Rondreis West-Canada

Ruimte, wildlife en prachtige natuurschoon

Scroll naar beneden om meer te ontdekken
play_arrow
 • Icefields Parkway, Jasper National Park
 • Berensafari bij Blue River
 • Tweedsmuir Park Lodge - Bella Coola

In een reis door West-Canada kunt u kennismaken met de besneeuwde toppen van de Rocky Mountains, de azuurblauwe meren aan de Icefields Parkway, snelstromende rivieren, gletsjers, dorre prairies, woestijnlandschap en de spectaculaire kustlijn aan de Westkust. De natuur in West-Canada is overweldigend. Lees verder...

Ontdekt West-Canada 
In West-Canada kunt u op elk moment wilde dieren tegenkomen. Ga op zoek naar orka's en dolfijnen en geniet van de onverwachte momenten waarop u zwarte beren, grizzlyberen, herten, elanden, berggeiten, visarenden, marmotten of leuke eekhoorns ziet. Een ding is zeker: West-Canada is dé natuurbestemming bij uitstek.

Breid uw rondreis in West-Canada uit met een orka- of walvisexcursie of observeer, onder professionele begeleiding, grizzlyberen in hun natuurlijke leefomgeving. Om de streek echt te leren kennen, combineert u dit alles met steden als het kosmopolitische Vancouver, dat ook vanuit de natuurparken gemakkelijk te bereiken is. Canada is het land van onbegrensde mogelijkheden: als u er eenmaal geweest bent, blijft u terugkomen.

Askja heeft een divers aanbod aan reizen naar West-Canada. Kies voor een rondreis langs comfortabele hotels, of bespaar met onze Verrassend en Voordelig naar West-Canada. Voor wie goed in de watten gelegd wil worden zijn er onze reizen langs Bed & Breakfasts, Inns en luxelodges.

Gaat u met het hele gezien op reis, dan is een verblijf in blokhutten een echte aanrader. U kunt er zelf komen en soms zelfs barbecueën.

Zin in nog meer natuur? Het avontuurlijke Alaska is een perfecte toevoeging aan uw rondreis door West-Canada.

Askja Reizen 
Als echte Canada-expert hebben wij een groot aanbod aan individuele reizen en groepsreizen naar West-Canada. Met de groepsreizen gaat u onder begeleiding van een reisleider en samen met een groep leuke mensen op reis naar West-Canada. Wij zorgen voor een persoonlijke, gezellige en onvergetelijke ervaring.

Wilt u zelf uw reis naar West-Canada samenstellen, een specifieke excursie in uw reis opnemen of een van onze bestaande reizen laten aanpassen of uitbreiden, laat het ons dan weten. Een van onze experts maakt graag een voorstel op maat. Zij hebben Canada bezocht en stellen op basis van uw wensen de beste reisroute samen.

Inklappen

Alles is mogelijk

Onze specialisten kennen je favoriete land op hun duimpje en helpen je graag met het samenstellen en boeken van je reis.

Reisexpert West-Canada
Iris Mijnsbergen Reisexpert

Naast de overweldigende natuur van de Rocky Mountains, is Canada hét land bij uitstek om dieren te zien: (ijs)beren, walvissen, elanden en zelfs beluga's!

Reviews - gemiddelde score voor West-Canada: 9.1/10 - Lees meer reviews »

  • West-Canada (askja)
   Review van 16 augustus 2018
   SCORE: 5/5

   "Een goed verzorgde reis met mooie routes die door fraaie landschappen leiden. Accommodaties zijn van uitstekende kwaliteit. Daarnaast veel wandelmogelijkheden in...

  • West-Canada (askja)
   Review van 10 augustus 2018
   SCORE: 5/5

   "Reis Vancouver Island met Walvis en berenexcursie. prachtige reis die wij ipv 2wkn over 19 dagen hebben uitgesmeerd zodat je meer tijd hebt per gebied. Genieten...

  • West-Canada (askja)
   Review van 10 augustus 2018
   SCORE: 5/5

   "Fantastisch landschap. Goede wegen. Vriendelijke mensen. Als je ervoor openstaat kun je met iedereen een gesprek aangaan."

  • West-Canada (askja)
   Review van 4 augustus 2018
   SCORE: 5/5

   "voldeed aan de verwachting, basis reis volgens brochure zou voor ons te weinig zijn, we hebben deze zonder moeite kunnen uitbreiden met een langer verblijf, aanpassingen...

  • West-Canada (askja)
   Review van 2 augustus 2018
   SCORE: 5/5

   "nova scotia en newfoundland. prachtig gebied, veel wildlife, uitermate rustig in het verkeer. ns: zomers weer, nfl kan nog nat en kil zijn in juni."

  • West-Canada (askja)
   Review van 1 augustus 2018
   SCORE: 5/5

   "Ik zou Askja zeker aanbevelen aan anderen omdat zij zeer goed zijn in het organiseren van jouw reis en ervoor te zorgen dat alles tiptop verloopt. Onze verblijven...

DINGEN DIE JE GEDAAN MOET HEBBEN

Een kleine selectie van tips en bezienswaardigheden van onze medewerkers en reisleiders.

Employee
Telegraph Cove
Impression
Employee
Lekkernijen
Impression

Afbeeldingen (1/8)

Informatiedagen

Wilt u kennismaken met Askja Reizen of met een van onze bijzondere bestemmingen? U bent van harte welkom op ons kantoor in Arnhem, om de presentaties bij te wonen. Daarnaast worden er op verschillende plaatsen in het land informatiedagen gehouden. Het bijwonen van de presentaties is helemaal gratis, de koffie staat voor u klaar. Wel vragen wij u om u vooraf in te schrijven.

zaterdag 15 sep
Locatie: Arnhem
Informatiedag West-Canada

Aanmelden

zaterdag 20 okt
Locatie: Arnhem
Informatiedag West-Canada

Aanmelden

Bekijk meer informatiedagen

Reisbrochure Askja

Vraag onze gratis brochures aan

Tjokvol reisinspiratie, gewoon op uw deurmat.