Rondreis Oost-Canada

Puurheid, ruige natuur en Franse invloeden

Scroll naar beneden om meer te ontdekken
play_arrow
 • Lunenburg, Nova Scotia
 • Algonquin Park, Ontario
 • IJsbergen vanaf Newfoundland

Maak een geweldige reis door Oost-Canada en ontdekt de diversiteit van deze streek tijdens bezoeken aan de spectaculaire Niagara Falls of de charmante vissersdorpjes in Nova Scotia en Newfoundland. De overweldigende natuur en de gastvrije bevolking maken uw reis naar Oost-Canada onvergetelijk. Lees verder...

Ontdek Canada
Breid uw rondreis door Oost-Canada uit met een walvisexcursie of geniet van de rust in een kleine lodge midden in de wildernis. Combineer uw verblijf in de natuur met een bezoek aan een kosmopolitische stad als Toronto of het charmante Quebec City. Canada is het land van onbegrensde mogelijkheden: als u er eenmaal geweest bent, blijft u terugkomen.

Oost-Canada is uitermate geschikt voor individuele autorondreizen en daarin heeft Askja een groot aanbod. U overnacht in charmante B&B's, kleine hotels en Inns, of zelfs in een echte vuurtoren. Al onze reizen door Oost-Canada kunnen naar wens worden aangepast. Voor families met kinderen hebben wij een speciaal aanbod, alsook voor wie met de camper door Canada wil trekken. Wilt u via Reykjavik vliegen en een paar dagen in de IJslandse hoofdstad doorbrengen? Die stop voegen wij graag toe aan uw rondreis Oost-Canada.

Askja Reizen
Als echte Canada-expert hebben wij een groot aanbod aan individuele reizen en groepsreizen naar Oost-Canada. Met de groepsreizen gaat u onder begeleiding van een reisleider en samen met een groep leuke mensen op reis naar Oost-Canada. Wij zorgen voor een persoonlijke, gezellige en onvergetelijke ervaring.

Wilt u zelf uw reis naar Oost-Canada samenstellen, een specifieke excursie in uw reis opnemen of een van onze bestaande reizen laten aanpassen of uitbreiden, laat het ons dan weten. Een van onze experts maakt graag een voorstel op maat. Zij hebben Canada bezocht en stellen op basis van uw wensen de beste reisroute samen.

Inklappen

Alles is mogelijk

Onze reisexperts kennen uw favoriete land op hun duimpje en helpen u graag met het samenstellen en boeken van uw reis.

Reisexpert Oost-Canada
Léonie van Rossem Reisexpert

Wat voor mij Nova Scotia zo bijzonder maakt is de diversiteit aan natuur, ruige kusten met hoge kliffen en kleine dorpjes. De Skyline Trail wandeling, waar je kans hebt om elanden te zien is hier echt een hoogtepunt.

Reviews - gemiddelde score voor Oost-Canada: 9.0/10 - Lees meer reviews »

  • Oost-Canada
   Review van 13 september 2017
   SCORE: 4/5

   "Rockies trail is goed georganiseerd en alle top-locaties worden aangedaan. Het niveau van de hotels is voor het merendeel goed tot zeer goed; een negatieve uitzondering...

  • Oost-Canada
   Review van 12 september 2017
   SCORE: 5/5

   "We zijn zeer tevreden en hebben genoten."

  • Oost-Canada
   Review van 12 september 2017
   SCORE: 5/5

   "Wij hadden een fantastische vakantie in Canada. Wij zijn geïnteresseerd in natuur en die is in Canada gelukkig nog volop aanwezig. De geboekte excursies voldeden...

  • Oost-Canada
   Review van 5 september 2017
   SCORE: 5/5

   "Erg leuke reis, die juist door afwisseling groet steden en rustig Nova Scotia veel heeft geboden"

  • Oost-Canada
   Review van 5 september 2017
   SCORE: 5/5

   "fijne reis, goede balans tussen natuur en steden/flora en fauna."

  • Oost-Canada
   Review van 5 september 2017
   SCORE: 5/5

   "De reis naar Canada is de mooiste reis die wij ooit hebben gemaakt, erg mooie natuur, lieve mensen, mooi en prachtig."

DINGEN DIE JE GEDAAN MOET HEBBEN

Een kleine selectie van tips en bezienswaardigheden van onze medewerkers en reisleiders.

Employee
Algonquin
Impression
Employee
Mennonieten
Impression

Afbeeldingen (1/9)

Informatiedagen

Wilt u kennismaken met Askja Reizen of met een van onze bijzondere bestemmingen? U bent van harte welkom op ons kantoor in Arnhem, om de presentaties bij te wonen. Daarnaast worden er op verschillende plaatsen in het land informatiedagen gehouden. Het bijwonen van de presentaties is helemaal gratis, de koffie staat voor u klaar. Wel vragen wij u om u vooraf in te schrijven.

zaterdag 21 okt
Locatie: Arnhem
Informatiedag Oost-Canada

Aanmelden

zondag 26 nov
Locatie: Amsterdam
Informatiedag Oost-Canada

Aanmelden

Bekijk meer informatiedagen

Reisbrochure Askja

Vraag onze gratis brochures aan

Tjokvol reisinspiratie, gewoon op uw deurmat.