Lapland reizen

Het betoverende Noorden van Finland en Zweden

Scroll naar beneden om meer te ontdekken
play_arrow
 • Magisch noorderlicht
 • Op pad met de husky's

Een reis naar Lapland is een betoverende ervaring. Als een van de laatste ongerepte natuurgebieden in Europa is het de perfecte winterbestemming voor wie van een actieve sneeuwvakantie houdt. Lees verder...

Ontdekt Lapland 
In het noorden van Finland vindt u een van de laatste ongerepte natuurgebieden in Europa. Lapland is dan ook de perfecte winterbestemming voor wie van een actieve sneeuwvakantie houdt.

Met Askja kunt u in de winter naar Fins Lapland reizen. Maak een keuze uit ons ruime aanbod en trek naar de besneeuwde bossen, bergen en meren van dit afgelegen gebied. Neem deel aan een husky- of sneeuwscootertocht en laat u inpalmen door het serene witte landschap.

De kans om tijdens een wintervakantie in Lapland het noorderlicht te zien geeft een extra dimensie aan uw reis. Dennenbomen die buigen onder het gewicht van de sneeuw, een oorverdovende stilte en een groene gloed in de lucht. Kunt u zich het inbeelden?

Een reis naar Lapland is gemakkelijk combineerbaar met een reis naar Noorwegen of Zweden voor nog meer winters avontuur.

Askja Reizen 
Als echte Lapland-expert hebben wij een groot aanbod aan individuele reizen en avonturenweken naar Lapland. Wilt u zelf uw reis naar Lapland samenstellen, een specifieke excursie in uw reis opnemen of een van onze bestaande reizen laten aanpassen of uitbreiden, laat het ons dan weten. Een van onze experts maakt graag een voorstel op maat. Zij hebben Lapland bezocht en stellen op basis van uw wensen de beste reisroute samen.

Inklappen

Alles is mogelijk

Onze specialisten kennen je favoriete land op hun duimpje en helpen je graag met het samenstellen en boeken van je reis.

Product Manager Lapland
Flora van Ralen-Joosten Product Manager

De natuur in Finland verbaast telkens weer. De prachtige besneeuwde bomen en de zon die net boven de horizon uit piept, in combinatie met de talloze bevroren meren: het levert altijd weer indrukwekkende plaatjes op.

Reviews - gemiddelde score voor Lapland: 9.3/10 - Lees meer reviews »

  • Lapland (askja)
   Review van 11 februari 2019
   SCORE: 5/5

   "Erg gaaf, een totaal andere wereld waar je in stapt. Leuke excursies en goed geregeld. Het huisje was prima en een leuke centrale eetzaal. "

  • Lapland (askja)
   Review van 6 februari 2019
   SCORE: 4/5

   "ik was al 15 jaar niet meer op vakantie geweest, en in die tijd is er natuurlijk veel veranderd, maar ik moet zeggen, dat ik de smaak weer te pakken heb, en zeker...

  • Lapland (askja)
   Review van 6 februari 2019
   SCORE: 5/5

   "Zeer mooie omgeving, moet je een keer gedaan hebben!"

  • Lapland (askja)
   Review van 4 februari 2019
   SCORE: 5/5

   "Dit was een leuke reis, fijn hotel,rustig gelegen. Leuke en aardige mensen ,die de excursies begeleiden. Ook de maaltijden zijn prima "

  • Lapland (askja)
   Review van 1 februari 2019
   SCORE: 5/5

   "Genieten in de natuur! Prachtige omgeving, rust, ruimte en je hoort helemaal niks alleen zo nu en dan een vogeltje, geen auto's etc. heerlijk! "

  • Lapland (askja)
   Review van 30 januari 2019
   SCORE: 4/5

   "Valkea lodge heeft het prima voor elkaar. No nonsense vakantie in natuur en stilte zonder onnodige opsmuck."

DINGEN DIE JE GEDAAN MOET HEBBEN

Een kleine selectie van tips en bezienswaardigheden van onze medewerkers en reisleiders.

Employee
Overnachten in een wildernishut
Impression
Employee
Afkoelen in een ijswak
Impression
Employee
Rauw
Impression
Employee
Hondensledetocht
Impression

Afbeeldingen (1/8)

Informatiedagen

Wilt u kennismaken met Askja Reizen of met een van onze bijzondere bestemmingen? U bent van harte welkom op ons kantoor in Arnhem, om de presentaties bij te wonen. Daarnaast worden er op verschillende plaatsen in het land informatiedagen gehouden. Het bijwonen van de presentaties is helemaal gratis, de koffie staat voor u klaar. Wel vragen wij u om u vooraf in te schrijven.

zaterdag 21 sep.
Locatie: Arnhem
Informatiedag Lapland

Aanmelden

zondag 6 okt.
Locatie: Arnhem
Informatiedag Lapland

Aanmelden

Bekijk meer informatiedagen

Reisbrochure Askja

Vraag onze gratis brochures aan

Tjokvol reisinspiratie, gewoon op uw deurmat.