Liever uw plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 03 8080 258 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen u tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Lapland

Het betoverende noorden van Finland en Zweden

Terug

Een reis naar Lapland is een betoverende ervaring. Als een van de laatste ongerepte natuurgebieden in Europa is het de perfecte winterbestemming voor wie van een actieve sneeuwvakantie houdt.

Lapland is een geweldige bestemming voor liefhebbers van actieve sneeuwvakanties. De beste reistijd is afhankelijk van wat u wilt ervaren of wilt zien. De mysterieuze poolnacht met zijn koude en volledig ingepakte bomen duurt tot half januari. Tot half februari heerst het koude klimaat en zakken de temperaturen nog regelmatig naar minus 20 graden, maar gaan de dagen langzamerhand lengen. Vanaf half februari worden de dagen al snel langer, maar begint de sneeuw uit de bomen te vallen. In maart zijn de dagen al langer dan bij ons en vanaf mei wordt het er niet meer donker.

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Gratis annuleren bij vertrek vóór 1 december

Tot 6 weken voor vertrek en geldig voor IJsland en Noorwegen (m.u.v. scheepsreizen)

Bekijk reizen Meer informatie

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.