IJsland reizen

Land van ijs en vuur

Scroll naar beneden om meer te ontdekken
play_arrow
 • Seljalandsfoss, IJsland
 • Binnenland, IJsland

Ruige natuur, bijzondere natuurverschijnselen en uitgestrekte landschappen kenmerken IJsland. U ontdekt ze tijdens een rondreis IJsland. De af te leggen afstanden zijn nooit groot en laten u toe de diversiteit van dit land te ontdekken. Lees verder...

Ontdek IJsland 
Askja organiseert al jaren reizen naar IJsland, een waar paradijs voor natuurliefhebbers. IJsland is een van de laatste stukjes onbedorven wildernis van Europa en gunt bezoekers een kijkje in de keuken van de wordingsgeschiedenis van de aarde.

Tijdens een rondreis IJsland ziet u warme bronnen, kokende modderpoelen en pruttelende zwavelbronnen die een opmerkelijk contrast vormen met ijskoude gletsjerrivieren en watervallen. Dat alles ligt slecht op drie uur vliegen van Nederland.

Een rondreis IJsland is gemakkelijk combineerbaar met een bezoek aan Groenland. Een andere optie is met uw eigen wagen de Smyril Line te nemen en uw reis naar IJsland te combineren met een bezoek aan de ongerepte Faeröer eilanden.

Askja Reizen 
Als echte IJsland-expert hebben wij een groot aanbod aan individuele reizen en (Nederlandstalige) groepsreizen naar IJsland. Met onze Askja groepsreizen gaat u onder begeleiding van een Nederlandstalige reisleiding en samen met een groep leuke mensen op reis naar IJsland. Wij zorgen voor een persoonlijke, gezellige en onvergetelijke ervaring.

Wilt u zelf uw reis naar IJsland samenstellen, een specifieke excursie in uw reis opnemen of een van onze bestaande reizen laten aanpassen of uitbreiden, laat het ons dan weten. Een van onze experts maakt graag een voorstel op maat. Zij hebben IJsland bezocht en stellen op basis van uw wensen de beste reisroute samen.

Inklappen

Alles is mogelijk

Onze specialisten kennen je favoriete land op hun duimpje en helpen je graag met het samenstellen en boeken van je reis.

Reisexpert IJsland
Kim Haarbrink Reisexpert

Toen ik voor het eerst langs de Zuidkust reed was ik overdonderd door de kleuren. Lavavelden bedekt met felgroen mos, zwarte spoelvlaktes en grijs-witte gletsjertongen die je van heel dichtbij kan bekijken.

Reviews - gemiddelde score voor IJsland: 9.1/10 - Lees meer reviews »

  • IJsland (askja)
   Review van 17 oktober 2019
   SCORE: 4/5

   "Ijsland is een heel mooi land, ongerepte natuur. Een rondreis leert je het echte ijsland kennen, alleen zijn 2 weken tekort om al dit moois te zien omdat de te...

  • IJsland (askja)
   Review van 17 oktober 2019
   SCORE: 5/5

   "Erg complete reis met uitstekende accomodaties en dito gids. Leuke extra excursies (die optioneel zijn). Je ziet een prachtig land en je steekt ook veel op (voor...

  • IJsland (askja)
   Review van 17 oktober 2019
   SCORE: 5/5

   "Onbeschrijfelijk mooi land. Voor het eerst alleen een 10 daagse rondreis gemaakt. Heel erg voor herhaling vatbaar, zelfs de volgende keer al aan het dromen/plannen....

  • IJsland (askja)
   Review van 9 oktober 2019
   SCORE: 5/5

   "Het land verkoopt zichzelf. Dit is onafhankelijk van de reisorganisatie. "

  • IJsland (askja)
   Review van 9 oktober 2019
   SCORE: 5/5

   "Wij vonden het een droomreis! Ook zeer tof gezelschap en de grootte van de groep (14) was ideaal"

  • IJsland (askja)
   Review van 6 oktober 2019
   SCORE: 5/5

   "Erg tevreden over het de informatie vooraf, de resi zelf, hoe alles geregeld was en over het merendeel van de accommodaties."

DINGEN DIE JE GEDAAN MOET HEBBEN

Een kleine selectie van tips en bezienswaardigheden van onze medewerkers en reisleiders.

Employee
De hoogste berg van IJsland
Impression
Employee
Papegaaiduikers
Impression
Employee
Best hotdog in town
Impression
Employee
Vers gemaakt ijs
Impression

Afbeeldingen (1/10)

Informatiedagen

Wilt u kennismaken met Askja Reizen of met een van onze bijzondere bestemmingen? U bent van harte welkom op ons kantoor in Arnhem, om de presentaties bij te wonen. Daarnaast worden er op verschillende plaatsen in het land informatiedagen gehouden. Het bijwonen van de presentaties is helemaal gratis, de koffie staat voor u klaar. Wel vragen wij u om u vooraf in te schrijven.

zaterdag 26 okt.
Locatie: Antwerpen
Informatiedag IJsland

Aanmelden

zondag 17 nov.
Locatie: Rotterdam
Informatiedag IJsland

Aanmelden

Bekijk meer informatiedagen

Reisbrochure Askja

Vraag onze gratis brochures aan

Tjokvol reisinspiratie, gewoon op uw deurmat.