Lapland reizen

Het betoverende Noorden van Finland

Scroll naar beneden om meer te ontdekken
play_arrow
 • Magisch noorderlicht
 • Op pad met de husky's

Een reis naar Lapland is een betoverende ervaring. Als een van de laatste ongerepte natuurgebieden in Europa is het de perfecte winterbestemming voor wie van een actieve sneeuwvakantie houdt. Lees verder...

Ontdekt Lapland 
In het noorden van Finland vindt u een van de laatste ongerepte natuurgebieden in Europa. Lapland is dan ook de perfecte winterbestemming voor wie van een actieve sneeuwvakantie houdt.

Met Askja kunt u in de winter naar Fins Lapland reizen. Maak een keuze uit ons ruime aanbod en trek naar de besneeuwde bossen, bergen en meren van dit afgelegen gebied. Neem deel aan een husky- of sneeuwscootertocht en laat u inpalmen door het serene witte landschap.

De kans om tijdens een wintervakantie in Lapland het noorderlicht te zien geeft een extra dimensie aan uw reis. Dennenbomen die buigen onder het gewicht van de sneeuw, een oorverdovende stilte en een groene gloed in de lucht. Kunt u zich het inbeelden?

Een reis naar Lapland is gemakkelijk combineerbaar met een reis naar Noorwegen of Zweden voor nog meer winters avontuur.

Askja Reizen 
Als echte Lapland-expert hebben wij een groot aanbod aan individuele reizen en avonturenweken naar Lapland. Wilt u zelf uw reis naar Lapland samenstellen, een specifieke excursie in uw reis opnemen of een van onze bestaande reizen laten aanpassen of uitbreiden, laat het ons dan weten. Een van onze experts maakt graag een voorstel op maat. Zij hebben Lapland bezocht en stellen op basis van uw wensen de beste reisroute samen.

Inklappen

Alles is mogelijk

Onze specialisten kennen je favoriete land op hun duimpje en helpen je graag met het samenstellen en boeken van je reis.

Product manager Lapland
Ilse van der Horst-Borghouts Product manager

Ingrediënten: een heldere, koude nacht, een beetje geluk en wat geduld. Het resultaat: Aurora Borealis. Een schouwspel dat je nooit zult vergeten. Gratis!

Reviews - gemiddelde score voor Lapland: 9.3/10 - Lees meer reviews »

  • Lapland (askja)
   Review van 7 september 2018
   SCORE: 5/5

   "Het product voldeed prima aan onze verwachtingen. Alles wat werd beloofd is gewoon heel soepel na gekomen. ASKJA staat voor KWALITEIT"

  • Lapland (askja)
   Review van 7 september 2018
   SCORE: 5/5

   "Een zeer goed product met als absoluut hoogtepunt de tweedaagse Huskysafari welke werd verzorgd door een zeer professioneel bedrijf en een hele goede gids"

  • Lapland (askja)
   Review van 7 september 2018
   SCORE: 4/5

   "De activiteit sneeuwscooter en huskitochten zijn te kort !"

  • Lapland (askja)
   Review van 7 september 2018
   SCORE: 5/5

   "Prachtig! Wat is het mooi in Fins Lapland. Een wonderschone witte wereld met fantastische activiteiten. Voor ons was de huskytocht de absolute topper! Maar ook...

  • Lapland (askja)
   Review van 7 september 2018
   SCORE: 4/5

   "De reis voldeed volledig aan mijn verwachtingen, ik ga graag nog een keer terug."

  • Lapland (askja)
   Review van 7 september 2018
   SCORE: 5/5

   "Prachtig land, onweerstaanbaar mooi."

DINGEN DIE JE GEDAAN MOET HEBBEN

Een kleine selectie van tips en bezienswaardigheden van onze medewerkers en reisleiders.

Employee
Overnachten in een wildernishut
Impression
Employee
Hondensledetocht
Impression
Employee
Afkoelen in een ijswak
Impression
Employee
Rauw
Impression

Afbeeldingen (1/8)

Informatiedagen

Wilt u kennismaken met Askja Reizen of met een van onze bijzondere bestemmingen? U bent van harte welkom op ons kantoor in Arnhem, om de presentaties bij te wonen. Daarnaast worden er op verschillende plaatsen in het land informatiedagen gehouden. Het bijwonen van de presentaties is helemaal gratis, de koffie staat voor u klaar. Wel vragen wij u om u vooraf in te schrijven.

Bekijk informatiedagen

Reisbrochure Askja

Vraag onze gratis brochures aan

Tjokvol reisinspiratie, gewoon op uw deurmat.