IJsland reizen

Land van ijs en vuur

Scroll naar beneden om meer te ontdekken
play_arrow
 • Seljalandsfoss, IJsland
 • Binnenland, IJsland

Ruige natuur, bijzondere natuurverschijnselen en uitgestrekte landschappen kenmerken IJsland. U ontdekt ze tijdens een rondreis IJsland. De af te leggen afstanden zijn nooit groot en laten u toe de diversiteit van dit land te ontdekken. Lees verder...

Ontdek IJsland 
Askja organiseert al jaren reizen naar IJsland, een waar paradijs voor natuurliefhebbers. IJsland is een van de laatste stukjes onbedorven wildernis van Europa en gunt bezoekers een kijkje in de keuken van de wordingsgeschiedenis van de aarde.

Tijdens een rondreis IJsland ziet u warme bronnen, kokende modderpoelen en pruttelende zwavelbronnen die een opmerkelijk contrast vormen met ijskoude gletsjerrivieren en watervallen. Dat alles ligt slecht op drie uur vliegen van Nederland.

Een rondreis IJsland is gemakkelijk combineerbaar met een bezoek aan Groenland. Een andere optie is met uw eigen wagen de Smyril Line te nemen en uw reis naar IJsland te combineren met een bezoek aan de ongerepte Faeröer eilanden.

Askja Reizen 
Als echte IJsland-expert hebben wij een groot aanbod aan individuele reizen en (Nederlandstalige) groepsreizen naar IJsland. Met onze Askja groepsreizen gaat u onder begeleiding van een Nederlandstalige reisleiding en samen met een groep leuke mensen op reis naar IJsland. Wij zorgen voor een persoonlijke, gezellige en onvergetelijke ervaring.

Wilt u zelf uw reis naar IJsland samenstellen, een specifieke excursie in uw reis opnemen of een van onze bestaande reizen laten aanpassen of uitbreiden, laat het ons dan weten. Een van onze experts maakt graag een voorstel op maat. Zij hebben IJsland bezocht en stellen op basis van uw wensen de beste reisroute samen.

Inklappen

Alles is mogelijk

Onze specialisten kennen je favoriete land op hun duimpje en helpen je graag met het samenstellen en boeken van je reis.

Product Manager IJsland
Flora van Ralen-Joosten Product Manager

Ik zeg altijd “IJsland is verslavend” en dat zeg ik uit eigen ervaring! De rust, ruimte, overweldigende natuur, vriendelijke mensen en het heerlijke eten zorgen ervoor dat ik elke keer weer besluit terug te gaan.

Reviews - gemiddelde score voor IJsland: 9.1/10 - Lees meer reviews »

  • IJsland (askja)
   Review van 23 augustus 2019
   SCORE: 5/5

   "IJsland is een fantastisch land. Zoveel mooie plekken gezien. We gaan zeker nog eens terug!"

  • IJsland (askja)
   Review van 22 augustus 2019
   SCORE: 5/5

   "Wij hebben de reis IJsland - New York gedaan, wat prima is bevallen, maar een volgende keer zouden we de volgorde andersom doen."

  • IJsland (askja)
   Review van 20 augustus 2019
   SCORE: 4/5

   "Mooie rondreis. We hebben hem wel wat aangepast aan onze wensen. Wel helemaal rond rijden, want we wilden ook het noorden zien, maar wilden wat meer tijd in het...

  • IJsland (askja)
   Review van 19 augustus 2019
   SCORE: 5/5

   "Prima organisatie, goede communicatie met Askja vooraf. Alles was perfect geregeld en voldeed aan de verwachtingen"

  • IJsland (askja)
   Review van 19 augustus 2019
   SCORE: 5/5

   "Mooie landschappen. Goede wegen. Alle rust."

  • IJsland (askja)
   Review van 7 augustus 2019
   SCORE: 5/5

   "Goede keuze om IJsland in korte tijd te verkennen."

DINGEN DIE JE GEDAAN MOET HEBBEN

Een kleine selectie van tips en bezienswaardigheden van onze medewerkers en reisleiders.

Employee
De hoogste berg van IJsland
Impression
Employee
Papegaaiduikers
Impression
Employee
Best hotdog in town
Impression
Employee
Vers gemaakt ijs
Impression

Afbeeldingen (1/10)

Informatiedagen

Wilt u kennismaken met Askja Reizen of met een van onze bijzondere bestemmingen? U bent van harte welkom op ons kantoor in Arnhem, om de presentaties bij te wonen. Daarnaast worden er op verschillende plaatsen in het land informatiedagen gehouden. Het bijwonen van de presentaties is helemaal gratis, de koffie staat voor u klaar. Wel vragen wij u om u vooraf in te schrijven.

zaterdag 14 sep.
Locatie: Arnhem
Informatiedag IJsland

Aanmelden

zondag 6 okt.
Locatie: Arnhem
Informatiedag IJsland

Aanmelden

Bekijk meer informatiedagen

Reisbrochure Askja

Vraag onze gratis brochures aan

Tjokvol reisinspiratie, gewoon op uw deurmat.