Liever uw plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 03 8080 258 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen u tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Jouw bewaarde reizen

Trips

Alaska
Cultuur

Terug
Kies een pagina:

De overgrote meerderheid van de bevolking (86%) is blank. Het zijn veelal Amerikanen die hebben gekozen voor de vrijheid die het leven aan 'The Last Frontier' met zich meebrengt. De mensen zijn over het algemeen zeer vriendelijk, relaxed en onafhankelijk.

In het binnenland zijn een flink aantal indianendorpen. De meeste hiervan zijn uitsluitend per vliegtuig te bereiken en veelal niet gesteld op bezoek van buiten. Als u dergelijke dorpen wilt bezoeken verdient het aanbeveling vooraf toestemming te vragen aan de dorpsoudsten. Langs de westelijke en noordelijke kust leven verschillende eskimo stammen al duizenden jaren in harmonie met het land en de zee. Sommige plaatsen zoals Barrow en Nome hebben faciliteiten voor bezoekers.  

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.