Nieuw-Zeeland reizen

Land van Kiwi’s en Haka’s

Scroll naar beneden om meer te ontdekken
play_arrow
 • Lake Pukaki, zuidereiland, Nieuw-Zeeland
 • Emerald Lakes, Tongariro National Park, Nieuw-Zeeland

Rokende vulkanen, gletsjers, regenwouden, hooggebergten, imposante fjorden en witte stranden. Tachtig miljoen schapen en vier miljoen mensen op een oppervlakte negen keer zo groot als België. Dat is Nieuw-Zeeland in een notendop. Lees verder...

Ontdek Nieuw-Zeeland 
Nieuw-Zeelanders, of ook wel "Kiwi's", zijn vriendelijke en ontspannen mensen. De oorspronkelijke inwoners van het eiland zijn de Maori. Zijn noemen hun paradijs in de Stille Oceaan "Aotearoa", "het land van de langgerekte witte wolk".

Maar meer nog dan het land van de lucht, is Nieuw-Zeeland het land van prachtige natuur. Wie een rondreis Nieuw-Zeeland maakt, kan gaan wandelen in weelderige natuurparken, een fietstocht maken of in een kano de rivieren verkennen. Ook wildwatervaren, zwemmen met dolfijnen en op walvissafari gaan zijn populaire activiteiten. Door Nieuw-Zeeland reizen is een unieke ervaring.

Vanuit Nieuw-Zeeland kunt u gemakkelijk naar Australië reizen. Combineer uw rondreis Nieuw-Zeeland met een rondreis Australië en ontdek twee unieke landen.

Askja Reizen 
Als echte Nieuw-Zeeland-expert hebben wij een groot aanbod aan individuele reizen en groepsreizen naar Nieuw-Zeeland. Met de groepsreizen gaat u onder begeleiding van een reisleider en samen met een groep leuke mensen op reis door Nieuw-Zeeland. Wij zorgen voor een persoonlijke, gezellige en onvergetelijke ervaring.

Wilt u zelf uw reis naar Nieuw-Zeeland samenstellen, een specifieke excursie in uw reis opnemen of een van onze bestaande reizen laten aanpassen of uitbreiden, laat het ons dan weten. Een van onze experts maakt graag een voorstel op maat. Zij hebben Nieuw-Zeeland bezocht en stellen op basis van uw wensen de beste reisroute samen.

Inklappen

Alles is mogelijk

Onze specialisten kennen je favoriete land op hun duimpje en helpen je graag met het samenstellen en boeken van je reis.

Reisexpert Nieuw-Zeeland
Karin Wolf-Mackaaij Reisexpert

Stewart Island is heel bijzonder. Als wandelaar en vogelliefhebber kom je er goed aan je trekken. Ook de kiwi’s huizen hier. Paradijs!

Reviews - gemiddelde score voor Nieuw-Zeeland: 9.2/10 - Lees meer reviews »

  • Nieuw-Zeeland (askja)
   Review van 20 mei 2019
   SCORE: 3/5

   "Drukker dan verwacht. Toch een prima vakantie bestemming."

  • Nieuw-Zeeland (askja)
   Review van 1 februari 2019
   SCORE: 5/5

   "deskundigheid en snelle beantwoording van vragen"

  • Nieuw-Zeeland (askja)
   Review van 21 januari 2019
   SCORE: 5/5

   "Mooi relaxte vakantie in een land met bijzondere natuur , weinig verkeer en goede wegen. Met name de kuststreken met hun bewoners waren voor ons uniek"

  • Nieuw-Zeeland (askja)
   Review van 7 september 2018
   SCORE: 4/5

   "Op maat gemaakte reis."

  • Nieuw-Zeeland (askja)
   Review van 7 september 2018
   SCORE: 4/5

   "Op zich prima verzorgd. Op detailpunten kan door kritische vraagstelling vooraf de dienstverlening nog beter worden."

  • Nieuw-Zeeland (askja)
   Review van 7 september 2018
   SCORE: 5/5

   "Wij hebben onze rondreis door NZ als zeer bijzonder ervaren. Onze reis in NZ duurde 30 dgn maar 1 tot 1,5 wk meer zou beter zijn geweest. Veel draait om watergerelateerde...

DINGEN DIE JE GEDAAN MOET HEBBEN

Een kleine selectie van tips en bezienswaardigheden van onze medewerkers en reisleiders.

Employee
Sterren kijken
Impression
Employee
Tongariro Alpine Crossing
Impression
Employee
IJswandeling
Impression
Employee
Stoneleigh
Impression

Afbeeldingen (1/11)

Informatiedagen

Wilt u kennismaken met Askja Reizen of met een van onze bijzondere bestemmingen? U bent van harte welkom op ons kantoor in Arnhem, om de presentaties bij te wonen. Daarnaast worden er op verschillende plaatsen in het land informatiedagen gehouden. Het bijwonen van de presentaties is helemaal gratis, de koffie staat voor u klaar. Wel vragen wij u om u vooraf in te schrijven.

vrijdag 1 nov.
Locatie: Arnhem
Informatiedag Nieuw-Zeeland

Aanmelden

zondag 17 nov.
Locatie: Rotterdam
Informatiedag Nieuw-Zeeland

Aanmelden

Bekijk meer informatiedagen

Reisbrochure Askja

Vraag onze gratis brochures aan

Tjokvol reisinspiratie, gewoon op uw deurmat.