Rondreis West-Canada

Ruimte, wildlife en prachtige natuurschoon

Scroll naar beneden om meer te ontdekken
play_arrow
 • Tweedsmuir Park Lodge - Bella Coola
 • Berensafari bij Blue River
 • Icefields Parkway, Jasper National Park

In een reis door West-Canada kunt u kennismaken met de besneeuwde toppen van de Rocky Mountains, de azuurblauwe meren aan de Icefields Parkway, snelstromende rivieren, gletsjers, dorre prairies, woestijnlandschap en de spectaculaire kustlijn aan de Westkust. De natuur in West-Canada is overweldigend. Lees verder...

Ontdekt West-Canada 
In West-Canada kunt u op elk moment wilde dieren tegenkomen. Ga op zoek naar orka's en dolfijnen en geniet van de onverwachte momenten waarop u zwarte beren, grizzlyberen, herten, elanden, berggeiten, visarenden, marmotten of leuke eekhoorns ziet. Een ding is zeker: West-Canada is dé natuurbestemming bij uitstek.

Breid uw rondreis in West-Canada uit met een orka- of walvisexcursie of observeer, onder professionele begeleiding, grizzlyberen in hun natuurlijke leefomgeving. Om de streek echt te leren kennen, combineert u dit alles met steden als het kosmopolitische Vancouver, dat ook vanuit de natuurparken gemakkelijk te bereiken is. Canada is het land van onbegrensde mogelijkheden: als u er eenmaal geweest bent, blijft u terugkomen.

Askja heeft een divers aanbod aan reizen naar West-Canada. Kies voor een rondreis langs comfortabele hotels, of bespaar met onze Verrassend en Voordelig naar West-Canada. Voor wie goed in de watten gelegd wil worden zijn er onze reizen langs Bed & Breakfasts, Inns en luxelodges.

Gaat u met het hele gezien op reis, dan is een verblijf in blokhutten een echte aanrader. U kunt er zelf komen en soms zelfs barbecueën.

Zin in nog meer natuur? Het avontuurlijke Alaska is een perfecte toevoeging aan uw rondreis door West-Canada.

Askja Reizen 
Als echte Canada-expert hebben wij een groot aanbod aan individuele reizen en groepsreizen naar West-Canada. Met de groepsreizen gaat u onder begeleiding van een reisleider en samen met een groep leuke mensen op reis naar West-Canada. Wij zorgen voor een persoonlijke, gezellige en onvergetelijke ervaring.

Wilt u zelf uw reis naar West-Canada samenstellen, een specifieke excursie in uw reis opnemen of een van onze bestaande reizen laten aanpassen of uitbreiden, laat het ons dan weten. Een van onze experts maakt graag een voorstel op maat. Zij hebben Canada bezocht en stellen op basis van uw wensen de beste reisroute samen.

Inklappen

Alles is mogelijk

Onze specialisten kennen je favoriete land op hun duimpje en helpen je graag met het samenstellen en boeken van je reis.

Reisexpert West-Canada
Karin Wolf-Mackaaij Reisexpert

Al rijdend en wandelend door de natuurparken én tijdens een helikoptervlucht boven de immense bossen heb ik mij gerealiseerd hoe uitgestrekt en eindeloos groot West-Canada is.

Reviews - gemiddelde score voor West-Canada: 9.0/10 - Lees meer reviews »

  • West-Canada (askja)
   Review van 20 augustus 2019
   SCORE: 5/5

   "De reis voldeed aan onze verwachtingen en we merkten dat jullie specialist zijn in deze regio. Quirpon Island was een excursie die ons verbaasd heeft en die we...

  • West-Canada (askja)
   Review van 20 augustus 2019
   SCORE: 5/5

   "West Canada is een super mooie omgeving"

  • West-Canada (askja)
   Review van 20 augustus 2019
   SCORE: 5/5

   "We hebben veel gezien en gedaan. Oost Canada is minder bekend in Nederland. Het heeft echter een prachtige natuur en ook de mensen zijn super vriendelijk. Vooral...

  • West-Canada (askja)
   Review van 11 augustus 2019
   SCORE: 4/5

   "Oost Canada is geweldig als je van rust en natuur houdt."

  • West-Canada (askja)
   Review van 30 juli 2019
   SCORE: 5/5

   "Mooie reis, goed ingedeeld qua route en reisafstanden. Gros Morne National Park vonden wij één van de hoogtepunten. We waren blij dat we daar een extra nacht hadden...

  • West-Canada (askja)
   Review van 23 juli 2019
   SCORE: 5/5

   "n.v.t. niet naar west Canada geweest, maar naar Oost Canada Sterren zijn dan ook voor die reis"

DINGEN DIE JE GEDAAN MOET HEBBEN

Een kleine selectie van tips en bezienswaardigheden van onze medewerkers en reisleiders.

Employee
Telegraph Cove
Impression
Employee
Lekkernijen
Impression

Afbeeldingen (1/8)

Informatiedagen

Wilt u kennismaken met Askja Reizen of met een van onze bijzondere bestemmingen? U bent van harte welkom op ons kantoor in Arnhem, om de presentaties bij te wonen. Daarnaast worden er op verschillende plaatsen in het land informatiedagen gehouden. Het bijwonen van de presentaties is helemaal gratis, de koffie staat voor u klaar. Wel vragen wij u om u vooraf in te schrijven.

zaterdag 14 sep.
Locatie: Arnhem
Informatiedag West-Canada

Aanmelden

zaterdag 26 okt.
Locatie: Antwerpen
Informatiedag West-Canada

Aanmelden

Bekijk meer informatiedagen

Reisbrochure Askja

Vraag onze gratis brochures aan

Tjokvol reisinspiratie, gewoon op uw deurmat.