Nieuw-Zeeland reizen

Land van Kiwi’s en Haka’s

Scroll naar beneden om meer te ontdekken
play_arrow
 • Lake Pukaki, zuidereiland, Nieuw-Zeeland
 • Emerald Lakes, Tongariro National Park, Nieuw-Zeeland

Rokende vulkanen, gletsjers, regenwouden, hooggebergten, imposante fjorden en witte stranden. Tachtig miljoen schapen en vier miljoen mensen op een oppervlakte negen keer zo groot als België. Dat is Nieuw-Zeeland in een notendop. Lees verder...

Ontdek Nieuw-Zeeland 
Nieuw-Zeelanders, of ook wel "Kiwi's", zijn vriendelijke en ontspannen mensen. De oorspronkelijke inwoners van het eiland zijn de Maori. Zijn noemen hun paradijs in de Stille Oceaan "Aotearoa", "het land van de langgerekte witte wolk".

Maar meer nog dan het land van de lucht, is Nieuw-Zeeland het land van prachtige natuur. Wie een rondreis Nieuw-Zeeland maakt, kan gaan wandelen in weelderige natuurparken, een fietstocht maken of in een kano de rivieren verkennen. Ook wildwatervaren, zwemmen met dolfijnen en op walvissafari gaan zijn populaire activiteiten. Door Nieuw-Zeeland reizen is een unieke ervaring.

Vanuit Nieuw-Zeeland kunt u gemakkelijk naar Australië reizen. Combineer uw rondreis Nieuw-Zeeland met een rondreis Australië en ontdek twee unieke landen.

Askja Reizen 
Als echte Nieuw-Zeeland-expert hebben wij een groot aanbod aan individuele reizen en groepsreizen naar Nieuw-Zeeland. Met de groepsreizen gaat u onder begeleiding van een reisleider en samen met een groep leuke mensen op reis door Nieuw-Zeeland. Wij zorgen voor een persoonlijke, gezellige en onvergetelijke ervaring.

Wilt u zelf uw reis naar Nieuw-Zeeland samenstellen, een specifieke excursie in uw reis opnemen of een van onze bestaande reizen laten aanpassen of uitbreiden, laat het ons dan weten. Een van onze experts maakt graag een voorstel op maat. Zij hebben Nieuw-Zeeland bezocht en stellen op basis van uw wensen de beste reisroute samen.

Inklappen

Alles is mogelijk

Onze reisexperts kennen uw favoriete land op hun duimpje en helpen u graag met het samenstellen en boeken van uw reis.

Reisexpert Nieuw-Zeeland
Annelies Steentjes Reisexpert

Als ik aan Nieuw-Zeeland denk, dan zijn dat bergen met besneeuwde bergtoppen, heldere blauwe meren en de stilte. Nieuw-Zeeland is mijn nummer één bestemming, als wandelliefhebber kan ik hier echt mijn hart ophalen.

Reviews - gemiddelde score voor Nieuw-Zeeland: 9.0/10 - Lees meer reviews »

  • Nieuw-Zeeland
   Review van 10 april 2017
   SCORE: 4/5

   "Geweldige, intensieve reis die mij het hele land op een bijzondere wijze heeft laten zien. "

  • Nieuw-Zeeland
   Review van 16 februari 2017
   SCORE: 4/5

   "Dat ik vier en geen vijf sterren geef ligt meer aan het land dan aan de reis op zich. Hoe prachtig en bijzonder het land ook is en hoe geslaagd onze vakantie daar,...

  • Nieuw-Zeeland
   Review van 9 januari 2017
   SCORE: 5/5

   "Nieuw-Zeeland is een prachtig land. Als je de mogelijkheid hebt om daar een paar weken door te reizen om op verschillende mooie plaatsen te blijven, in vaak goede...

  • Nieuw-Zeeland
   Review van 15 december 2016
   SCORE: 5/5

   "Het was een van de beste reizen die ik ooit gemaakt heb. Het was een fantastische trip door een wondermooi land met geweldige mensen."

  • Nieuw-Zeeland
   Review van 5 september 2016
   SCORE: 4/5

   "Askja is een prima reisorganisatie. Alles wordt perfect geregeld. Contactpersonen zijn altijd bereikbaar. Informatieverstrekking is goed. De locaties en verblijven...

  • Nieuw-Zeeland
   Review van 7 maart 2016
   SCORE: 3/5

   "Betere info over de accommodaties. Reis is verder prima, ik heb veel gezien. Ik zou ook wat duidelijker zijn over hoeveel tijd je in de bus zit. Toch regelmatig...

DINGEN DIE JE GEDAAN MOET HEBBEN

Een kleine selectie van tips en bezienswaardigheden van onze medewerkers en reisleiders.

Employee
Stoneleigh
Impression
Employee
Sterren kijken
Impression
Employee
Tongariro Alpine Crossing
Impression
Employee
IJswandeling
Impression

Afbeeldingen (1/11)

Informatiedagen

Wilt u kennismaken met Askja Reizen of met een van onze bijzondere bestemmingen? U bent van harte welkom op ons kantoor in Arnhem, om de presentaties bij te wonen. Daarnaast worden er op verschillende plaatsen in het land informatiedagen gehouden. Het bijwonen van de presentaties is helemaal gratis, de koffie staat voor u klaar. Wel vragen wij u om u vooraf in te schrijven.

zondag 26 nov
Locatie: Amsterdam
Informatiedag Nieuw-Zeeland

Aanmelden

zaterdag 27 jan
Locatie: Rotterdam
Informatiedag Nieuw-Zeeland

Aanmelden

Bekijk meer informatiedagen

Reisbrochure Askja

Vraag onze gratis brochures aan

Tjokvol reisinspiratie, gewoon op uw deurmat.