Australië reizen

The land down under

Scroll naar beneden om meer te ontdekken
play_arrow
 • The Olga's
 • Great Barrier Reef

Reizen naar Australië is reizen naar ontspanning. Het aangename klimaat, de vriendelijke mensen en het westerse comfort maken het een gemakkelijk land om in te reizen. Of u nu de interessante Oostkust bezoekt of liever opgaat in de ruimte van de ruige Westkust, u voelt zich er steeds snel thuis. Go down under! Lees verder...

Een rondreis door Australië toont u de diversiteit van het land. Naast steden als Sydney en Melbourne vindt u er ruige berggebieden, het Great Barrier Reef, de uitgestrekte outback en dieren als de kangoeroe en de koala. Zuidelijke staten als Victoria en Tasmanië kenmerken zich dan weer door hun veelheid aan weelderige nationale parken en rust.

Waar u slaapt tijdens uw reis naar Australië, draagt evenzeer toe tot de beleving als wat u er ziet en doet. Wilt u bij het wakker worden kangoeroes door het raam zien? Dat kan. Onze Australië-experts kennen tal van unieke slaapgelegenheden die ze graag in uw reis opnemen.

Combineer uw rondreis Australië met een reis naar Nieuw-Zeeland voor nog meer natuurbeleving.

Askja Reizen 
Als echte Australië-expert hebben wij een groot aanbod aan individuele reizen en groepsreizen naar Australië. Met de groepsreizen gaat u onder begeleiding van een reisleider en samen met een groep leuke mensen op reis door Australië. Wij zorgen voor een persoonlijke, gezellige en onvergetelijke ervaring.

Wilt u zelf uw reis naar Australië samenstellen, een specifieke excursie in uw reis opnemen of een van onze bestaande reizen laten aanpassen of uitbreiden, laat het ons dan weten. Een van onze experts maakt graag een voorstel op maat. Zij hebben Australië bezocht en stellen op basis van uw wensen de beste reisroute samen.

Inklappen

Alles is mogelijk

Onze specialisten kennen je favoriete land op hun duimpje en helpen je graag met het samenstellen en boeken van je reis.

Reisexpert Australië
Karin Wolf-Mackaaij Reisexpert

Door de echte Australische gastvrijheid voel ik me hier elke keer weer thuis! Dat, en de geweldige onderwater wereld, prachtige natuur en ontmoetingen met de inheemse dieren maakt Australië tot een top bestemming.

Reviews - gemiddelde score voor Australië: 9.4/10 - Lees meer reviews »

  • Australië
   Review van 9 januari 2018
   SCORE: 5/5

   "De reis van Melbourne naar Perth was prachtig. De reis kenmerkt zich niet door opvallende hoogtepunten, maar vooral door het reizen door het land, de vrijheid,...

  • Australië
   Review van 7 december 2017
   SCORE: 5/5

   "Het was een heerlijke ontspannen reis, maar dat komt mede omdat we niet heel veel kilometers per dag reden (ongeveer 200). Er was voldoende tijd om te wandelen,...

  • Australië
   Review van 1 augustus 2017
   SCORE: 5/5

   "Zie mijn opmerkingen bij de excursies. Voor de rest was het prima geregeld. De manier waarop we in samenspraak het programma hebben samengesteld vond ik erg prettig....

  • Australië
   Review van 16 januari 2017
   SCORE: 5/5

   "Australie is een top-vakantieland in de zomer; mooi weer, prachtige natuur, wildlife en vriendelijke mensen. "

  • Australië
   Review van 23 december 2016
   SCORE: 4/5

   "Product voldoet goed aan verwachtingen. Slechts 1 accommodatie en reisplek ( Walhalla en Starhotel daar)ver onder de maat. Verder ook niets te doen in dit uitgestorven...

  • Australië
   Review van 6 oktober 2016
   SCORE: 4/5

   "Wij hadden een heel mooie afwisselende reis langs de Sunshine coast en in het Red Centre. Die afwisseling maakte dat we veel van Australië hebben gezien."

DINGEN DIE JE GEDAAN MOET HEBBEN

Een kleine selectie van tips en bezienswaardigheden van onze medewerkers en reisleiders.

Employee
Paradijs
Impression
Employee
Outback avontuur
Impression
Employee
Cruisen in Sydney
Impression
Employee
Slapen in wildernis
Impression

Afbeeldingen (1/8)

Informatiedagen

Wilt u kennismaken met Askja Reizen of met een van onze bijzondere bestemmingen? U bent van harte welkom op ons kantoor in Arnhem, om de presentaties bij te wonen. Daarnaast worden er op verschillende plaatsen in het land informatiedagen gehouden. Het bijwonen van de presentaties is helemaal gratis, de koffie staat voor u klaar. Wel vragen wij u om u vooraf in te schrijven.

Bekijk informatiedagen

Reisbrochure Askja

Vraag onze gratis brochures aan

Tjokvol reisinspiratie, gewoon op uw deurmat.