Alaska reizen

The Last Frontier

Scroll naar beneden om meer te ontdekken
play_arrow
 • Katmai National Park
 • Glenn Highway, Matanuska Valley

Door Alaska reizen geeft u het ultieme gevoel van vrijheid. De bergen zijn er machtiger, de gletsjers ijziger en de bermen kleurrijker dan u ooit gezien heeft. Daarnaast komt u er overal wilde dieren tegen. Een reis naar Alaska is in alle opzichten een beleving. Lees verder...

Ontdek Alaska
Tijdens een reis naar Alaska ziet u de hoogste bergen, de grootste gletsjers en de diepste fjorden. De wegen zijn er leeg, de dorpjes bestaan soms uit slechts een gebouw en bush planes landen er op de gewone weg. Alaska is een land van superlatieven.

Maak een rondreis door Alaska met de wagen en zie zelf hoe in deze verlaten streek het water krioelt van het leven. Zalmen, zeeotters, walvissen en orka's zijn er in grote getale aanwezig. Op het land vindt u dan weer de grootste beren en elanden ter wereld. In de zomer gaat de zon in Alaska nooit onder en blijft de temperatuur rond een aangename 20 graden hangen. Maak een reis naar Alaska en ontdekt de wilde natuur op deze unieke bestemming.

Reizen naar de Yukon vanuit Alaska 
Een reis naar Alaska kan gemakkelijk gecombineerd worden met een bezoek aan de Yukon in Canada. Geniet op uw eigen tempo van deze prachtige streek en beleef de rust, ruimte en indrukwekkende natuur waarvoor de Yukon bekend staat.

Askja Reizen 
Als echte Alaska-expert hebben wij een groot aanbod aan individuele reizen en (Nederlandstalige) groepsreizen naar Alaska. Met onze Askja groepsreizen gaat u onder begeleiding van een Nederlandstalige reisleiding en samen met een groep leuke mensen op reis naar Alaska. Wij zorgen voor een persoonlijke, gezellige en onvergetelijke ervaring.

Wilt u zelf uw reis naar Alaska samenstellen, een specifieke excursie in uw reis opnemen of een van onze bestaande reizen laten aanpassen of uitbreiden, laat het ons dan weten. Een van onze experts maakt graag een voorstel op maat. Zij hebben Alaska bezocht en stellen op basis van uw wensen de beste reisroute samen.

Inklappen

Alles is mogelijk

Onze specialisten kennen uw favoriete land op hun duimpje en helpen u graag met het samenstellen en boeken van uw reis.

Reisexpert Alaska
Roy Bourgonje Reisexpert

Verse zalm op je bord in Chitina, want die is ’s ochtends nog uit de Copper River gevist. Niet te versmaden!

Reviews - gemiddelde score voor Alaska: 8.9/10 - Lees meer reviews »

  • Alaska
   Review van 7 oktober 2016
   SCORE: 5/5

   "Geweldige bestemming ook in combinatie met Yukon! De reisperiode van 25-08 t/m 18-09-2016 was erg goed gekozen. Prachtig weer gehad met slechts 2 dagen regen. De...

  • Alaska
   Review van 6 september 2016
   SCORE: 5/5

   "Zie eerdere reactie:De reis heeft volledig voldaan aan onze verwachtingen! Wij hebben Alaska goed leren kennen met haar natuur, uitgestrektheid en bevolking."

  • Alaska
   Review van 29 augustus 2016
   SCORE: 5/5

   "onze zelf ineengeknutselde reis in dankzij de professionele raad en advies van Askja een echte droomreis geworden . Askja is een echte aanrader als reisorganisatie"

  • Alaska
   Review van 26 augustus 2016
   SCORE: 4/5

   "goede balans verschillende bestemmingen"

  • Alaska
   Review van 18 augustus 2016
   SCORE: 4/5

   "Een mooie, afwisselende reis door een in vele opzichten nog ongerepte natuur."

  • Alaska
   Review van 16 augustus 2016
   SCORE: 4/5

   "Het is heerlijk om door de wijdse natuur van Alaska te reizen en te genieten van het vrije gevoel dat dit veroorzaakt, waarbij de noodzakelijke voorzieningen zoals...

DINGEN DIE JE GEDAAN MOET HEBBEN

Een kleine selectie van tips en bezienswaardigheden van onze medewerkers en reisleiders.

Employee
Ontbijten in Fairbanks
Impression
Employee
Into the Wild
Impression
Employee
Wrangell St. Elias N.P.
Impression
Employee
Harding Icefield Trail
Impression

Afbeeldingen (1/8)

Informatiedagen

Wilt u kennismaken met Askja Reizen of met een van onze bijzondere bestemmingen? U bent van harte welkom op ons kantoor in Arnhem, om de presentaties bij te wonen. Daarnaast worden er op verschillende plaatsen in het land informatiedagen gehouden. Het bijwonen van de presentaties is helemaal gratis, de koffie staat voor u klaar. Wel vragen wij u om u vooraf in te schrijven.

Bekijk informatiedagen

Reisbrochure Askja

Vraag onze gratis brochures aan

Tjokvol reisinspiratie, gewoon op uw deurmat.