Cruise Antarctica

Het vergeten continent

Scroll naar beneden om meer te ontdekken
play_arrow
 • Ezelspinguin, Antarctica
 • Zodiac cruise, Antarctica

Mysterieus en overweldigend, koud en schitterend: Antarctica is uniek. Bezaaid met imposante ijsbergen, indrukwekkende gletsjers en met sneeuw bedekte bergketens laat het landschap zich met niets vergelijken. Lees verder...

Ontdek Antarctica
Een cruise naar Antarctica is een droom voor elke natuurfotograaf. Pinguïns, walvissen, zeehonden en zeevogels verzamelen ieder jaar weer in grote aantallen in de voedselrijke wateren langs de kust. Dat meemaken is een onvergetelijke ervaring. 

De toekomst van Antarctica is van cruciaal belang voor het klimaat en het natuurlijk evenwicht op aarde. Op alle reizen naar Antarctica die wij aanbieden wordt hier veel aandacht aan besteed. De schepen waarmee we varen voldoen aan strenge milieueisen en bij aankomst houden we ons aan een aantal belangrijk regels ter bescherming van de fauna en flora. Antarctica is uniek en ongerept. Dat moet zo blijven.

Een reis naar Antarctica is gemakkelijk combineerbaar met een rondreis door Argentinië of een bezoek aan de Falklandeilanden of South Georgia. Wilt u vooraf of aansluitend op uw cruise een rondreis door Chili en Argentinië maken, of een extra excursie in uw reis opnemen, laat u dan inspireren door een van onze bestaande reizen of laat ons weten waar u naar op zoek bent. Wij stellen graag een op maat gemaakte reis voor u samen.

Askja Reizen 
Als echte Antarctica-expert hebben wij een groot aanbod aan individuele reizen en scheepsreizen naar Antarctica. Wilt u zelf uw reis naar Antarctica samenstellen, een specifieke excursie in uw reis opnemen of een van onze bestaande reizen laten aanpassen of uitbreiden, laat het ons dan weten. Een van onze experts maakt graag een voorstel op maat. Zij hebben Antarctica bezocht en stellen op basis van uw wensen de beste reisroute samen.

Inklappen

Alles is mogelijk

Onze specialisten kennen je favoriete land op hun duimpje en helpen je graag met het samenstellen en boeken van je reis.

Senior Productmanager Antarctica
Karin Tolsma Senior Productmanager

Hier werd ik stil. Van de immense gletsjers en ijsbergen, van twee bultrug walvissen die een half uur rond onze zodiac zwommen, van de pinguïns en andere zeedieren en van deze unieke plek op aarde.

Reviews - gemiddelde score voor Antarctica: 9.2/10 - Lees meer reviews »

  • Antarctica (askja)
   Review van 24 april 2019
   SCORE: 5/5

   "Deze reis is voor mijn onvergetelijk! Een genot om op de Plancius te verblijven, inspirerend wat we te horen en te zien gekregen hebben via de lezingen. De wildlife...

  • Antarctica (askja)
   Review van 19 december 2018
   SCORE: 4/5

   "De reis is zeer goed bevallen en alles verliep volgens plan en weersomstandigheden. Wel hebben wij vastgesteld dat een cruise niet onze manier van reizen is en...

  • Antarctica (askja)
   Review van 7 september 2018
   SCORE: 4/5

   "super ervaring, mag wel wat meer beweging, wandelen."

  • Antarctica (askja)
   Review van 7 september 2018
   SCORE: 5/5

   "Niemand kan miljoenen pinguïns op South Georgia iets anders vinden dan FANTASTISCH!"

  • Antarctica (askja)
   Review van 7 september 2018
   SCORE: 4/5

   "veel kennis en betrokkenheid denken mee met reiziger"

  • Antarctica (askja)
   Review van 7 september 2018
   SCORE: 5/5

   "een bijzondere belevenis waarbij we werden verwend met alles wat konden doen en beleven, door het ongelooflijke geluk dat we hadden met de omstandigheden en zeker...

DINGEN DIE JE GEDAAN MOET HEBBEN

Een kleine selectie van tips en bezienswaardigheden van onze medewerkers en reisleiders.

Employee
IJsbergen zee
Impression
Employee
Kamperen op Antarctica
Impression
Employee
Gewoon dóen!
Impression
Employee
Falkland Eilanden
Impression

Afbeeldingen (1/8)

Informatiedagen

Wilt u kennismaken met Askja Reizen of met een van onze bijzondere bestemmingen? U bent van harte welkom op ons kantoor in Arnhem, om de presentaties bij te wonen. Daarnaast worden er op verschillende plaatsen in het land informatiedagen gehouden. Het bijwonen van de presentaties is helemaal gratis, de koffie staat voor u klaar. Wel vragen wij u om u vooraf in te schrijven.

zaterdag 21 sep.
Locatie: Arnhem
Informatiedag Antarctica

Aanmelden

vrijdag 18 okt.
Locatie: Arnhem
Informatiedag Antarctica

Aanmelden

Bekijk meer informatiedagen

Reisbrochure Askja

Vraag onze gratis brochures aan

Tjokvol reisinspiratie, gewoon op uw deurmat.