Liever uw plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 03 8080 258 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen u tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Jouw bewaarde reizen

Trips

Alaska
Geldzaken

Terug
Kies een pagina:

Credit Card
Wij adviseren u in ieder geval een creditcard mee te nemen, omdat deze praktisch onmisbaar is en tevens verplicht voor het ophalen van uw huurauto of camper. In hotels wordt vaak uw creditcard nummer genoteerd voor het achteraf betalen van "incidentals" (bijvoorbeeld room service, gebruik van internet of andere betaalde diensten). De meeste plekken zullen betaling per creditcard accepteren. Let op: Voor betaling per creditcard heeft u vaak een pincode nodig. 

Pinpas
Met een pinpas kunt u alleen terecht bij pinautomaten, die op diverse locaties aanwezig zijn. Probeert u altijd bij een officiële bank te pinnen, omdat pinautomaten die zich in winkels bevinden vaak duurder zijn doordat u transactiekosten dient te betalen. Met een pinpas betalen voor bijvoorbeeld een diner of in de supermarkt is niet gebruikelijk.

In Alaska betaalt men met US Dollars. U kunt deze bestellen bij uw bank of eventueel op Schiphol al pinnen. Op de luchthavens van Anchorage en Fairbanks zijn ook pinautomaten aanwezig. 

Qua prijsniveau is Alaska vergelijkbaar met België. Sommige zaken zijn goedkoper, andere weer duurder. Zo zult u er van verstelt staan hoe goedkoop de benzine hier is, maar bijvoorbeeld alcoholische dranken zijn weer een stuk duurder. U merkt ook dat bijvoorbeeld vers fruit en groente duurder is dan in België.

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.