Van je passie je beroep maken, dat geldt voor iedereen die bij Askja werkt. Of je nu reisbegeleider, productmanager, directeur of reisspecialist bent. Het enthousiasme voor onze bestemmingen hebben we allemaal.

De mensen achter Askja

Onze mensen op kantoor

Amber Ditzel

Amber Ditzel

Telefoniste en backoffice

close
Bestemmingen
Italië, Spanje

Na een aantal jaren in de hotelwereld te hebben gewerkt was ik toe aan iets anders. Reizen hebben mij altijd gefascineerd. Ik werk nu als telefoniste/backoffice medewerkster voor zowel Askja Reizen als VNC Asia Travel, u zult dus mij als eerst aan de telefoon krijgen!

Annelies Steentjes

Annelies Steentjes

Reisexpert

close
Bestemmingen
Australië, Nieuw-Zeeland, Zuid-Afrika, Namibië en Botswana

Ik werk al meer dan 15 jaar met heel erg veel plezier bij Askja Reizen. En ik heb al heel wat mooie reizen mogen maken naar Nieuw-Zeeland, Australië en Zuidelijk Afrika. Bestemmingen waar ik mijn hart aan heb verloren.

Anouschka Zweers

Anouschka Zweers

Reisexpert

close
Bestemmingen
IJsland, Noorwegen, Lapland, Adventure Cruises

Al ruim 14 jaar ben ik werkzaam in de reisbranche. Sinds januari 2015 bij Askja, waar ik mij volledig op mijn passie kan storten; Reizen. Mijn favoriete bestemmingen zijn Noorwegen, IJsland en op nummer één Antarctica. Ongerepte ruige natuur in combinatie met wildlife heeft mijn voorkeur.

Antoinette Bakker

Antoinette Bakker

General manager product

close
Bestemmingen
IJsland, Groenland, Faeröer, Noorwegen en Finland

Na mijn studie Ruslandkunde en een wereldreis, was de stap naar de reiswereld snel gemaakt. Favoriet zijn de dun bevolkte en afgelegen gebieden van onze bestemmingen. Het is een voorrecht om er regelmatig te kunnen reizen.

Balou

Balou

Huishond

close
Bestemmingen
Keuken

Ik ben de huishond van Askja en VNC. Ik heb alle vertrouwen in de wereld en ben daardoor volledig mislukt als waakhond. Maar daar hebben ze mij ook niet voor aangenomen. Mijn favoriete bestemming is de keuken. Ik heb niet vooraan gestaan toen de hondenhersentjes werden uitgedeeld, maar wel een feilloos gevoel bij welke collega ik de meeste kans maakt om iets te snoepen.

Carla Ebben

Carla Ebben

Product Manager

close
Bestemmingen
Noorwegen, Finland, IJsland, Groenland, Faeröer

Ik werk sinds 2006 met veel plezier bij Askja, na er even 4 jaar tussenuit te zijn geweest, ben ik weer terug. Reizen en vervolgens mijn ervaringen en enthousiasme delen, vind ik het leukste wat er is. De noordelijke bestemmingen zijn mijn favorieten.

Carolien Coenen

Carolien Coenen

Reisexpert

close
Bestemmingen
IJsland, Finland en de Faeröer eilanden

Ik heb mijn hart verloren aan alle prachtige bestemmingen die Askja Reizen aanbiedt en in het bijzonder aan IJsland! Ik heb de leukste baan van de wereld, namelijk datgene organiseren waar iedereen het hele jaar naar uit kijkt: de vakantie!

Chantal Borgers

Chantal Borgers

Reisexpert

close
Bestemmingen
IJsland, Noorwegen, Spitsbergen, Finland

Genieten is voor mij: een heerlijk bad in één van de vele warmwater bronnen, boottocht door de fjorden, het immense geluid van afbrokkelende ijsschotsen en het maken van hondensledetochten.

Chloë Schipper

Chloë Schipper

Telefoniste en backoffice

close
Bestemmingen
Indonesië, Singapore, Maleisië en Japan

Al sinds ik klein ben namen mijn ouders mij de hele wereld over en heb ik kennisgemaakt met veel verschillende culturen. Een week lang all-inclusive aan het zwembad hangen is helemaal niks voor mij, ik ga veel liever naar een kleurrijke, exotische markt of apen spotten in de jungle! Na mijn stage ben ik hier blijven hangen en verzorg ik onder andere de reisbescheiden voor onze reizigers op de afdeling Backoffice.

Debby Rosengarten

Debby Rosengarten

Reisexpert

close
Bestemmingen
Australië, Nieuw-Zeeland, Zuidelijk Afrika

Na mijn studie heb ik een half jaar door Australië en Nieuw-Zeeland gereisd, sindsdien heb ik van mijn hobby mijn beroep gemaakt. De liefde voor Afrika is bij Askja gegroeid tijdens mijn mooie trips. Met veel plezier deel ik mijn enthousiasme over deze bestemmingen met u!

Eppo Steenhuisen

Eppo Steenhuisen

Directeur

close
Bestemmingen
Alaska, Canada, IJsland, Groenland, Spitsbergen, Antarctica, Australië en Nieuw-Zeeland

Ik lijd onder een lichte koffieverslaving die op reis in met name Alaska of Canada licht obsessieve vormen kan aannemen. Degene die daar wel eens koffie heeft geprobeerd weet waarom. Mijn kinderen vinden mijn fascinatie voor ontdekkingsreizigers 'wel grappig'. Ik heb vrijwel mijn hele werkzame leven in de reiswereld gewerkt, je kunt dus gerust aannemen dat ik niets anders kan.

Erik Heuven

Erik Heuven

Online Marketeer

close
Bestemmingen
Australië, Nieuw-Zeeland, Noorwegen

Reizen is voor mij ontdekken, beleven en ontmoeten. Tussen mijn studie's door heb ik een jaar door Australië, Nieuw-Zeeland & Azië gebackpackt. Prachtige natuur & monumenten gezien en geweldige mensen ontmoet. Onze passie en enthousiasme delen en anderen (online) inspireren voor onze diverse bestemmingen doe ik dan ook graag.

Flora van Ralen-Joosten

Flora van Ralen-Joosten

Product Manager

close
Bestemmingen
IJsland, Groenland, Finland, Faeröer

Ik ben gek op ongerepte, ruige natuur, zwemmen in een warme bron, een avontuurlijke huskysafari of proberen het noorderlicht te spotten. IJsland heeft mijn hart gestolen maar ook de andere noordelijke bestemmingen heb ik mij eigen gemaakt.

Ilse van der Horst-Borghouts

Ilse van der Horst-Borghouts

Product manager

close
Bestemmingen
Noorwegen, Lapland en IJsland

Na jarenlange ervaring in het organiseren van reizen naar mijn favoriete bestemming Noorwegen, doe ik dat nu voor Askja Reizen. Met veel enthousiasme zoek ik naar bijzondere, liefst kleinschalige accommodaties. In combinatie met een mooie route en laat ik u dan graag kennismaken met de mooiste plekjes in Noorwegen.

Iris Mijnsbergen

Iris Mijnsbergen

Reisexpert

close
Bestemmingen
Alaska, Argentinië & Chili

Het geknisper van verse sneeuw tijdens een hondensleetocht... Vallende ijsblokken van een gletsjer... De corona bij een totale zonsverduistering... Dit soort herinneringen maken een vakantie onvergetelijk voor mij. Ik deel deze reiservaringen dan ook graag met u! 

Jennifer Pracht

Jennifer Pracht

Specialist Luchtvaart

close
Bestemmingen
IJsland, Canada, Singapore, Hongkong en Indonesië

Bij Askja regel ik alles wat met vluchten en tickets te maken heeft. Ik heb een voorliefde voor Aziatische bestemmingen en weet daardoor veel over de stopovermogelijkheden voor reizen naar Nieuw Zeeland of Australië.

Karin Tolsma

Karin Tolsma

Senior Productmanager

close
Bestemmingen
Canada, Alaska, Oostkust VS en Adventure Cruises

Ik houd van koud-weer bestemmingen! West Canada en Alaska hebben al jaren geleden mijn hart gestolen. Ook ben ik een aantal keer naar Atlantisch Canada geweest waarbij ik bijna heel Nova Scotia, Newfoundland en Zuid-Labrador heb doorkruist. Maar, de absolute topper voor mij zijn de poolgebieden. Ik heb het geluk gehad dat ik naar Antarctica en Spitsbergen mocht gaan en kan je er alles over vertellen.

Karin Wolf-Mackaaij

Karin Wolf-Mackaaij

Reisexpert

close
Bestemmingen
Australië, Nieuw-Zeeland, Zuid-Afrika en Canada

Al van kinds af aan zit het reizen in mijn bloed en kruipt waar het niet gaan kan! Ik werk al meer dan 7 jaar in de reiswereld en heb tussendoor een jaar door Australië en Nieuw-Zeeland gereisd. Tijdens mijn werk en vakanties heb ik veel van de wereld mogen zien, waaronder Zuid-Afrika en Canada. Mijn passie deel ik graag met anderen zodat zij ook de mooiste plekken ter wereld kunnen ontdekken.

Kim Haarbrink

Kim Haarbrink

Reisexpert

close
Bestemmingen
IJsland en Finland

Na een stage van een half jaar bij Askja reizen was ik zo enthousiast over IJsland dat ik er voor gekozen heb om mijn eind stage in IJsland te doen. Na 3 maanden in IJsland gewoond te hebben vond ik het leuk om hier mijn werk van te kunnen maken en sinds dien werk ik bij Askja reizen.

Kirsten van Kaathoven

Kirsten van Kaathoven

Reisexpert

close
Bestemmingen
IJsland

Na mijn afstuderen ben ik vrijwel meteen vertrokken naar IJsland; het land van vuur en ijs. Hier heb ik 3 jaar gewoond en een passie voor dit prachtige land ontwikkeld, welke ik graag met je deel!

Léonie van Rossem

Léonie van Rossem

Reisexpert

close
Bestemmingen
Adventure Cruises, Canada, Argentinië & Chili

Ik ben begonnen op de IJsland afdeling, waar ik met veel plezier heb gewerkt. In oktober 2012 kwam er binnen Askja een nieuwe uitdaging op mijn pad. Sindsdien ben ik bezig met mijn passie voor Adventure Cruises. De diversiteit van mijn werk zorgt ervoor dat ik met veel plezier naar mijn werk ga!

Lieke Wolfs

Lieke Wolfs

Reisexpert

close
Bestemmingen
Alaska, West-Canada

Tijdens mijn stage bij Askja Reizen in 2013 ben ik besmet met het reisvirus voor natuurrijke bestemmingen. Ruige landschappen, bergen en gletsjers geven mij het échte vakantiegevoel! Dit enthousiasme deel ik graag met onze reizigers!

Manuela Sutmuller

Manuela Sutmuller

Reisexpert

close
Bestemmingen
Canada

Na jarenlang leiding te hebben gegeven op een reisbureau en een reserveringsafdeling van een kleine touroperator, heb ik een nieuwe uitdaging gevonden in het werken bij Askja Reizen, om mooie maatreizen voor je samen te stellen.

Margaret van Riek

Margaret van Riek

Medewerkster Financiën en PZ

close
Bestemmingen
Egypte

Sinds begin 2017 werk ik bij Askja als medewerkster Financiën en PZ in een heel gezellig team. Echter om het nog leuker te maken mag ik ook de meeste reisverhalen als eerste lezen om ze te kunnen redigeren. Hoewel mijn voorkeur eigenlijk altijd uitging naar luiervakanties in de zon, ben ik door alle enthousiaste reisverslagen van mijn collega’s inmiddels toch heel benieuwd geworden naar al die prachtige en bijzondere bestemmingen die Askja aanbiedt. Voorlopig staat Lapland heel hoog op mijn bucketlist.

Nancy Albers

Nancy Albers

Hoofd administratie & PZ

close
Bestemmingen
IJsland, Lapland, Zuid Afrika, met de caravan naar Italië en skiën in Zwitserland

Samen met Margaret en de andere Nancy runnen we de afdeling administratie. We doen de financiële afhandeling van de reizen en zijn er als ondersteuning voor de rest van het team.

Nancy te Winkel

Nancy te Winkel

Financieel medewerker

close
Bestemmingen
IJsland, Finland, Thailand en Brazilië

Administratie suf? Niet bij Askja! Samen met Nancy Albers werk ik op de afdeling administratie. Wij noemen onszelf Team Nancy!

Sander van Opstal

Sander van Opstal

Directeur

close
Bestemmingen
IJsland, Groenland, Spitsbergen, Zuid-Afrika, Namibië, Botswana, Mozambique en Zimbabwe

Getrouwd, 3 dochters. Samen met Eppo ben ik eigenaar van Askja Reizen. Ik ben actief binnen ANVR en Calamiteitenfonds. Bestemmingen? IJsland, Botswana, Terschelling of varen in Friesland staan bovenaan "de lijst".

Saskia van der Meij

Saskia van der Meij

Product Manager Ver & Manager Touroperating

close
Bestemmingen
Australië, Nieuw-Zeeland, Zuid-Afrika, Namibië, Botswana, West-Canada, Alaska en Chili/Argentinië

Reizen is voor mij Genieten! Geef mij bergen en je maakt me echt gelukkig. Actief wandelen, kajakken, fietsen of gewoon buiten zijn in de natuur vind ik heerlijk. ‘Mijn’ landen zijn divers en ik vind ze een voor een heel bijzonder. Ik bezoek ze regelmatig, om na terugkomst mijn enthousiasme te delen met mijn collega's.

Reisleiders

Adrie Meijer

Adrie Meijer

Reisleider

close
Bestemmingen
IJsland

Als afgestudeerd Scandinavist (Zweeds en IJslands) heb ik mijn ziel en zaligheid verpand aan Scandinavië. Ik ga elk jaar naar IJsland om o.a. groepsreizen voor Askja te begeleiden. Ik houd oa van wandelen, paardrijden en vogels kijken.

Annette Seffelaar

Annette Seffelaar

Reisleider

close
Bestemmingen
IJsland

Hobby’s zijn o.a. IJsland, Frankrijk, verre reizen en fotograferen. Mijn favoriete vakantieland is IJsland, de combinatie van overweldigende natuur, volk en cultuur zijn voor mij onovertroffen. Van huis uit ben ik (bio)chemica en psycholoog.

Arnold Jansen

Arnold Jansen

Reisleider

close
Bestemmingen
IJsland

In het dagelijks leven: gedetacheerd als hoofd Operations bij Zwitserleven. Ik ben auteur van de Wereldwijzer IJsland en heb een eigen webdesign bedrijf: hopelijk is binnenkort mijn website www.ijsland.nl weer in de lucht ...

Bart Pijpers

Bart Pijpers

Reisleider

close
Bestemmingen
IJsland

In de zomer van 2002 kwam ik voor het eerst op IJsland. Ik was meteen verkocht. De weidse uitzichten, indrukwekkende watervallen, bijzondere vogels, gletsjers, oneindige lavavelden. Als leraar aardrijkskunde heb ik de luxe van een lange zomervakantie. Voor mij is dat het ideale moment om een groep reizigers dit prachtige land te laten zien.

Deon Slagter

Deon Slagter

Reisleider

close
Bestemmingen
IJsland

Ik ben in 2001 voor het eerst op IJsland geweest en sindsdien helemaal verkocht. Ik begeleid meestal 1 reis per jaar voor Askja, waarbij ik als Fysisch Geograaf veel over het landschap kan vertellen. Ik ben werkzaam bij Rijkswaterstaat.

Dick Troost

Dick Troost

Reisleider

close
Bestemmingen
IJsland

Ook na vele reizen blijft IJsland fascineren: het ruige weidse landschap, de kleuren. Geweldig! In mijn werkzame leven was ik docent Aardrijkskunde.

Diederik Hirschel

Diederik Hirschel

Reisleider

close
Bestemmingen
Alaska

Mensen meenemen in het genieten van de schoonheid van een land en zijn natuur is mijn drijfveer om reizen te leiden. De invulling die Askja daaraan geeft en Alaska met zijn ongereptheid sluiten daar naadloos op aan.

Dion van Groningen

Dion van Groningen

Reisleider

close
Bestemmingen
IJsland

In 2005 komt een grote droom uit. Mijn eerste bezoek aan het ruige IJsland! Na 3 weken was de betovering compleet: de prachtige geschiedenis en cultuur, de enorme vergezichten en de buitengewone krachten van gletsjers, rivieren en lava hebben mij enthousiast gemaakt om te gaan gidsen. Ook in mijn dagelijkse leven als docent aardrijkskunde en auteur bij Noordhoff-uitgevers mag ik kinderen en volwassenen enthousiast maken voor dit magische land.

Fons Hoebink

Fons Hoebink

Reisleider

close
Bestemmingen
IJsland

In 1975 heb ik voor het eerst IJsland bezocht en dat was het begin van een fascinatie die tot op de dag van vandaag voortduurt. In 2002 ben ik als reisleider voor Askja gaan werken. De geschiedenis van de Vikingen, de geologie, de bloemen- en plantenwereld zijn onderwerpen waar ik op mijn reizen graag over vertel. Ieder jaar is IJsland weer anders, want het blijft een land in beweging.

Hanneke Bink

Hanneke Bink

Reisleider

close
Bestemmingen
IJsland

Ik vind het heel bijzonder om mensen dit fantastische land te laten zien en iets van mijn passie voor dit land over te brengen. Mijn andere baan is directeur van een basisschool. 1 Dag in de week werk ik als personal coach / teamcoach. Hobby's: IJsland en genieten van natuur.

Jac Geenen

Jac Geenen

Reisleider

close
Bestemmingen
IJsland

In mijn dagelijks bestaan ben ik consultant Financiële Logistiek. Ik hou van reizen, natuur, actief bezig zijn buiten en mensen ontmoeten. Daarom is het geweldig groepsreizen voor Askja te mogen begeleiden. En met een groep gezellige mensen het prachtige IJsland te beleven.

Joachim Rozemeijer

Joachim Rozemeijer

Reisleider

close
Bestemmingen
IJsland

Als Fysisch Geograaf geniet ik van de enorme dynamiek in het IJslandse landschap. Door de vulkanische activiteit, de gletsjers en het grillige weer ziet IJsland er elke keer anders uit. In het dagelijks leven werk ik bij Deltares aan onderzoek naar waterkwaliteit. Als reisleider zeg ik: IJsland wordt pas echt gaaf met een Fysisch Geograaf!

Judith van Bragt

Judith van Bragt

Reisleider

close
Bestemmingen
IJsland

Mijn eerste pure natuurbelevingen ervoer ik lang geleden op IJsland. Nog steeds word ik intens geraakt door de prachtige landschappen en deel mijn liefde voor dit land graag met je.

Leela Kraaijeveld

Leela Kraaijeveld

Reisleider

close
Bestemmingen
IJsland en Nieuw-Zeeland

Sinds 2004 kom ik regelmatig op IJsland. Meestal als reisleidster en daarnaast ook privé. IJsland is voor mij echt een land naar mijn hart. Puur en ongerept, woest en oer, kleurrijk en stil. En het maakt niet uit welk weertype je treft, het blijft een heerlijk land om te zijn.

Lia Opdam

Lia Opdam

Reisleider

close
Bestemmingen
IJsland

In het dagelijks leven ben ik lifestyle coach. Toen ik in 1997 voor het eerst op IJsland kwam, viel ik als een blok voor het land en wilde ik er altijd naar toe en er alles van weten. Dus ben ik in mijn vrije tijd eigenlijk meestal werkzaam voor Askja: bezig met het verzamelen van gegevens en wetenswaardigheden van IJsland en het liefst natuurlijk een reis leiden.

Liesbeth Rietveld

Liesbeth Rietveld

Reisleider

close
Bestemmingen
IJsland, Noorwegen

Sinds ik voor het eerst voet op IJslandse bodem zette in 2000, was ik meteen verk(n)ocht…. Ik zei mijn vaste baan op en werd reisleidster. Op IJsland uiteraard, maar ook Noorwegen en inmiddels vele andere landen. IJsland is mijn favoriete bestemming, vanwege de overweldigende ruige natuur.

Linda Rockx

Linda Rockx

Reisleider

close
Bestemmingen
IJsland en Alaska

Bioloog met als grootste hobby 'buiten spelen'. Sinds mijn eerste bezoek aan IJsland in 2008 heb ik het streven die prachtige eiland jaarlijks te bezoeken. Naast het grillige en vurige landschap van IJsland heb ik mijn hart ook verloren aan de ongerepte natuur en het wildleven in Alaska. In de winter werk ik als hondensledegids in Zweden, terwijl ik in de zomer mijn reisleiderswerk combineer met het schrijven van onderwijsmateriaal. Het werken als reisleider geeft mij de gelegenheid om mijn liefde voor de natuur te combineren met het werken met mensen en mijn grootste passie: buiten zijn!

Martijn Swarts

Martijn Swarts

Reisleider

close
Bestemmingen
Alaska, IJsland

Avontuurlijke natuurliefhebber die niets liever doet dan actief de buitenlucht opzoeken. Graag spendeer ik mijn vrije tijd aan mtb'en door het bos, klimmen op rotspartijen en het maken van wandel(trek)tochten.

Martine Bruin

Martine Bruin

Reisleider

close
Bestemmingen
IJsland

In 2007 heb ik voor drie maanden op een IJslandse boerderij gewoond en gewerkt. Nu werk ik als procesconsultant bij Capgemini en kom ik (bijna) elke zomer op IJsland: een ideale combinatie!

Sietske Carati

Sietske Carati

Reisleider

close
Bestemmingen
IJsland

Al heel vroeg wist ik het, ik moest en zou naar IJsland gaan! Waren het de gletsjers, de weidse landschappen, de geothermische activiteit? Ik weet het niet meer. Wel weet ik, dat sinds ik er in 1999 voor het eerst naar toe ben gereisd, ik er niet meer weg ben te slaan. Zomer of winter, privé of met groepen, ik geniet er keer op keer van. Als ik iets van mijn enthousiasme en passie voor dit land over kan dragen op mijn deelnemers, dan is voor mij de reis geslaagd!