IJsland reizen

Land van ijs en vuur

Scroll naar beneden om meer te ontdekken
play_arrow
 • Seljalandsfoss, IJsland
 • Binnenland, IJsland

Ruige natuur, bijzondere natuurverschijnselen en uitgestrekte landschappen kenmerken IJsland. U ontdekt ze tijdens een rondreis IJsland. De af te leggen afstanden zijn nooit groot en laten u toe de diversiteit van dit land te ontdekken. Lees verder...

Ontdek IJsland 
Askja organiseert al jaren reizen naar IJsland, een waar paradijs voor natuurliefhebbers. IJsland is een van de laatste stukjes onbedorven wildernis van Europa en gunt bezoekers een kijkje in de keuken van de wordingsgeschiedenis van de aarde.

Tijdens een rondreis IJsland ziet u warme bronnen, kokende modderpoelen en pruttelende zwavelbronnen die een opmerkelijk contrast vormen met ijskoude gletsjerrivieren en watervallen. Dat alles ligt slecht op drie uur vliegen van Nederland.

Een rondreis IJsland is gemakkelijk combineerbaar met een bezoek aan Groenland. Een andere optie is met uw eigen wagen de Smyril Line te nemen en uw reis naar IJsland te combineren met een bezoek aan de ongerepte Faeröer eilanden.

Askja Reizen 
Als echte IJsland-expert hebben wij een groot aanbod aan individuele reizen en (Nederlandstalige) groepsreizen naar IJsland. Met onze Askja groepsreizen gaat u onder begeleiding van een Nederlandstalige reisleiding en samen met een groep leuke mensen op reis naar IJsland. Wij zorgen voor een persoonlijke, gezellige en onvergetelijke ervaring.

Wilt u zelf uw reis naar IJsland samenstellen, een specifieke excursie in uw reis opnemen of een van onze bestaande reizen laten aanpassen of uitbreiden, laat het ons dan weten. Een van onze experts maakt graag een voorstel op maat. Zij hebben IJsland bezocht en stellen op basis van uw wensen de beste reisroute samen.

Inklappen

Alles is mogelijk

Onze reisexperts kennen uw favoriete land op hun duimpje en helpen u graag met het samenstellen en boeken van uw reis.

Reisexpert IJsland
Léonie van Rossem Reisexpert

Op IJsland kom ik altijd volledig tot rust. Het lijkt alsof de tijd hier stil staat en niets er toe doet, behalve genieten van het moment en de natuur.

Reviews - gemiddelde score voor IJsland: 9.0/10 - Lees meer reviews »

  • IJsland
   Review van 21 september 2017
   SCORE: 5/5

   "had ik al gedaan naar de contactpersoon op kantoor. "

  • IJsland
   Review van 12 september 2017
   SCORE: 5/5

   "De reis ""dwars door ijsland met 4x4"" zouden we aan iedereen aanbevelen. Neem wel een extra nacht bij Kerlingarfjöll Mountain Resort. Eind augustus het noorderlicht...

  • IJsland
   Review van 12 september 2017
   SCORE: 3/5

   "gaat alleen over autohuur, zie eerdere opmerking"

  • IJsland
   Review van 5 september 2017
   SCORE: 5/5

   "Zeer aan te raden land, met prachtige landschappen, natuur, uitzichten, watervallen, en ga zo maar door. Er is zoveel te zien en de mensen zijn enorm vriendelijk...

  • IJsland
   Review van 5 september 2017
   SCORE: 5/5

   "Zeer bijzondere bestemming, vriendelijke bevolking, prima land om zelf te rijden. Prima accomodaties/guesthouses zo lang je geen 4 of 5 sterren verwacht."

  • IJsland
   Review van 5 september 2017
   SCORE: 5/5

   "Ijsland is een topland. Zeer de moeite waard en de expertise van Askja erg goed."

DINGEN DIE JE GEDAAN MOET HEBBEN

Een kleine selectie van tips en bezienswaardigheden van onze medewerkers en reisleiders.

Employee
Papegaaiduikers
Impression
Employee
De hoogste berg van IJsland
Impression
Employee
Vers gemaakt ijs
Impression
Employee
Best hotdog in town
Impression

Afbeeldingen (1/10)

Informatiedagen

Wilt u kennismaken met Askja Reizen of met een van onze bijzondere bestemmingen? U bent van harte welkom op ons kantoor in Arnhem, om de presentaties bij te wonen. Daarnaast worden er op verschillende plaatsen in het land informatiedagen gehouden. Het bijwonen van de presentaties is helemaal gratis, de koffie staat voor u klaar. Wel vragen wij u om u vooraf in te schrijven.

zondag 8 okt
Locatie: Arnhem
Informatiedag IJsland

Aanmelden

zaterdag 21 okt
Locatie: Arnhem
Informatiedag IJsland

Aanmelden

Bekijk meer informatiedagen

Reisbrochure Askja

Vraag onze gratis brochures aan

Tjokvol reisinspiratie, gewoon op uw deurmat.