Liever uw plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 03 8080 258 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen u tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Jouw bewaarde reizen

Trips

Alaska
Bereikbaarheid

Terug
Kies een pagina:

Wilt u vanuit Alaska naar België bellen toetst u 01132 in, gevolgd door het netnummer zonder eerste 0, gevolgd door het betreffende abonneenummer. Wilt u collect bellen, dan staat er een telefoonnummer op iedere telefooncel. De meeste mobiele smartphones werken in Alaska, informeert u bij uw eigen provider of zij een overeenkomst hebben met een aanbieder Alaska. U komt regelmatig telefooncellen tegen langs de route; een telefoonkaart is dan de meest economische manier om naar huis te bellen. 

WiFi
Wifi is in de meeste hotels beschikbaar, houdt u er echter wel rekening mee dat dit vaak erg traag is. In afgelegen plekken als Kennicott en McCarthy is meestal geen internet voorhanden. 

Indien u dit wenst, kunt u een lokale simkaart kopen voor het bellen en mobiel internetten. Het beste netwerk heeft u met AT&T, zij hebben in de meeste plekken een goed werkend 3G en 4G netwerk. De kosten voor een AT&T simkaart bedragen circa 50 USD, u kunt deze kopen bij de AT&T stores in Anchorage en Wasilla. 

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.