Lapland reizen

Het betoverende Noorden van Finland

Scroll naar beneden om meer te ontdekken
play_arrow
 • Noorderlicht met gezellig kampvuur
 • Op pad met de husky's
 • Magisch noorderlicht

Een reis naar Lapland is een betoverende ervaring. Als een van de laatste ongerepte natuurgebieden in Europa is het de perfecte winterbestemming voor wie van een actieve sneeuwvakantie houdt. Lees verder...

Ontdekt Lapland 
In het noorden van Finland vindt u een van de laatste ongerepte natuurgebieden in Europa. Lapland is dan ook de perfecte winterbestemming voor wie van een actieve sneeuwvakantie houdt.

Met Askja kunt u in de winter naar Fins Lapland reizen. Maak een keuze uit ons ruime aanbod en trek naar de besneeuwde bossen, bergen en meren van dit afgelegen gebied. Neem deel aan een husky- of sneeuwscootertocht en laat u inpalmen door het serene witte landschap.

De kans om tijdens een wintervakantie in Lapland het noorderlicht te zien geeft een extra dimensie aan uw reis. Dennenbomen die buigen onder het gewicht van de sneeuw, een oorverdovende stilte en een groene gloed in de lucht. Kunt u zich het inbeelden?

Een reis naar Lapland is gemakkelijk combineerbaar met een reis naar Noorwegen of Zweden voor nog meer winters avontuur.

Askja Reizen 
Als echte Lapland-expert hebben wij een groot aanbod aan individuele reizen en avonturenweken naar Lapland. Wilt u zelf uw reis naar Lapland samenstellen, een specifieke excursie in uw reis opnemen of een van onze bestaande reizen laten aanpassen of uitbreiden, laat het ons dan weten. Een van onze experts maakt graag een voorstel op maat. Zij hebben Lapland bezocht en stellen op basis van uw wensen de beste reisroute samen.

Inklappen

Alles is mogelijk

Onze specialisten kennen je favoriete land op hun duimpje en helpen je graag met het samenstellen en boeken van je reis.

Reisexpert Lapland
Chantal Borgers Reisexpert

Finland vind ik een fantastische winterbestemming! Ik ben dol op hondensledetochten, sneeuwscootertochten en het maken van sneeuwschoenwandelingen. En het Noorderlicht maakt mijn reis compleet.

Reviews - gemiddelde score voor Lapland: 9.3/10 - Lees meer reviews »

  • Lapland
   Review van 12 maart 2018
   SCORE: 5/5

   "De reis overtrof onze verwachtingen. Finland is een prachtig land met een geweldige natuur en erg vriendelijke mensen."

  • Lapland
   Review van 10 maart 2018
   SCORE: 5/5

   "Fantastisch! Wij zijn al vaker in Lapland geweest met eigen vervoer en in het voorjaar. We wilden altijd al een keer in de winter gaan. Wij vinden Lapland (en Finland...

  • Lapland
   Review van 9 maart 2018
   SCORE: 4/5

   "Reeds eerder vermeld in deze enquête."

  • Lapland
   Review van 9 maart 2018
   SCORE: 5/5

   "Prachtig land. De moeite waard om te bezoeken. Het lijkt me in de zomer ook mooi. De natuur, de rust!"

  • Lapland
   Review van 9 maart 2018
   SCORE: 5/5

   "ontzettend mmoie locatie; goed verzorgde excursies"

  • Lapland
   Review van 9 maart 2018
   SCORE: 5/5

   "Echte goede kennismaking met Finland. Leuke afwisselende activiteiten, prachtige natuur, de stilte en de kou zijn indrukwekkend. "

DINGEN DIE JE GEDAAN MOET HEBBEN

Een kleine selectie van tips en bezienswaardigheden van onze medewerkers en reisleiders.

Employee
Overnachten in een wildernishut
Impression
Employee
Rauw
Impression
Employee
Hondensledetocht
Impression
Employee
Afkoelen in een ijswak
Impression

Afbeeldingen (1/8)

Informatiedagen

Wilt u kennismaken met Askja Reizen of met een van onze bijzondere bestemmingen? U bent van harte welkom op ons kantoor in Arnhem, om de presentaties bij te wonen. Daarnaast worden er op verschillende plaatsen in het land informatiedagen gehouden. Het bijwonen van de presentaties is helemaal gratis, de koffie staat voor u klaar. Wel vragen wij u om u vooraf in te schrijven.

Bekijk informatiedagen

Reisbrochure Askja

Vraag onze gratis brochures aan

Tjokvol reisinspiratie, gewoon op uw deurmat.