Liever uw plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 03 8080 258 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen u tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Rondreis Canada

Maak een rondreis door Canada en spot beren en walvissen in de ruige natuurgebieden, wandel door de bossen en overnacht op unieke locaties. Een vakantie naar Oost- of West-Canada staat garant voor overweldigende natuur. 

Ontdek Canada!
Overal heeft u de kans zomaar wild tegen te komen. Ga op zoek naar orka's en dolfijnen en geniet van het onverwachte moment waarop u zwarte beren, grizzly beren, herten, elanden, berggeiten, visarenden, marmotten of gewoon schattige eekhoorns ziet. Eén ding is zeker, Canada is dé natuurbestemming bij uitstek. De schitterende natuur in combinatie met de gastvrije bevolking, maakt uw reis naar Canada onvergetelijk!

Beren excursies
Breid uw Canada reis uit met een orka of walvis excursie of observeer, onder professionele begeleiding, beren in hun natuurlijke leefomgeving. Dit alles kunt u combineren met een bezoek aan wereldsteden zoals Vancouver, Toronto of de charmante stad Quebec City. 

Askja Reizen
Canada is uitermate geschikt voor individuele camper of autorondreizen. U overnacht hierbij in charmante B&B's, kleine hotels of Inns, cabins of zelfs in een echte vuurtoren. Al onze reizen door Canada kunnen op maat aangepast worden. Daarnaast hebben wij speciale reizen voor families met kinderen. Bij Askja Reizen bent u aan het juiste adres voor reizen naar Canada. Onze reisspecialisten hebben Canada meermaals bezocht en kunnen u optimaal adviseren bij de keuze van uw route!

Onze voorbeeldreizen in Canada

We hebben 0 voorbeeldreizen voor u. Liever zélf uw reis samenstellen? Dat kan natuurlijk ook. Al onze reizen zijn op maat te maken.

Onze reizen

Direct aanvragen of liever maatwerk?

Daniëlle Meijer

Reisexpert

Liever een reis op maat?

Dat kan! De voorbeeldreizen hierboven heten niet voor niets zo. Het zijn - u raadt het al - maar voorbeelden. Al onze reizen zijn dus helemaal op maat te maken.

Mijn wensen doorgeven
  • Askja review
    Review van 20-10-2019
    "prima reis, Revelstoke had een dagje korter gemogen"
  • Askja review
    Review van 16-10-2019
    Dit-was-een-gebied-dat-ik-graag-een-keer-wilde-zien.-Al-reizende-stelde-ik-vast-dat-een-aantal-locaties-wel-erg-toeristisch-waren.-Troost:-voor-september-schijnt-het-nog-erger-te-zijn.-Complimenten-voor-buschauffeur.
  • Askja review
    Review van 12-10-2019
    "Een hele goede reis voor als je niet met een camper wilt rondtrekken, maar wel een goede Canada-beleving wilt hebben. Omdat de meeste accommodaties in blukhutten of houten huisjes was, hadden we toch echt een buitengevoel. In de reis zitten de highlights van West-Canada en de omgevingen zijn afwisselend. Het reistempo is wel erg hoog. Op sommige plaatsen (bv. Jasper) een extra nachtje boeken is aan te raden."
  • Askja review
    Review van 02-10-2019
    "Super droom reis gehad. Goed georganiseerd door Askja. We gaan zeker nog eens bij Askja boeken."
  • Askja review
    Review van 15-09-2019
    "reis is afwisselend, het is prettig op newfoundland 2 nachten per plek te hebben, prachtig land, heerlijke accommodaties, met als besten: harbourview nabij Digby met de supervriendelijke *** en de Lighthouse Inn met ***, die heel lief en hartelijk was"
  • Askja review
    Review van 07-09-2019
    "Askja kon ons helpen aan een camper die eerst niet meer beschikbaar leek. Ze hebben moeite voor ons gedaan. "
  • Askja review
    Review van 02-09-2019
    "We hebben genoten van een prachtige reis, overweldigende natuur en vriendelijke mensen. Het verblijf in de ""cabins"" was erg leuk! Wat we ook fijn vonden is dat we de gelegenheid hadden te koken en over wat meer ruimte konden beschikken dan in de meeste hotels. Wij kunnen deze reis in Canada echt aanraden."
  • Askja review
    Review van 01-09-2019
    "Wij vonden het heel prettig dat onze auto klaarstond en alle accomodaties vastlagen. Zo hadden wij tijd om van de natuur te genieten zoals we ons dat hadden voorgesteld. Het is een heel relaxed land om te reizen, het enige is dat je hopelijk geen moose voor je auto krijgt. Daar hebben we ook nog een EXTRA verzekering voor afgesloten bij Avis."
  • Askja review
    Review van 30-08-2019
    "route zelf bepaald, Askja hulp bij vinden accomodatie."
  • Askja review
    Review van 23-08-2019
    "Nog beter dan verwacht, mooie kleuren, indrukwekkende natuur, vriendelijke mensen en heel netjes. Een aanrader, zeker met kinderen!"
Waterton National Park, Alberta

Dingen

die je gedaan moet hebben

09 Jan 2023 - West-Canada en Canada

Pareltje in de natuur: een luxe verblijf in het Sonora Resort

Het Sonora Resort ligt op het prachtige Sonora Island. Dit i Lees verder

13 Dec 2022 - West-Canada en Canada

Vancouver Island in september

Dit jaar ging ik voor de 7de keer naar Canada op vakantie en Lees verder

11 Okt 2022 - West-Canada, Canada en Oost-Canada

Walvissen spotten in Canada

Canada is bij uitstek het land voor het zien van walvissen! Lees verder

Onze infodagen

Benieuwd naar de persoonlijke ervaringen van onze reisexperts? Snappen we. Kom naar één van de infodagen en we vertellen u alles over uw toekomstige bestemming.

Alle info op een rij

Bestel onze brochure

Thuis op uw gemak door onze bestemmingen bladeren.

Die wil ik

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.