Rondreis Oost-Canada

Puurheid, ruige natuur en Franse invloeden

Scroll naar beneden om meer te ontdekken
play_arrow
 • Petty Harbour
 • IJsbergen vanaf Newfoundland
 • Algonquin Park, Ontario

Maak een geweldige reis door Oost-Canada en ontdekt de diversiteit van deze streek tijdens bezoeken aan de spectaculaire Niagara Falls of de charmante vissersdorpjes in Nova Scotia en Newfoundland. De overweldigende natuur en de gastvrije bevolking maken uw reis naar Oost-Canada onvergetelijk. Lees verder...

Ontdek Canada
Breid uw rondreis door Oost-Canada uit met een walvisexcursie of geniet van de rust in een kleine lodge midden in de wildernis. Combineer uw verblijf in de natuur met een bezoek aan een kosmopolitische stad als Toronto of het charmante Quebec City. Canada is het land van onbegrensde mogelijkheden: als u er eenmaal geweest bent, blijft u terugkomen.

Oost-Canada is uitermate geschikt voor individuele autorondreizen en daarin heeft Askja een groot aanbod. U overnacht in charmante B&B's, kleine hotels en Inns, of zelfs in een echte vuurtoren. Al onze reizen door Oost-Canada kunnen naar wens worden aangepast. Voor families met kinderen hebben wij een speciaal aanbod, alsook voor wie met de camper door Canada wil trekken. Wilt u via Reykjavik vliegen en een paar dagen in de IJslandse hoofdstad doorbrengen? Die stop voegen wij graag toe aan uw rondreis Oost-Canada.

Askja Reizen
Als echte Canada-expert hebben wij een groot aanbod aan individuele reizen en groepsreizen naar Oost-Canada. Met de groepsreizen gaat u onder begeleiding van een reisleider en samen met een groep leuke mensen op reis naar Oost-Canada. Wij zorgen voor een persoonlijke, gezellige en onvergetelijke ervaring.

Wilt u zelf uw reis naar Oost-Canada samenstellen, een specifieke excursie in uw reis opnemen of een van onze bestaande reizen laten aanpassen of uitbreiden, laat het ons dan weten. Een van onze experts maakt graag een voorstel op maat. Zij hebben Canada bezocht en stellen op basis van uw wensen de beste reisroute samen.

Inklappen

Alles is mogelijk

Onze specialisten kennen je favoriete land op hun duimpje en helpen je graag met het samenstellen en boeken van je reis.

Reisexpert Oost-Canada
Karin Wolf-Mackaaij Reisexpert

Persoonlijk ben ik niet zo van de steden. Maar een dagje in Quebec, daar mag je me voor wakker maken. Misschien wel omdat je zo mooi over de rivieren kan kijken vanuit de bovenstad.

Reviews - gemiddelde score voor Oost-Canada: 9.0/10 - Lees meer reviews »

  • Oost-Canada (askja)
   Review van 20 augustus 2019
   SCORE: 5/5

   "De reis voldeed aan onze verwachtingen en we merkten dat jullie specialist zijn in deze regio. Quirpon Island was een excursie die ons verbaasd heeft en die we...

  • Oost-Canada (askja)
   Review van 20 augustus 2019
   SCORE: 5/5

   "West Canada is een super mooie omgeving"

  • Oost-Canada (askja)
   Review van 20 augustus 2019
   SCORE: 5/5

   "We hebben veel gezien en gedaan. Oost Canada is minder bekend in Nederland. Het heeft echter een prachtige natuur en ook de mensen zijn super vriendelijk. Vooral...

  • Oost-Canada (askja)
   Review van 11 augustus 2019
   SCORE: 4/5

   "Oost Canada is geweldig als je van rust en natuur houdt."

  • Oost-Canada (askja)
   Review van 30 juli 2019
   SCORE: 5/5

   "Mooie reis, goed ingedeeld qua route en reisafstanden. Gros Morne National Park vonden wij één van de hoogtepunten. We waren blij dat we daar een extra nacht hadden...

  • Oost-Canada (askja)
   Review van 23 juli 2019
   SCORE: 5/5

   "n.v.t. niet naar west Canada geweest, maar naar Oost Canada Sterren zijn dan ook voor die reis"

DINGEN DIE JE GEDAAN MOET HEBBEN

Een kleine selectie van tips en bezienswaardigheden van onze medewerkers en reisleiders.

Employee
Algonquin
Impression
Employee
Mennonieten
Impression

Afbeeldingen (1/9)

Informatiedagen

Wilt u kennismaken met Askja Reizen of met een van onze bijzondere bestemmingen? U bent van harte welkom op ons kantoor in Arnhem, om de presentaties bij te wonen. Daarnaast worden er op verschillende plaatsen in het land informatiedagen gehouden. Het bijwonen van de presentaties is helemaal gratis, de koffie staat voor u klaar. Wel vragen wij u om u vooraf in te schrijven.

zaterdag 14 sep.
Locatie: Arnhem
Informatiedag Oost-Canada

Aanmelden

zondag 17 nov.
Locatie: Rotterdam
Informatiedag Oost-Canada

Aanmelden

Bekijk meer informatiedagen

Reisbrochure Askja

Vraag onze gratis brochures aan

Tjokvol reisinspiratie, gewoon op uw deurmat.