Canada reizen

Ruimte, stilte, wild en een prachtige natuur

Scroll naar beneden om meer te ontdekken
play_arrow
 • Beren in Canada
 • De prachtige natuur in Canada

Door Canada reizen geeft u het ultieme gevoel van vrijheid. Een land van contrasten, bezoek in het oosten de spectaculaire Niagara Falls of de charmante vissersplaatsjes in Nova Scotia en Newfoundland. In west-Canada geniet u van de Rocky Mountains, azuurblauwe meren aan de Icefields Parkway en een spectaculaire kustlijn. Lees verder...

Ontdek Canada!
Overal heeft u de kans zomaar wild tegen te komen. Ga op zoek naar orka's en dolfijnen en geniet van het onverwachte moment waarop u zwarte beren, grizzly beren, herten, elanden, berggeiten, visarenden, marmotten of gewoon schattige eekhoorns ziet. Eén ding is zeker, Canada is dé natuurbestemming bij uitstek. De schitterende natuur in combinatie met de gastvrije bevolking, maakt uw reis naar Canada onvergetelijk!

Beren excursies
Breid uw Canada reis uit met een orka of walvis excursie of observeer, onder professionele begeleiding, beren in hun natuurlijke leefomgeving. Dit alles kunt u combineren met een bezoek aan wereldsteden zoals Vancouver, Toronto of de charmante stad Quebec City. 

Askja Reizen
Canada is uitermate geschikt voor individuele camper of autorondreizen. U overnacht hierbij in charmante B&B's, kleine hotels of Inns, cabins of zelfs in een echte vuurtoren. Al onze reizen door Canada kunnen op maat aangepast worden. Daarnaast hebben wij speciale reizen voor families met kinderen. Bij Askja Reizen bent u aan het juiste adres voor reizen naar Canada. Onze reisspecialisten hebben Canada meermaals bezocht en kunnen u optimaal adviseren bij de keuze van uw route!

Inklappen

Alles is mogelijk

Onze specialisten kennen je favoriete land op hun duimpje en helpen je graag met het samenstellen en boeken van je reis.

Senior Productmanager Canada
Karin Tolsma Senior Productmanager

De ijsberen in Churchill staan nog op mijn netvlies. Als je geluk hebt dan zie je ze eindeloos stoeien met elkaar. Ze lijken zo onschuldig maar de inwoners van Churchill weten wel beter!

Reviews - gemiddelde score voor Canada: 9.0/10 - Lees meer reviews »

  • Canada (askja)
   Review van 20 augustus 2019
   SCORE: 5/5

   "De reis voldeed aan onze verwachtingen en we merkten dat jullie specialist zijn in deze regio. Quirpon Island was een excursie die ons verbaasd heeft en die we...

  • Canada (askja)
   Review van 20 augustus 2019
   SCORE: 5/5

   "West Canada is een super mooie omgeving"

  • Canada (askja)
   Review van 20 augustus 2019
   SCORE: 5/5

   "We hebben veel gezien en gedaan. Oost Canada is minder bekend in Nederland. Het heeft echter een prachtige natuur en ook de mensen zijn super vriendelijk. Vooral...

  • Canada (askja)
   Review van 11 augustus 2019
   SCORE: 4/5

   "Oost Canada is geweldig als je van rust en natuur houdt."

  • Canada (askja)
   Review van 30 juli 2019
   SCORE: 5/5

   "Mooie reis, goed ingedeeld qua route en reisafstanden. Gros Morne National Park vonden wij één van de hoogtepunten. We waren blij dat we daar een extra nacht hadden...

  • Canada (askja)
   Review van 23 juli 2019
   SCORE: 5/5

   "n.v.t. niet naar west Canada geweest, maar naar Oost Canada Sterren zijn dan ook voor die reis"

DINGEN DIE JE GEDAAN MOET HEBBEN

Een kleine selectie van tips en bezienswaardigheden van onze medewerkers en reisleiders.

Employee
Algonquin
Impression
Employee
Walvissen spotten
Impression
Employee
Lekkernijen
Impression

Afbeeldingen (1/8)

Informatiedagen

Wilt u kennismaken met Askja Reizen of met een van onze bijzondere bestemmingen? U bent van harte welkom op ons kantoor in Arnhem, om de presentaties bij te wonen. Daarnaast worden er op verschillende plaatsen in het land informatiedagen gehouden. Het bijwonen van de presentaties is helemaal gratis, de koffie staat voor u klaar. Wel vragen wij u om u vooraf in te schrijven.

zaterdag 25 jan.
Locatie: Rotterdam
Informatiedag Canada

Aanmelden

Bekijk meer informatiedagen

Askja Blog

Reisbrochure Askja

Vraag onze gratis brochures aan

Tjokvol reisinspiratie, gewoon op uw deurmat.