Liever uw plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 03 8080 258 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen u tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Alaska

Door Alaska reizen? Dan reis je langs de hoogste bergen, de grootste gletsjers en de diepste fjorden. De wegen zijn leeg en bushplanes mogen zomaar op de weg landen. Een rondreis door Alaska betekent oog in oog staan met oneindige wildernis!

Ontdek Alaska
Tijdens een reis naar Alaska ziet u de hoogste bergen, de grootste gletsjers en de diepste fjorden. De wegen zijn er leeg, de dorpjes bestaan soms uit slechts een gebouw en bush planes landen er op de gewone weg. Alaska is een land van superlatieven.

Maak een rondreis door Alaska met de wagen en zie zelf hoe in deze verlaten streek het water krioelt van het leven. Zalmen, zeeotters, walvissen en orka's zijn er in grote getale aanwezig. Op het land vindt u dan weer de grootste beren en elanden ter wereld. In de zomer gaat de zon in Alaska nooit onder en blijft de temperatuur rond een aangename 20 graden hangen. Maak een reis naar Alaska en ontdekt de wilde natuur op deze unieke bestemming.

Reizen naar de Yukon vanuit Alaska 
Een reis naar Alaska kan gemakkelijk gecombineerd worden met een bezoek aan de Yukon in Canada. Geniet op uw eigen tempo van deze prachtige streek en beleef de rust, ruimte en indrukwekkende natuur waarvoor de Yukon bekend staat.

Askja Reizen 
Als echte Alaska-expert hebben wij een groot aanbod aan individuele reizen en (Nederlandstalige) groepsreizen naar Alaska. Met onze Askja groepsreizen gaat u onder begeleiding van een Nederlandstalige reisleiding en samen met een groep leuke mensen op reis naar Alaska. Wij zorgen voor een persoonlijke, gezellige en onvergetelijke ervaring.

Wilt u zelf uw reis naar Alaska samenstellen, een specifieke excursie in uw reis opnemen of een van onze bestaande reizen laten aanpassen of uitbreiden, laat het ons dan weten. Een van onze experts maakt graag een voorstel op maat. Zij hebben Alaska bezocht en stellen op basis van uw wensen de beste reisroute samen.

Onze rondreizen in Alaska

We hebben 14 voorbeeldreizen voor u. Liever zélf uw reis samenstellen? Dat kan natuurlijk ook. Al onze reizen zijn op maat te maken.

24 Dec 2019 - Alaska

Alaska: 'The odds are good, but the goods are odd'

‘The odds are good, but the goods are odd’ is ee Lees verder

Onze infodagen

Benieuwd naar de persoonlijke ervaringen van onze reisexperts? Snappen we. Kom naar één van de infodagen en we vertellen u alles over uw toekomstige bestemming.

Alle info op een rij

Bestel onze brochure

Thuis op uw gemak door onze bestemmingen bladeren.

Die wil ik

Tamara Stuijt

Reisexpert

Liever echt maatwerk?

Al onze reizen zijn op maat te maken. En dan bedoelen we ook écht op maat. Laat ons dus door middel van dit formulier uw wensen weten en we gaan zo snel mogelijk voor u aan de slag.

Ik heb liever maatwerk
 • Askja review
  Review van 08-09-2023
  "Wat een overweldigende natuur. Beren excursie Brooks Falls in zalmseizoen een enorme belevenis. Vervoer met watervliegtuigen is iets unieks. Waar vind je nog deze stilte."
 • Askja review
  Review van 09-10-2019
  "Het product van ASKJA voldoet precies aan onze wensen en ideeën."
 • Askja review
  Review van 02-10-2019
  "Goede voorlichting tijdens de informatiedag. De extra excursies en bestemmingen waren geheel volgens plan. Vouchers klopten allemaal, evenals de routeaanwijzingen en soorten onderkomens. Kortom, alles geheel volgens afspraak. "
 • Askja review
  Review van 19-09-2019
  "Veelzijdige, goed georganiseerde reis. Goede accomodaties en voldoende tijd om een indruk te krijgen van het gebied. "
 • Askja review
  Review van 12-09-2019
  "Zeer volledige groepsreis Askja Natuurlijk "
 • Askja review
  Review van 04-09-2019
  "goed geïnformeerd; goed georganiseerd, heel veel gezien; heel fijne reisleider; kortom een fantastische reis gehad"
 • Askja review
  Review van 31-08-2019
  "Voor dit uitzonderlijke land heb je als je er wilt reizen veel specifieke kennis nodig. Tevens is dan vertrouwen in een reisorganisatie die van wanten weet van belang! Eerdere hebben we met jullie zusterorganisatie een reis geboekt naar Japan hetgeen uitstekend was georganiseerd. Vandaar ons vertrouwen! Kortom ook nu met jullie weer uitstekend!"
 • Askja review
  Review van 30-08-2019
  "Wij zijn zeer tevreden! De informatie vooraf was heel volledig en correct, en de verdere afhandeling idem, top! "
 • Askja review
  Review van 30-08-2019
  "goed product, op klein detail berenexcursie na"
 • Askja review
  Review van 29-08-2019
  "Ga vooral een keer naar Alaska. Laat je niet afschrikken door de kosten. Het is een overgetelijke reis waar je geen spijt van zult krijgen"
Bubblenet fishing, Juneau

Dingen

die je gedaan moet hebben

28 Nov 2019 - Alaska

Bootexcursies in Alaska - welke moet je kiezen?

Op reis naar Alaska? Zorg er dan voor dat je minimaal &eacut Lees verder

29 Aug 2019 - Alaska, Botswana, Canada, West-Canada en Oost-Cana

De mooiste wild encounters op het land

Van dichtbij wilde dieren zien. Dat is spannend, indrukwekke Lees verder

20 Maa 2019 - Alaska

De oorverdovende stilte van de Caribou Lodge

Pak ‘m beet een jaar of twaalf geleden kreeg ik voor m Lees verder

18 Feb 2019 - Alaska

Wat te doen in Seward, Alaska

Seward is echt zo’n typische plek die je in elke Alask Lees verder

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.