Noorwegen reizen

Waar zee en bergen elkaar raken

Scroll naar beneden om meer te ontdekken
play_arrow
 • Lofoten, Noorwegen
 • Lofoten, Noorwegen
 • Lysefjord
 • Senja

Ruige natuur, uitgestrekte hoogvlakten en spectaculaire vergezichten: nergens in Europa krijgt u zo'n onbegrensd gevoel van vrijheid als in Noorwegen. Lees verder...

Ontdek Noorwegen 
Door Noorwegen reizen is reizen langs machtige bergen, ongenaakbare gletsjers en een azuurblauwe zee. Het land is voor een kwart bedekt door bossen, aangevuld met meren, rivieren en majestueuze bergen. De kust van Noorwegen spreekt eveneens tot de verbeelding, met spectaculaire fjorden en zo'n 15.000 eilanden. 

Wie in de winter een vakantie in Noorwegen plant, heeft daarenboven de kans het noorderlicht te zien. Een unieke beleving.

Als echte Noorwegenexpert hebben wij een groot aanbod aan individuele rondreizen zowel in het zuiden als in het noorden van Noorwegen. U overnacht in hotels, in huisjes of in rorbuer, de traditionele vissershuisjes in het noorden van het land.

Een rondreis Noorwegen is gemakkelijk combineerbaar met een bezoek aan de Lofoten. Voeg een bootreis met de Hurtigruten toe wanneer u uw reis naar Noorwegen plant en geniet op een unieke manier van dit oogverblindende natuurschoon.

Askja Reizen 
Als echte Noorwegen-expert hebben wij een groot aanbod aan individuele reizen naar Noorwegen. Wilt u zelf uw reis naar Noorwegen samenstellen, een specifieke excursie in uw reis opnemen of een van onze bestaande reizen laten aanpassen of uitbreiden, laat het ons dan weten. Een van onze experts maakt graag een voorstel op maat. Zij hebben Noorwegen bezocht en stellen op basis van uw wensen de beste reisroute samen.

Inklappen

Alles is mogelijk

Onze specialisten kennen je favoriete land op hun duimpje en helpen je graag met het samenstellen en boeken van je reis.

Reisexpert Noorwegen
Kim Haarbrink Reisexpert

Senja, de Lofoten & Vesteralen: zo dicht bij elkaar, maar toch zo verschillend. Stuk voor stuk prachtige eilanden met geweldige vergezichten en pittoreske vissersdorpjes. Genieten!

Reviews - gemiddelde score voor Noorwegen: 8.7/10 - Lees meer reviews »

  • Noorwegen (askja)
   Review van 16 augustus 2018
   SCORE: 4/5

   "Afgezien van de mismatch van de laatste accommodatie die anderen wellicht wel prima vinden, is dit gewoon een hele goede reis. "

  • Noorwegen (askja)
   Review van 15 augustus 2018
   SCORE: 3/5

   "De 2 weekse reis naar de Lofoten was heel mooi maar was erg duur. De prijs-kwaliteit verhouding vonden we niet kloppen. Voor erg veel geld kregen we b.v. lang niet...

  • Noorwegen (askja)
   Review van 15 augustus 2018
   SCORE: 5/5

   "Mooie reis prima afstanden toplocaties mbt uitzicht alleen Skjolden en Bessheim door omstandigheden wat rumoerig "

  • Noorwegen (askja)
   Review van 8 augustus 2018
   SCORE: 5/5

   "Schitterende reis met uitzonderlijk goed gelegen en mooie accommodaties. Voor de B-categorie een zeer goede, bijna nieuwe (grote) auto mee gekregen. Wat een luxe!"

  • Noorwegen (askja)
   Review van 26 juli 2018
   SCORE: 4/5

   "de reis was goed de huisjes waar we in verbleven waren goed ingericht mat alles wat je nodig had. Wat ons betreft gaan we zeker nog wel een keer reizen met askja"

  • Noorwegen (askja)
   Review van 17 juli 2018
   SCORE: 4/5

   "Fantastisch landschap, mooie autoriten en wandeltochten, goed bereikbare wandelroutes, helaas wel regenachtig en koud."

DINGEN DIE JE GEDAAN MOET HEBBEN

Een kleine selectie van tips en bezienswaardigheden van onze medewerkers en reisleiders.

Employee
Hiken in Bergen
Impression
Employee
Stokvismuseum?
Impression
Employee
Kajakken in het fjord
Impression
Employee
De-weg-met-11-haarspeldbochten
Impression

Afbeeldingen (1/12)

Informatiedagen

Wilt u kennismaken met Askja Reizen of met een van onze bijzondere bestemmingen? U bent van harte welkom op ons kantoor in Arnhem, om de presentaties bij te wonen. Daarnaast worden er op verschillende plaatsen in het land informatiedagen gehouden. Het bijwonen van de presentaties is helemaal gratis, de koffie staat voor u klaar. Wel vragen wij u om u vooraf in te schrijven.

zaterdag 22 sep
Locatie: Arnhem
Informatiedag Noorwegen

Aanmelden

zondag 7 okt
Locatie: Arnhem
Informatiedag Noorwegen

Aanmelden

Bekijk meer informatiedagen

Reisbrochure Askja

Vraag onze gratis brochures aan

Tjokvol reisinspiratie, gewoon op uw deurmat.