IJsland reizen

Land van ijs en vuur

Scroll naar beneden om meer te ontdekken
play_arrow
 • Seljalandsfoss, IJsland
 • Binnenland, IJsland

Ruige natuur, bijzondere natuurverschijnselen en uitgestrekte landschappen kenmerken IJsland. U ontdekt ze tijdens een rondreis IJsland. De af te leggen afstanden zijn nooit groot en laten u toe de diversiteit van dit land te ontdekken. Lees verder...

Ontdek IJsland 
Askja organiseert al jaren reizen naar IJsland, een waar paradijs voor natuurliefhebbers. IJsland is een van de laatste stukjes onbedorven wildernis van Europa en gunt bezoekers een kijkje in de keuken van de wordingsgeschiedenis van de aarde.

Tijdens een rondreis IJsland ziet u warme bronnen, kokende modderpoelen en pruttelende zwavelbronnen die een opmerkelijk contrast vormen met ijskoude gletsjerrivieren en watervallen. Dat alles ligt slecht op drie uur vliegen van Nederland.

Een rondreis IJsland is gemakkelijk combineerbaar met een bezoek aan Groenland. Een andere optie is met uw eigen wagen de Smyril Line te nemen en uw reis naar IJsland te combineren met een bezoek aan de ongerepte Faeröer eilanden.

Askja Reizen 
Als echte IJsland-expert hebben wij een groot aanbod aan individuele reizen en (Nederlandstalige) groepsreizen naar IJsland. Met onze Askja groepsreizen gaat u onder begeleiding van een Nederlandstalige reisleiding en samen met een groep leuke mensen op reis naar IJsland. Wij zorgen voor een persoonlijke, gezellige en onvergetelijke ervaring.

Wilt u zelf uw reis naar IJsland samenstellen, een specifieke excursie in uw reis opnemen of een van onze bestaande reizen laten aanpassen of uitbreiden, laat het ons dan weten. Een van onze experts maakt graag een voorstel op maat. Zij hebben IJsland bezocht en stellen op basis van uw wensen de beste reisroute samen.

Inklappen

Alles is mogelijk

Onze specialisten kennen je favoriete land op hun duimpje en helpen je graag met het samenstellen en boeken van je reis.

Reisexpert IJsland
Kirsten van Kaathoven Reisexpert

Op IJsland kom ik altijd volledig tot rust. Het lijkt alsof de tijd hier stil staat en niets er toe doet, behalve genieten van het moment en de natuur.

Reviews - gemiddelde score voor IJsland: 9.0/10 - Lees meer reviews »

  • IJsland (askja)
   Review van 20 juli 2018
   SCORE: 4/5

   "Reis was goed georganiseerd. Maar standaard. Geen maatwerk"

  • IJsland (askja)
   Review van 19 juli 2018
   SCORE: 5/5

   "Prima voorlichting. Ook in bv Amsterdam. Veel keuze uit diverse reizen. Alles CO2 neutraal. "

  • IJsland (askja)
   Review van 19 juli 2018
   SCORE: 5/5

   "fantastische ervaring !! ons eerste bezoek aan de Poolcirkel, een voor ons levensverrijkende ervaring! het hotel Arctic ligt natuurlijk al fantastisch maar de...

  • IJsland (askja)
   Review van 19 juli 2018
   SCORE: 5/5

   "Reis voldeden helemaal aan mijn verwachtingen. Prima reisleider, goede hotels, ook minder bekende plaatsen bezocht. "

  • IJsland (askja)
   Review van 17 juli 2018
   SCORE: 5/5

   "De reis was prima georganiseerd, goede reisleider. Veel informatie over allerlei zaken. Zie ook vorige vraag. Onze buschauffeur wist veel en bracht ons veilig van...

  • IJsland (askja)
   Review van 12 juli 2018
   SCORE: 4/5

   "IJsland heeft mooie landschappen en natuur. De kwaliteit van de accomodaties is erg van belang voor de maximale beleving. Wat ons betreft had de reis een aantal...

DINGEN DIE JE GEDAAN MOET HEBBEN

Een kleine selectie van tips en bezienswaardigheden van onze medewerkers en reisleiders.

Employee
Papegaaiduikers
Impression
Employee
De hoogste berg van IJsland
Impression
Employee
Vers gemaakt ijs
Impression
Employee
Best hotdog in town
Impression

Afbeeldingen (1/10)

Informatiedagen

Wilt u kennismaken met Askja Reizen of met een van onze bijzondere bestemmingen? U bent van harte welkom op ons kantoor in Arnhem, om de presentaties bij te wonen. Daarnaast worden er op verschillende plaatsen in het land informatiedagen gehouden. Het bijwonen van de presentaties is helemaal gratis, de koffie staat voor u klaar. Wel vragen wij u om u vooraf in te schrijven.

zaterdag 15 sep
Locatie: Arnhem
Informatiedag IJsland

Aanmelden

zaterdag 22 sep
Locatie: Arnhem
Informatiedag IJsland

Aanmelden

Bekijk meer informatiedagen

Reisbrochure Askja

Vraag onze gratis brochures aan

Tjokvol reisinspiratie, gewoon op uw deurmat.