Rondreis West-Canada

Ruimte, wildlife en prachtige natuurschoon

Scroll naar beneden om meer te ontdekken
play_arrow
 • Highway 1 aan de voet van de Rocky Mountains
 • langs de Icefields Parkway, Banff

In een reis door West-Canada kunt u kennismaken met de besneeuwde toppen van de Rocky Mountains, de azuurblauwe meren aan de Icefields Parkway, snelstromende rivieren, gletsjers, dorre prairies, woestijnlandschap en de spectaculaire kustlijn aan de Westkust. De natuur in West-Canada is overweldigend. Lees verder...

Ontdekt West-Canada 
In West-Canada kunt u op elk moment wilde dieren tegenkomen. Ga op zoek naar orka's en dolfijnen en geniet van de onverwachte momenten waarop u zwarte beren, grizzlyberen, herten, elanden, berggeiten, visarenden, marmotten of leuke eekhoorns ziet. Een ding is zeker: West-Canada is dé natuurbestemming bij uitstek.

Breid uw rondreis in West-Canada uit met een orka- of walvisexcursie of observeer, onder professionele begeleiding, grizzlyberen in hun natuurlijke leefomgeving. Om de streek echt te leren kennen, combineert u dit alles met steden als het kosmopolitische Vancouver, dat ook vanuit de natuurparken gemakkelijk te bereiken is. Canada is het land van onbegrensde mogelijkheden: als u er eenmaal geweest bent, blijft u terugkomen.

Askja heeft een divers aanbod aan reizen naar West-Canada. Kies voor een rondreis langs comfortabele hotels, of bespaar met onze Verrassend en Voordelig naar West-Canada. Voor wie goed in de watten gelegd wil worden zijn er onze reizen langs Bed & Breakfasts, Inns en luxelodges.

Gaat u met het hele gezien op reis, dan is een verblijf in blokhutten een echte aanrader. U kunt er zelf komen en soms zelfs barbecueën.

Zin in nog meer natuur? Het avontuurlijke Alaska is een perfecte toevoeging aan uw rondreis door West-Canada.

Askja Reizen 
Als echte Canada-expert hebben wij een groot aanbod aan individuele reizen en groepsreizen naar West-Canada. Met de groepsreizen gaat u onder begeleiding van een reisleider en samen met een groep leuke mensen op reis naar West-Canada. Wij zorgen voor een persoonlijke, gezellige en onvergetelijke ervaring.

Wilt u zelf uw reis naar West-Canada samenstellen, een specifieke excursie in uw reis opnemen of een van onze bestaande reizen laten aanpassen of uitbreiden, laat het ons dan weten. Een van onze experts maakt graag een voorstel op maat. Zij hebben Canada bezocht en stellen op basis van uw wensen de beste reisroute samen.

Inklappen

Alles is mogelijk

Onze specialisten kennen uw favoriete land op hun duimpje en helpen u graag met het samenstellen en boeken van uw reis.

Reisexpert West-Canada
Lieke Wolfs Reisexpert

Een echte aanrader is om vanaf Lake Louise met de gondel de bergen in te gaan om te wandelen. Met een beetje geluk kom je op de weg naar boven al grizzly beren of ander wild tegen.

Reviews - gemiddelde score voor West-Canada: 9.0/10 - Lees meer reviews »

  • West-Canada
   Review van 13 september 2017
   SCORE: 4/5

   "Rockies trail is goed georganiseerd en alle top-locaties worden aangedaan. Het niveau van de hotels is voor het merendeel goed tot zeer goed; een negatieve uitzondering...

  • West-Canada
   Review van 12 september 2017
   SCORE: 5/5

   "We zijn zeer tevreden en hebben genoten."

  • West-Canada
   Review van 12 september 2017
   SCORE: 5/5

   "Wij hadden een fantastische vakantie in Canada. Wij zijn geïnteresseerd in natuur en die is in Canada gelukkig nog volop aanwezig. De geboekte excursies voldeden...

  • West-Canada
   Review van 5 september 2017
   SCORE: 5/5

   "Erg leuke reis, die juist door afwisseling groet steden en rustig Nova Scotia veel heeft geboden"

  • West-Canada
   Review van 5 september 2017
   SCORE: 5/5

   "fijne reis, goede balans tussen natuur en steden/flora en fauna."

  • West-Canada
   Review van 5 september 2017
   SCORE: 5/5

   "De reis naar Canada is de mooiste reis die wij ooit hebben gemaakt, erg mooie natuur, lieve mensen, mooi en prachtig."

DINGEN DIE JE GEDAAN MOET HEBBEN

Een kleine selectie van tips en bezienswaardigheden van onze medewerkers en reisleiders.

Employee
Walvissen spotten
Impression
Employee
Telegraph Cove
Impression
Employee
Lekkernijen
Impression

Afbeeldingen (1/8)

Informatiedagen

Wilt u kennismaken met Askja Reizen of met een van onze bijzondere bestemmingen? U bent van harte welkom op ons kantoor in Arnhem, om de presentaties bij te wonen. Daarnaast worden er op verschillende plaatsen in het land informatiedagen gehouden. Het bijwonen van de presentaties is helemaal gratis, de koffie staat voor u klaar. Wel vragen wij u om u vooraf in te schrijven.

zaterdag 21 okt
Locatie: Arnhem
Informatiedag West-Canada

Aanmelden

zondag 26 nov
Locatie: Amsterdam
Informatiedag West-Canada

Aanmelden

Bekijk meer informatiedagen

Reisbrochure Askja

Vraag onze gratis brochures aan

Tjokvol reisinspiratie, gewoon op uw deurmat.