Liever uw plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 03 8080 258 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen u tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Alaska

Bereikbaarheid

Terug

Wilt u vanuit Alaska naar België bellen toetst u 01132 in, gevolgd door het netnummer zonder eerste 0, gevolgd door het betreffende abonneenummer. Wilt u collect bellen, dan staat er een telefoonnummer op iedere telefooncel. De meeste mobiele smartphones werken in Alaska, informeert u bij uw eigen provider of zij een overeenkomst hebben met een aanbieder Alaska. U komt regelmatig telefooncellen tegen langs de route; een telefoonkaart is dan de meest economische manier om naar huis te bellen. 

WiFi
Wifi is in de meeste hotels beschikbaar, houdt u er echter wel rekening mee dat dit vaak erg traag is. In afgelegen plekken als Kennicott en McCarthy is meestal geen internet voorhanden. 

Indien u dit wenst, kunt u een lokale simkaart kopen voor het bellen en mobiel internetten. Het beste netwerk heeft u met AT&T, zij hebben in de meeste plekken een goed werkend 3G en 4G netwerk. De kosten voor een AT&T simkaart bedragen circa 50 USD, u kunt deze kopen bij de AT&T stores in Anchorage en Wasilla. 

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.