja Reizen loop... Lees verder

06 Aug 2019 - Noorwegen

Waarom Noorwegen in het voorjaar een uitstekend idee is

Het is begin mei wanneer ik mijn mailbox open en de vraag kr... Lees verder

06 Maa 2019 - Noorwegen

Orka’s, noorderlicht en herfstkleuren vanaf de Antigua in Noord-Noorwegen

Wist je dat je Noord-Noorwegen en de Lofoten heel goed in de... Lees verder

08 Aug 2018 - Noorwegen

Noorwegen, over de top!

Wat waren de fjorden en hoge bergen van Noorwegen weer indru... Lees verder

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.