Liever uw plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 03 8080 258 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen u tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Onze collega's op kantoor

Astrid Westers

IATA Expert
Nieuw-Zeeland, IJsland

Chloë Griffioen-Schipper

Backoffice en administratie
Indonesië, Singapore, Maleisië en Japan

Ik ben gek op reizen! Van verre bestemmingen waar ik met een emmertje moet douchen tot korte stedentrips met chique hotels in Europa, maar met all-inclusive aan het zwembad hangen doe je mij écht geen plezier. 

Eppo Steenhuisen

Directeur
Alaska, Canada, IJsland, Groenland, Spitsbergen, Antarctica, Australië en Nieuw-Zeeland

Ik lijd onder een lichte koffieverslaving die op reis in met name Alaska of Canada licht obsessieve vormen kan aannemen. Degene die daar wel eens koffie heeft geprobeerd weet waarom. Mijn kinderen vinden mijn fascinatie voor ontdekkingsreizigers 'wel grappig'. Ik heb vrijwel mijn hele werkzame leven in de reiswereld gewerkt, je kunt dus gerust aannemen dat ik niets anders kan.

Esmay Peters

Backoffice
Spitsbergen, Oost-Canada

Ilse van der Horst-Borghouts

Senior Productmanager
Noorwegen, Lapland, Groenland en IJsland

Tijdens mijn reizen kan ik optimaal genieten van rust en ruimte om me heen. Bij voorkeur in een Noors landschap. Mijn man en zoontje zijn ook helemaal enthousiast geworden na een heerlijke vakantie. Ik vertel je graag over de mooiste plekjes, routes en accommodaties. Ook word ik heel blij van eten en ben altijd op zoek naar bij voorkeur biologische recepten.

Jesse ten Hoor

Online Marketeer
Noord-Amerika, IJsland en het oostelijke puntje van de Zuidwest-Veluwe

Er gaat wat mij betreft niets boven een dag skiën met ‘kaiserwetter’. Hoewel je me voor een roadtrip door Amerika/Canada ook wel wakker kunt maken. Verder mag ik graag een potje door de blubber rijden met m’n mountainbike en heb ik een kat, genaamd Piccolinie, vernoemd naar een klein, tamelijk smakeloos diepvriespizzaatje.

Karin Tolsma

Senior Productmanager
Canada, Alaska, Oostkust VS en Antarctica, Spitsbergen en whiskyreizen naar Schotland

Als geboren Noord-Hollandse houd ik van rust en ruimte, van opkomende zon, stille stranden en het water. Niet gek dus dat ik helemaal blij word van onze kleinschalige cruises naar Antarctica, Spitsbergen of Groenland. Mijn collega’s vinden mijn directheid ook typisch Noord-Hollands, maar je weet in ieder geval altijd wat je aan me hebt!

Kim Burgers

Reisexpert
Canada, Alaska, Yukon, Lapland, Nieuw-Zeeland

Een mooie reis maken is voor mij ieder jaar weer ‘mijn stip op de horizon’. Ik ben een enorme natuur- en dierenliefhebber en schiet graag reisfoto’s. Na 14 jaar werken in de jeugdzorg is mijn hobby voor reizen inmiddels mijn beroep geworden. En mag ik mijn kennis en passie van Alaska, Canada en Lapland waar ik meermaals geweest ben, met alle plezier met anderen delen.  

Manuela Sutmuller

Reisexpert
Canada, Lapland, Spitsbergen

Reizen is voor mij mooie natuur, bijzondere ontmoetingen en stiekem ook heel erg genieten van lekker eten en drinken. Ik hoop dat enthousiasme over te kunnen brengen aan de Askja reizigers en dat ze op dezelfde manier genieten van onze reizen en bestemmingen als ik.

Marit Beumer

Backoffice
IJsland, Noorwegen, Lapland

Het onbekende ontdekken, dat is mijn droom. Een lange bucketlist, te weinig tijd om het allemaal waar te maken. Wie kent dit nou niet? Daarom vind ik het leuk om met reisplannen bezig te zijn, zo voelt het toch een beetje alsof ik er ben geweest. Achter de schermen maak ik jouw reizen graag waar! Verder sta ik graag op de ski’s in de sneeuw, vandaar dat ik me ook in bestemmingen kan vinden zoals Lapland, hier is zat te vinden in het winterseizoen!

Nancy Albers

Hoofd administratie & PZ
IJsland, Lapland, Zuid Afrika, met de caravan naar Italië en skiën in Zwitserland

Ik ben gek op landen waar het totaal anders is dan thuis! Thuis is Nederland maar ook Askja & VNC. En voor de volledigheid doen we met een superleuk team ook nog de administratie van Local Hero Travel. Van alle markten thuis dus ;-)

Nathalie de Leeuw

Productmanager
IJsland, Lapland

Nicolien Groeneveld

Reisexpert
IJsland, Lapland, Noorwegen, Faeroer

Zelf mooie reizen maken en mensen hier over vertellen en enthousiasmeren, dat is wat ik het liefste doe! Ik houd van zowel natuur, cultuur, zon en sneeuw. Wat dat betreft heb ik al prachtige reizen mogen maken naar onder andere Lapland, IJsland en de Faeröer eilanden. Er is niets fijner dan mensen te kunnen helpen met het samenstellen van hun droomreis!

Richelle Albers

Backoffice

Sander van Opstal

Directeur
IJsland, Groenland, Spitsbergen, Namibië, Botswana, Mozambique en Zimbabwe

Mijn vader werkte bij KLM, mijn opa voer als kapitein bij Shell. Reizen is mij met de paplepel ingegoten. Ik heb een speciale voorliefde voor Egypte, Terschelling en varen in Friesland. En natuurlijk is elke reis samen met de kinderen een feestje. Thuis in Leiden heb ik een enorme schuur vol gereedschap: ik rommel graag aan m’n huis, boot en Volvo. Volgens mijn compagnon Eppo lijk ik op Malle Pietje.

Tamara Stuijt

Junior Productmanager
IJsland, Nieuw-Zeeland, Alaska, West-Canada

Ik heb een passie voor reizen! En deze passie deel ik heel graag met anderen. Het liefst ben ik het hele jaar door op reis. Ik houd van afwisselende reizen met een perfecte mix van natuur, stad, cultuur, strand, activiteit en avontuur. Ik vind het leuk om ook anderen enthousiast te maken en te helpen bij het samenstellen van een mooie reis.

Tessa Koops

Reisexpert
IJsland, Lapland, Noorwegen

Mens en natuur met elkaar verbinden, dat vind ik mooi! Welke manier is dan beter om dit te doen, dan door te reizen? Ik ben zelf praktisch opgegroeid op de Hoge Veluwe sinds mijn vader hier boswachter is. Dus houden van natuur was voor mij geen optie maar een gegeven. Later ging ik ook de grens over om andere natuurgebieden op te zoeken, zodoende is mijn liefde voor Scandinavië ontstaan. In een notendop: ongerepte natuur binnen handbereik! 

Thijs van den Tillart

Reisexpert
IJsland, Noorwegen

Ik vind reizen geweldig en niets is dan ook mooier dan hier de hele dag mee bezig te zijn. Zelf heb ik prachtige reizen naar onder meer Lapland en IJsland gemaakt. Ik help je dan ook graag een droomreis naar deze of één van onze andere fantastische bestemmingen te maken.

Reisleiders

Adrie Meijer

Reisleider
IJsland

Als afgestudeerd Scandinavist (Zweeds en IJslands) heb ik mijn ziel en zaligheid verpand aan Scandinavië. Ik ga elk jaar naar IJsland om o.a. groepsreizen voor Askja te begeleiden. Ik houd oa van wandelen, paardrijden en vogels kijken.

Annette Seffelaar

Reisleider
IJsland

Hobby’s zijn o.a. IJsland, Frankrijk, verre reizen en fotograferen. Mijn favoriete vakantieland is IJsland, de combinatie van overweldigende natuur, volk en cultuur zijn voor mij onovertroffen. Van huis uit ben ik (bio)chemica en psycholoog.

Arnold Jansen

Reisleider
IJsland

In het dagelijks leven: gedetacheerd als hoofd Operations bij Zwitserleven. Ik ben auteur van de Wereldwijzer IJsland en heb een eigen webdesign bedrijf: hopelijk is binnenkort mijn website www.ijsland.nl weer in de lucht ...

Bart Pijpers

Reisleider
IJsland

In de zomer van 2002 kwam ik voor het eerst op IJsland. Ik was meteen verkocht. De weidse uitzichten, indrukwekkende watervallen, bijzondere vogels, gletsjers, oneindige lavavelden. Als leraar aardrijkskunde heb ik de luxe van een lange zomervakantie. Voor mij is dat het ideale moment om een groep reizigers dit prachtige land te laten zien.

Deon Slagter

Reisleider
IJsland

Ik ben in 2001 voor het eerst op IJsland geweest en sindsdien helemaal verkocht. Ik begeleid meestal 1 reis per jaar voor Askja, waarbij ik als Fysisch Geograaf veel over het landschap kan vertellen. Ik ben werkzaam bij Rijkswaterstaat.

Dick Troost

Reisleider
IJsland

Ook na vele reizen blijft IJsland fascineren: het ruige weidse landschap, de kleuren. Geweldig! In mijn werkzame leven was ik docent Aardrijkskunde.

Diederik Hirschel

Reisleider
Alaska

Mensen meenemen in het genieten van de schoonheid van een land en zijn natuur is mijn drijfveer om reizen te leiden. De invulling die Askja daaraan geeft en Alaska met zijn ongereptheid sluiten daar naadloos op aan.

Dion van Groningen

Reisleider
IJsland

In 2005 komt een grote droom uit. Mijn eerste bezoek aan het ruige IJsland! Na 3 weken was de betovering compleet: de prachtige geschiedenis en cultuur, de enorme vergezichten en de buitengewone krachten van gletsjers, rivieren en lava hebben mij enthousiast gemaakt om te gaan gidsen. Ook in mijn dagelijkse leven als docent aardrijkskunde en auteur bij Noordhoff-uitgevers mag ik kinderen en volwassenen enthousiast maken voor dit magische land.

Fons Hoebink

Reisleider
IJsland

In 1975 heb ik voor het eerst IJsland bezocht en dat was het begin van een fascinatie die tot op de dag van vandaag voortduurt. In 2002 ben ik als reisleider voor Askja gaan werken. De geschiedenis van de Vikingen, de geologie, de bloemen- en plantenwereld zijn onderwerpen waar ik op mijn reizen graag over vertel. Ieder jaar is IJsland weer anders, want het blijft een land in beweging.

Hanneke Bink

Reisleider
IJsland

Ik vind het heel bijzonder om mensen dit fantastische land te laten zien en iets van mijn passie voor dit land over te brengen. Mijn andere baan is directeur van een basisschool. 1 Dag in de week werk ik als personal coach / teamcoach. Hobby's: IJsland en genieten van natuur.

Jac Geenen

Reisleider
IJsland

Reizen, actief buiten bezig zijn en samen natuur en cultuur beleven. Daar hou ik van. Het liefst in een land waar machtige vulkanen, gigantische gletsjers, desolate woestijnen, diepe fjorden en imposante watervallen het landschap bepalen. Daarom is het geweldig om groepsreizen voor Askja Reizen naar IJsland te mogen begeleiden. Sinds 2006 reis ik regelmatig met een gezellige groep door dit bijzondere land. Reis met mij mee en ik laat u de mooiste en adembenemende plekken van dit bijzondere land, van ijs en vuur, zien.

Joachim Rozemeijer

Reisleider
IJsland

Als Fysisch Geograaf geniet ik van de enorme dynamiek in het IJslandse landschap. Door de vulkanische activiteit, de gletsjers en het grillige weer ziet IJsland er elke keer anders uit. In het dagelijks leven werk ik bij Deltares aan onderzoek naar waterkwaliteit. Als reisleider zeg ik: IJsland wordt pas echt gaaf met een Fysisch Geograaf!

Leela Kraaijeveld

Reisleider
IJsland en Nieuw-Zeeland

Sinds 2004 kom ik regelmatig op IJsland. Meestal als reisleidster en daarnaast ook privé. IJsland is voor mij echt een land naar mijn hart. Puur en ongerept, woest en oer, kleurrijk en stil. En het maakt niet uit welk weertype je treft, het blijft een heerlijk land om te zijn.

Lia Opdam

Reisleider
IJsland

In het dagelijks leven ben ik lifestyle coach. Toen ik in 1997 voor het eerst op IJsland kwam, viel ik als een blok voor het land en wilde ik er altijd naar toe en er alles van weten. Dus ben ik in mijn vrije tijd eigenlijk meestal werkzaam voor Askja: bezig met het verzamelen van gegevens en wetenswaardigheden van IJsland en het liefst natuurlijk een reis leiden.

Liesbeth Rietveld

Reisleider
IJsland, Noorwegen

Sinds ik voor het eerst voet op IJslandse bodem zette in 2000, was ik meteen verk(n)ocht…. Ik zei mijn vaste baan op en werd reisleidster. Op IJsland uiteraard, maar ook Noorwegen en inmiddels vele andere landen. IJsland is mijn favoriete bestemming, vanwege de overweldigende ruige natuur.

Linda Rockx

Reisleider
IJsland en Alaska

Bioloog met als grootste hobby 'buiten spelen'. Sinds mijn eerste bezoek aan IJsland in 2008 heb ik het streven die prachtige eiland jaarlijks te bezoeken. Naast het grillige en vurige landschap van IJsland heb ik mijn hart ook verloren aan de ongerepte natuur en het wildleven in Alaska. In de winter werk ik als hondensledegids in Zweden, terwijl ik in de zomer mijn reisleiderswerk combineer met het schrijven van onderwijsmateriaal. Het werken als reisleider geeft mij de gelegenheid om mijn liefde voor de natuur te combineren met het werken met mensen en mijn grootste passie: buiten zijn!

Martijn Swarts

Reisleider
Alaska, IJsland

Avontuurlijke natuurliefhebber die niets liever doet dan actief de buitenlucht opzoeken. Graag spendeer ik mijn vrije tijd aan mtb'en door het bos, klimmen op rotspartijen en het maken van wandel(trek)tochten.

Martine Bruin

Reisleider
IJsland

In 2007 heb ik voor drie maanden op een IJslandse boerderij gewoond en gewerkt. Nu werk ik als procesconsultant bij Capgemini en kom ik (bijna) elke zomer op IJsland: een ideale combinatie!

Sietske Carati

Reisleider
IJsland

Al heel vroeg wist ik het, ik moest en zou naar IJsland gaan! Waren het de gletsjers, de weidse landschappen, de geothermische activiteit? Ik weet het niet meer. Wel weet ik, dat sinds ik er in 1999 voor het eerst naar toe ben gereisd, ik er niet meer weg ben te slaan. Zomer of winter, privé of met groepen, ik geniet er keer op keer van. Als ik iets van mijn enthousiasme en passie voor dit land over kan dragen op mijn deelnemers, dan is voor mij de reis geslaagd!

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.