Nieuw-Zeeland reizen

Land van Kiwi’s en Haka’s

Scroll naar beneden om meer te ontdekken
play_arrow
 • Lake Pukaki, zuidereiland, Nieuw-Zeeland
 • Emerald Lakes, Tongariro National Park, Nieuw-Zeeland

Rokende vulkanen, gletsjers, regenwouden, hooggebergten, imposante fjorden en witte stranden. Tachtig miljoen schapen en vier miljoen mensen op een oppervlakte negen keer zo groot als België. Dat is Nieuw-Zeeland in een notendop. Lees verder...

Ontdek Nieuw-Zeeland 
Nieuw-Zeelanders, of ook wel "Kiwi's", zijn vriendelijke en ontspannen mensen. De oorspronkelijke inwoners van het eiland zijn de Maori. Zijn noemen hun paradijs in de Stille Oceaan "Aotearoa", "het land van de langgerekte witte wolk".

Maar meer nog dan het land van de lucht, is Nieuw-Zeeland het land van prachtige natuur. Wie een rondreis Nieuw-Zeeland maakt, kan gaan wandelen in weelderige natuurparken, een fietstocht maken of in een kano de rivieren verkennen. Ook wildwatervaren, zwemmen met dolfijnen en op walvissafari gaan zijn populaire activiteiten. Door Nieuw-Zeeland reizen is een unieke ervaring.

Vanuit Nieuw-Zeeland kunt u gemakkelijk naar Australië reizen. Combineer uw rondreis Nieuw-Zeeland met een rondreis Australië en ontdek twee unieke landen.

Askja Reizen 
Als echte Nieuw-Zeeland-expert hebben wij een groot aanbod aan individuele reizen en groepsreizen naar Nieuw-Zeeland. Met de groepsreizen gaat u onder begeleiding van een reisleider en samen met een groep leuke mensen op reis door Nieuw-Zeeland. Wij zorgen voor een persoonlijke, gezellige en onvergetelijke ervaring.

Wilt u zelf uw reis naar Nieuw-Zeeland samenstellen, een specifieke excursie in uw reis opnemen of een van onze bestaande reizen laten aanpassen of uitbreiden, laat het ons dan weten. Een van onze experts maakt graag een voorstel op maat. Zij hebben Nieuw-Zeeland bezocht en stellen op basis van uw wensen de beste reisroute samen.

Inklappen

Alles is mogelijk

Onze specialisten kennen je favoriete land op hun duimpje en helpen je graag met het samenstellen en boeken van je reis.

Reisexpert Nieuw-Zeeland
Annelies Steentjes Reisexpert

Als ik aan Nieuw-Zeeland denk, dan zijn dat bergen met besneeuwde bergtoppen, heldere blauwe meren en de stilte. Nieuw-Zeeland is mijn nummer één bestemming, als wandelliefhebber kan ik hier echt mijn hart ophalen.

Reviews - gemiddelde score voor Nieuw-Zeeland: 9.3/10 - Lees meer reviews »

  • Nieuw-Zeeland
   Review van 22 januari 2018
   SCORE: 5/5

   "Prachtig land! Heel afwisselend en bijzonder"

  • Nieuw-Zeeland
   Review van 22 januari 2018
   SCORE: 5/5

   "Een prachtige reis door een prachtig land! We hebben onze rondreis helemaal naar onze wensen kunnen aanpassen. Echt een aanrader!!"

  • Nieuw-Zeeland
   Review van 6 januari 2018
   SCORE: 5/5

   "Wat een prachtig land en vriendelijke mensen. wij zijn zeer blij gekozen te hebben voor verblijf in B&B's. Daardoor leuke contacten met de mensen aldaar."

  • Nieuw-Zeeland
   Review van 25 december 2017
   SCORE: 4/5

   "Onze reis (rondreis nieuw zeeland) werd in korte periode op maat gemaakt. De b&b’s, de auto, de reis waren goed! We verbleven meestal langer dan 1 nacht op een...

  • Nieuw-Zeeland
   Review van 20 december 2017
   SCORE: 5/5

   "Geweldige reis. Alleen het (noorden van het) Noordereiland had wat korter gemogen. "

  • Nieuw-Zeeland
   Review van 29 november 2017
   SCORE: 5/5

   "zelfstandig gereisd met campervan; Askja had vluchten, keuze en huur camper en hotel op eind prima geregeld"

DINGEN DIE JE GEDAAN MOET HEBBEN

Een kleine selectie van tips en bezienswaardigheden van onze medewerkers en reisleiders.

Employee
Stoneleigh
Impression
Employee
Sterren kijken
Impression
Employee
Tongariro Alpine Crossing
Impression
Employee
IJswandeling
Impression

Afbeeldingen (1/11)

Informatiedagen

Wilt u kennismaken met Askja Reizen of met een van onze bijzondere bestemmingen? U bent van harte welkom op ons kantoor in Arnhem, om de presentaties bij te wonen. Daarnaast worden er op verschillende plaatsen in het land informatiedagen gehouden. Het bijwonen van de presentaties is helemaal gratis, de koffie staat voor u klaar. Wel vragen wij u om u vooraf in te schrijven.

zondag 18 mrt
Locatie: Arnhem
Informatiedag Nieuw-Zeeland

Aanmelden

Bekijk meer informatiedagen

Reisbrochure Askja

Vraag onze gratis brochures aan

Tjokvol reisinspiratie, gewoon op uw deurmat.