Liever uw plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 03 8080 258 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen u tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Jouw bewaarde reizen

Trips

Alaska
The Last Frontier

Terug
Kies een pagina:

Door Alaska reizen geeft u het ultieme gevoel van vrijheid. De bergen zijn er machtiger, de gletsjers ijziger en de bermen kleurrijker dan u ooit gezien heeft. Daarnaast komt u er overal wilde dieren tegen. Een reis naar Alaska is in alle opzichten een beleving.

Askja Reizen organiseert al vele jaren reizen naar Alaska. En dat doen we met veel plezier. Het is een land van superlatieven: de hoogste bergen domineren de horizon en worden geflankeerd door de langste gletsjers. Beren en elanden kunnen zomaar uw pad kruisen en dorpjes bestaan soms echt maar uit één gebouw. Alaska is in alle opzichten uniek.

Alaska kan het hele jaar door bezocht worden. Klimaat, wegencondities en specifieke natuurverschijnselen bepalen echter wel wat er in elke periode gedaan kan worden. De beste reistijd is in de zomermaanden juni, juli en augustus.

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.