Liever uw plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 03 8080 258 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen u tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Jouw bewaarde reizen

Trips

Alaska
Reisdocumenten

Terug
Kies een pagina:

Voor de Verenigde Staten en dus ook voor Alaska dient u in het bezit te zijn van een geldig paspoort. Ook kinderen dienen een eigen paspoort te hebben. Kinderen mogen niet meer in het paspoort van de ouders staan en moeten beschikken over een eigen paspoort. Er wordt een vingerafdruk genomen en een foto (irisscan) gemaakt bij aankomst op uw eerste luchthaven in de Verenigde Staten. Bovendien raden wij aan dat uw paspoort minstens 3 maanden, nadat uw reis eindigt, geldig is. 

Bovendien zijn alle reizigers verplicht een elektronische reistoestemming te verkrijgen voordat zij aan boord kunnen gaan van een vliegtuig of schip (cruise) naar de Verenigde Staten. Deze kunt u zelf online aanvragen via de volgende website van ESTA: (https://esta.cbp.dhs.gov/ ). Deze aanvraag USD 14, te voldoen per creditcard. Als u de grens oversteekt vanuit Canada naar de Verenigde Staten (Alaska) per auto/camper, dan hoeft u geen elektronische toestemming aan te vragen. Wel dienen de kinderen te beschikken over een eigen paspoort.

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.